/Ilfov/Dentist

CMI Dr. Boață Sorin

Strada, Int. Mărului 6, Voluntari 077190, România

CMI Dr. Boață Sorin
Dentist
4.9
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5WM+GR Voluntari, România
+40 724 557 533
cmi-dr-boata-sorin.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Ene
Adrian Ene2 ani în urmă
Mi-am făcut un detartraj iar după o lună de zile a inceput sa apară punctulețe negre pe unde au fost frecati dinții. E prima data cand pățesc așa ceva. NU RECOMAND, FOARTE DEZAMĂGIT
Alex Rădăcină
Alex Rădăcină4 ani în urmă
Nu cred ca sunt suficiente cateva cuvinte pentru a descrie experienta pe care avut-o. Pot spune ca am ramas profund impresionat de: curatenie, profesionalism, prietenia, ambientul si mai ales totul FARA sa doara. Recomand cu toata increderea!!!
Elena Tone
Elena Tone4 ani în urmă
Ce pot spune? Decât ca sunt foarte bucuroasa ca am găsit asa echipa minunata. Dnul Dr. un om de nedescris, care ma făcut sa imi înving teama de stomatolog și sa inteleg ca trebuie sa mergem de câte ori este nevoie la dentist ca să ne protejam dinții. Va recomand cu mare încredere, sunt 2 persoane deschise cu care poți discuta orice fără teama🤗🤗🤗va mulțumesc din suflet pentru tot ce a-ți făcut pentru mine și abia aștept sa revin 🥰🥰🥰
Florentina Ion
Florentina Ion4 ani în urmă
Astăzi am fost cu fetita mea în vârstă de 9 ani, la domnul stomatolog Sorin Boata, îmi place foarte mult la el ca pregătește copilul înainte cu fiecare pas care urmează făcut. Ne întoarcem de fiecare data cu drag la d-nea lui! Va recomand cu mare drag sa mergeți la cabinetul lui!
Valentin W
Valentin W4 ani în urmă
Recomand aceasta clinica si il recomand pe domnul dr. Sorin Boata. Am avut 2 interventii si am fost multumit de serviciile si profesionalismul cu care s-a lucrat. De asemenea personalul este foarte prietenos, cabinetul este foarte curat si aparatura folosita este moderna
Roxana Ilie
Roxana Ilie4 ani în urmă
Profesionalism , siguranță și transparență în tot ce înseamnă muncă făcută cu drag, atât pentru copii cât și pentru adulți ....asta am găsit în cabinetul dumneavoastră.
Vă doresc multă sănătate și putere de muncă.
Maria Alice
Maria Alice2 ani în urmă
Astăzi am mers cu fetita de 6 ani la dumnealor. O echipa minunata, super profesioniști și nu în ultimul rand oameni empatici și răbdători. Vom reveni de câte ori va fi nevoie.
Khalid Latif
Khalid Latif2 ani în urmă
Medic profesionist , am avut o problema la molarul de masea , a rezolvat totul extrem de rapid si fara durere . Pretul bun si s-a respectat ora programarii .
Locații recomandate