/Galati/Dentist

Cabinet stomatologic FAMILY SMILE

Strada Regimentul 11 Siret Nr 37, Galați 800312, România

Cabinet stomatologic FAMILY SMILE
Dentist
4.7
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GP+GP Galați, România
+40 747 960 851
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–19
Marți: 15–19
Mirecuri: 15–19
Joi: 15–19
Vineri: 15–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
FLORICA Ceprazov
FLORICA Ceprazov2 ani în urmă
AM FOST FOARTE MULTUMITA INDEOSEBI CA ESTE IN CARTIERUL NISTRU . .MA BUCUR CA EXISTATI !
Carmen Radu
Carmen Radu2 ani în urmă
D-na Dr. Miron este de departe cel mai bun dentist pe care l-am cunoscut in viata mea. A fost foarte prietenoasa in timpul tratamentului. Mi s-a facut un pret mai mult decat rezonabil si mult mai bun decat in alte parti. Am constatat ulterior ca serviciile si tratamentul au fost excelente, deci pot sa spun ca totul a fost de nota 10.
Mauritiu KRS
Mauritiu KRS2 ani în urmă
Programarile nu sunt deloc respectate, am fost pacient fost pana la gard. Unul pe scaun, altu in salon si afara eram 4 insi, in afara de o doamna care revenise cu radiografie fiind programata la 16:00 si revenind la 17:00 si statea da intre prima, toti eram la 17:00 La final a ramas doar respectiva, toti am plecat. Acum iau intravenos 3 fiole/zi × 3 zile, ca sa vedeti cum am ajuns, desi in ziua respectiva eram oky, iar o alta zi pieduta la alt cabin cu anitibotice pastile care erau f slabe pt ce infectiei facusem (cu ganglioni, abia reuseam.sa beau apa, mai sa ma sufoc). Recomand Chiromax.
Irina Budeanu
Irina Budeanu2 ani în urmă
Am fost cu baiatul meu de 8 ani. Una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Galati. Personal foarte empatic si profesional. Recomand cu mare drag.
Madalin-Mihail Horovei
Madalin-Mihail Horovei2 ani în urmă
Servicii profesionale, atmosfera primitoare, amabilitate si sinceritate! O clinica cum rar iti este dat sa vezi! Cat despre doamna doctor: o persoana nemaipomenita care iti alunga orice farama de teama si care de asemenea da dovada de profesionalism din toate punctele de vedere! Exceptional! Recomand din tot sufletul Clinica Dentara Family Smile! 😃
Ionut Munteanu
Ionut Munteanu2 ani în urmă
Multumesc mult ca m-ai facut atat de fericit incat sa pot sa zambesc fara sa fiu jenat. Ma bucur ca am apelat la acesta clinica si la Dr. Miron Florentina. Multumesc pentru toata grija pe care mi-ati aratat-o !!
ANDREEA SILVIA PETCU
ANDREEA SILVIA PETCU2 ani în urmă
Neseriozitate. Am avut programare pe data de 03.08, ora 17.30 . Am ajuns acolo cu 5 minute întârziere, venind tocmai de la Brăila și căutând locația cu gps. Când am ajuns nu era nimeni, era închis. Am sunat la telefonul mobil de pe geam, nu mi s-a răspuns. Măcar se putea să mă anunțați dacă a intervenit ceva și e închis cabinetul ! La programare am lăsat numele și numărul de telefon !!! Urât.
Alex Ghenea
Alex Ghenea2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice oferite de doamna Doctor Cuignet Miron Florentina. Recomand clinica oricui are nevoie.
Locații recomandate