/Constanta/Dentist

HAYAT DENT - Clinică Dentară Premium

Bulevardul Mamaia 231, Constanța 900546, România

HAYAT DENT - Clinică Dentară Premium
Dentist
4.5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3W+43 Constanța, România
+40 732 696 988
hayatdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Stan
Adrian Stan2 ani în urmă
Inxa de la intrare, Clinica este frumoasa, dar doctorii lasa de dorit...
Noroc cu asistentele care sunt dragute cu tine, dar pana cand ajungi sa stai cu doctorul(daca.l putem numi asa).
Am avut o experienta cu copil meu(o umflatura pe gingie, la maseluta) si m.am programat la aceasta clinica.
Primirea in clinica excelenta, insa cand a fost vorba sa mergem la doctor, a lasat de dorit.
Doctorul tipa la copil, cu toate ca micutii vin deja cu o teama de stomatolog, medicul nu are rabdare, il bruscheaza, in concluzie ii sperie pe copii...
Cu toate ca asistenta incerca sa amelioreze aceasta iesire "nervoasa" a medicului de garda, acesta a continuat sa aibe un comportament neadecvat pentru functia pe care o exercita....pacat pentru Clinica, cu astfel de "specimene" cred ca va avea de pierdut..
Succes si sanatate maxima prichindeilor si sper sa nu treceti prin ce am trecut eu(poate medicul de garda a fost deranjat de la o petrecere, avand in vedere ca e sambata)
Sofron Alexandru
Sofron Alexandru2 ani în urmă
De evitat, te fura pe fata. Am fost cu fetita de 5 ani cu o carie. Dupa tratament a facut abces. Am revenit la clinica la alt medic, deoarece cel care a facut intrventia era in concediu, si am fost taxat pentru conslutatie (desi era la aceelasi dinte problema provocata de ei), am platit obturatie temporara, desi dintele a ramas neplombat pentru a se vindeca abcesul si tratament abces(ceea e e normal). Si-a facut si sotia, dupa fetita un consult. A durat fix, 3 minute si s-a incheiat cu o trimitere la radiolog. Pret 150 ( consultatie 100, dezinfectie 50). Am platit factura pentru a nu face scandal cu fetita de fata si am facut programare la alt cabinet.
Enghin Acmola
Enghin Acmola2 ani în urmă
Am ajuns intr o seara la clinica ,cu o durere intensa la o masea,sunt f multumit ca s a lucrat repede,fara durere.Clinica este extrem de curata cu medici care explica si se comporta exemplar.Felicitari!
Diana Stoenescu
Diana Stoenescu2 ani în urmă
Am fost placut surprinsa sa gasesc o asemenea clinica in Constanta! Calitatea serviciilor si a dotarilor au fost peste asteptarile mele. O echipa de profesionisti! Recomand cu mare drag 🤗
Florin mon
Florin mon2 ani în urmă
Ce a mai proasta experienta posibila,NU RECOMAND ABSOLUT. Presupus doctor care nici măcar nu sa prezentat. Luni seara m am prezentat cu o carie la cabinet, fără dureri, dansul mi a făcut o anestezie direct în nerv astfel distrugând caseta nervoasa, complet lipsit de experienta și de materiale adecvate. Am plecat cu dureri atroce direct în alta clinica de urgenta. EVITATIII ABSOLUT.
Roman Mihai
Roman Mihai2 ani în urmă
O experiență plăcută. Personalul foarte prietenos. Răbdarea și empatia Dn. Dr. Saad m-au făcut să scap de frica de dentist. Recomand cu încredere!
Liviu Coconu
Liviu Coconu2 ani în urmă
Serviciile au fost ireprosabile, rabdarea si empatia d-lui Dr. Burdulea la plombarea dintelui din fata rupt al fiului meu mai rar. Recomand fara rezerve.
Bianca Olaru
Bianca Olaru2 ani în urmă
Cei mai buni din oras! La Hayat Dent si frica dispare, vii cu drag. ❤
Locații recomandate