/Galati/Dentist

Unident Center - Clinica Dentara Premium - Galati

Strada Brăilei 171A, Galați 800336, România

Unident Center - Clinica Dentara Premium - Galati
Dentist
4.8
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HH+29 Galați, România
+40 740 705 706
unident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liliana Irimia
Liliana Irimia2 ani în urmă
După 2 ani mi-a căzut plomba făcută la Unident Galați, servicii foarte scumpe și de proastă calitate. Nu încercați aparatele așa zise miraculoase la prețuri enorme, sunt doar praf în ochi. Urâtă experiență.
Lilian Andrew
Lilian Andrew2 ani în urmă
Aroganți, costisitor și ignoranți. Am găsit un serviciu mult mai bun altundeva. ÎN OPINIA MEA PE CARE AM DREPTIL SA O AM DPDV LEGAL.
Simona Alice Vasile
Simona Alice Vasile2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism, deontologie profesionala, pe de o parte, curatenie, omenie, dorinta de mai bine pe de alta parte. O echipa tanara, un comportament cu care ma-as putea obisnui in orice cabinet medical as intra, receptivi la nevoile clientului, lucrandu-se repede si eficient. Recomand.
Lili Budurca
Lili Budurca3 ani în urmă
O clinică stomatologică premium, tehnologie de ultimă generație, dar cel mai important o echipă medicală de un înalt profesionalism. Multumesc d-nei doctor Oana Albert si întregului personal medical pentru noul meu zâmbet.
Cosmin constantin
Cosmin constantin2 ani în urmă
Am fost la Unident și am fost foarte impresionat de serviciile oferite . Domnul doctor Victor Kopacinski și echipa Unident a avut grija ca zâmbetul meu să revină în sfârșit .Ani de zile am avut complexul de a zâmbi datorita problemelor pe care le-am avut cu dinții și ele nu erau puține ... Am fost extrem de fericit văzând că personalul ma tratat cu foarte mare seriozitate și profesionalism dar în același timp cu zâmbetul pe buze . Am observat că această clinică folosește aparate și materiale de ultimă generație având chiar și un robotel care te întâmpină de la recepție și îți distrage stresul pe care îl ai știind că vii la dentist 🦷. Recomand Unident cu toată încrederea și cu siguranță voi reveni aici .😊
Emilia Chiriac
Emilia Chiriac2 ani în urmă
Recomand, din tot sufletul, serviciile Unident Galati!! Personalul este la cote maxime......Adevărați profesioniști!!! Doamnele asistente sunt foarte amabile, primitoare, totul la superlativ!
Multumesc din suflet dl dr Victor Copacinschi care este un PROFESIONIST , cum rar sau nu prea am mai avut ocazia sa intalnesc!!!
Voi reveni oricând cu drag și cu încredere!!!
Catalina Alexandra
Catalina Alexandra2 ani în urmă
O echipă extraordinară care te întâmpină cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine binevoitoare. Această clinică este, pot spune, una dintre cele mai bune din acest oraș datorită instrumentelor de ultimă generație care se folosesc si, de asemenea, datorită personalului care tratează problemele pacientului cu maximă seriozitate și profesionalism. Mulțumesc mult domnul doctor Victor Kopacinski și asistentelor Munteanu Cătălina și Lefterache Bianca.
Gheorghita Salavastru
Gheorghita Salavastru2 ani în urmă
Recomand serviciile Unident,echipa de profesionisti condusi de d na Dr Luca Petronela!Locul in care pe langa calitatea serviciilor si aparatura de ultima generatie exista empatie!
Multumesc Unident,la cat mai multe realizari!
Locații recomandate