/Galati/Dentist

Dental Clinic

Bloc R1, Strada Leonard Nae nr. 21, parter, Galați 800297, România

Dental Clinic
Dentist
4.9
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2RH+F7 Galați, România
+40 758 888 500
dentalcliniclab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Capat
Mariana Capat2 ani în urmă
Acum un an si jumatate m-am adresat la Central Clinic pentru un control. Mi s-a propus să fac o lucrare sau implanturi. Eu am acceptat tratamentul cu implanturi si acum dupa un an si jumate ma simt foarte bine, pot mânca si sunt foarte mulțumită. Multumesc domnului Vladimir Buna.
Liliana Dontu
Liliana Dontu2 ani în urmă
Am 10 ani și pentru prima vizită la stomatolog a fost foarte bine.
Marius Rugiana
Marius Rugiana2 ani în urmă
Abia am început o lucrare mai de amploare și prima impresie este că sunt pe mâini bune.
Mulțumesc.
Strechi Igor
Strechi Igor4 ani în urmă
Super clinică și foarte bravi medici, atmosferă prietenoasă și cel mai import e că m-au ajutat să scap de dureri, la sigur devin client fidel. Recomand.
Andra Popa
Andra Popa2 ani în urmă
Servicii de calitate si un personal foarte sociabil si amabil ☺
Pricope Florin Pricope
Pricope Florin Pricope2 ani în urmă
Experienta mea, incepe cu o fapta buna facuta de sotie, a donat bani pentru copii in contul unui copil, pentru detrataj, pana aici totul in regula.A fost l-a facut, tratata cu picioarele si dureri si dupa 4 zile... Am ajuns si eu in ziua programarii am completat 3 foii sa pot intra, iar asta e inceputul, doamna doctor Andreea Bors, m-a tratat "foarte bine": asezati-va, daca va doare ridicati mana stanga(am stat cu ea doar in sus). Nu stiu daca e normal, dar detratajul a durat nici mai mult nici mai putin de 12 minute cu tot cu pregatire... dupa ce a finalizat, a plecat m-a lasat cu asistenta, i-am transmis acesteia, ca mai am doua plombe sparte si as fi vrut sa discut si despre ele pentru o eventuala programare, a plecat si asistenta, si in 10 min, in care nu s-a sinchisit nimeni sa vina, mi-a mai ramas un lucru, sa plec si eu....
Eu nu ma mai intorc si asta nu ar fi asa grav, pentru ca am fost tratat sa nu ma mai intorc, cu 3 taieturi pe gingie, etc..., insa uitand de Customer Care, uitati ca un client va poate aduce inca unul, dar poate sa convinga 5 sa nu mai vina.
Succes si la mai mare....
Nijneru nicoleta
Nijneru nicoleta2 ani în urmă
Super profesionisti, flexibili din toate punctele de vedere pentru ca pacienții sa isi rezolve problemele cu dantura la cel mai bun raport calitate-pret. Cabinetul este foarte curat, dotat la standarde inalte, iar staff-ul super prietenos. Mulțumesc Dtr. Vladimir Buga
Mihaela Munteanu
Mihaela Munteanu2 ani în urmă
Profesionalism din toate punctele de vedere, de la întrarea în clinica, dna Alina de la recepție, foarte amabila, implicata și gata sa rezolve orice problema...Implicarea doamnelor asistente care sunt drăguțe ,comunicative si pregătite profesional. . Pana la experienta și implicarea d-nei dr. Borș care, deși este tânără... S-a dovedit a fi mai pregătită și mai implicata decât oricare alt medic stomatolog cu care am colaborat pana acum. Voi reveni cu drag!
Locații recomandate