/Ilfov/Dentist

Dentalite Clinic - Cabinet Stomatologic Popesti Leordeni

Drumul Fermei 62, Popești-Leordeni 077160, România

Dentalite Clinic - Cabinet Stomatologic Popesti Leordeni
Dentist
4.9
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9592+GQ Popești-Leordeni, România
+40 774 963 752
dentaliteclinic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Violeta Steliana Mădălina Macașoi
Violeta Steliana Mădălina Macașoi2 ani în urmă
Doamna doctor Marieta Agachi m-a ajutat să trec peste frica de dentist și m-a făcut să merg cu tot dragul în cabinetul dânsei. În ultimul an am apelat foarte des la serviciile dânsei și nu am simțit durere nici măcar o clipă. Este o fire caldă, calmă, un om frumos. Iar despre echipa cu care lucrează numai de bine, adevărați profesioniști care m-au întâmpinat de fiecare dată cu căldură și cu zâmbetul pe buze, un zâmbet sincer se vede și pe sub mască.
Datorită lor am zâmbetul pe care mi l-am dorit.
Recomand cu toată încrederea.
Alin Mocanu
Alin Mocanu2 ani în urmă
M-am intors la dentist, dupa mult timp, aici. Cabinetul lucreaza cu tehnici moderne si nu am simtit durere. Sunt foarte multumit de rezultat! Iar mediul din cabinet este unul placut. Recomand!
Bianca Burcea
Bianca Burcea2 ani în urmă
Am fost multumita de serviciile oferite de Dentalite Clinic. Doamna doctor Agachi Marieta este foarte atenta si amabila, mi-a facut mai multe obturații care nu au fost deloc dureroase si un implant de care sunt multumita. Clinica colaboreaza si cu un chirurg foarte bun, extractia celor 4 masele de minte a fost rapid, putin dureroasa si recuperarea a fost fara probleme.
Stancovici Carmen
Stancovici Carmen2 ani în urmă
Locul in care frica ramane la usa. Servicii de nota 10!
Mi-au făcut două coronițe de zirconiu și o albire, toate impecabile :)
Cosmin Efimov
Cosmin Efimov2 ani în urmă
Recomand! In ultimele luni am efectuat aici peste 10 obturații dentare, iar de fiecare data am fost mai mult decât mulțumit, atât de calitatea lucrării cât și de cea a personalului. Voi continua pe viitor ca și client al acestei clinici.
Alexandra Dumitru
Alexandra Dumitru2 ani în urmă
Cabinetul este fix in blocul cu posta din Popesti, intrarea prin laterala, se ajunge usor.

Aveam nevoie de extractie molari si am vazut mai multe review-uri pentru doamna Marieta si am vrut sa ma programez. Cand am sunat la cabinet, mi-au spus ca ea nu se ocupa de extactie molari de minte, dar au un chirurg foarte bun asa ca am decis sa imi fac o programare. Am mers pentru a scoste un dinte si in final am scos doi (trebuie sa scot toate cele 4 masele de minte, dar fiindu-mi prea frica am zis ca incep doar cu 1). Prima masea a scos-o in 10 minute, dintre care mai mult din jumatate din timp am stat sa isi faca anestezia efectul. Pentru ca nu m-a durut sau ceva, am decis sa o scot si pe cea de sus de pe aceeasi parte.
Doctorul a fost foarte ok. Mi-a spus multe despre recuperare si mi-a explicat pe tot parcursul proceduri ce va face. Recomand!
Stînga Georgiana Nicoleta
Stînga Georgiana Nicoleta2 ani în urmă
Toată viata am avut frica de stomatologie dar în sfârșit am găsit un medic care sa imi dea încredere. Mulțumesc!
Edenasz
Edenasz2 ani în urmă
Am fost consultată, mi s-a făcut doar recomandarea de a consulta un paradontolog, iar pentru acest sfat a trebuit să achit 100 lei. Nu recomand!
Locații recomandate