/Constanta/Dentist

Clinica Dentara Taradent - Dr. Gafar Filiz ( Omer )

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.106, Constanța 900704, România

Clinica Dentara Taradent - Dr. Gafar Filiz ( Omer )
Dentist
3.8
10 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JWM+V3 Constanța, România
+40 723 323 294
sfatulmedicului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica Dentara Taradent - Dr. Gafar Filiz ( Omer )
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
S.C.331 zile în urmă
A fost mătușa mea la dna dr recomandata de mine și i-a greșit și ei și tratat alt dinte decât cel care ii provoca durerile. A omorât nervul unui dinte bun și a lăsat sa se suprainfecteze un dinte bolnav. Medic slab. Nu merita nici banii pretinsi. As vede ca nu a făcut facultatea pe bune!
Cristiana Iancu
Cristiana Iancu2 ani în urmă
Doamna Dr.Filiz este medicul meu stomatolog de 15 ani. Este un medic profesionist, empatic si o recomand cu mare drag.
Florentin Sasna
Florentin Sasna2 ani în urmă
Scump si treaba facuta de Dr. Filiz a fost extrem de slaba slaba calitativ si gresita, m-am dus pentru o carie, mi-a scos nervul, si dupa ce a terminat am stat in dureri si mi-am simtit dintele ca si cum nu ar fi fost al meu. Am fost la un specialist, la verificare a spus ca pasta a trecut de radacina dintelui si ca era o greseala grava ce putea duce la interventie chirurgicala. Dadusem o groaza de bani pe acel dinte la taradent, si am mai dat in alta parte pentru a fi reparat. Pe langa asta, la taradent mi sa mai spus ca am alte carii, pe care ati doi dentisti spuneau ca nu existau. Experienta mea cu Taradent a fost groaznica si scumpa. Nu ar merita nici o stea.

Raspuns ptr dumneavoastra, intr-adevar se iau antiinflamatoare pentru dureri, insa acestea nu ar fi trebuit sa continue 5 luni decat daca ar fi fost ceva gresit, "fapt care poate fi confirmat de orice medic".
Spuneti ca altii se uita superficial la radiografii, dar dvs nu ati observat pasta scursa sub dinte. Imi pare rau ca trebuie sa va las o astfel de recenzie, as fi preferat ca totul sa fi fost facut corect ptr ca eu sa nu fi ajuns intr-o astfel de situatie. Eu clar nu am dorit sa am dureri si neplaceri ce mi-au ruinat vacante si zile de munca.
Oana Sulica
Oana Sulica3 ani în urmă
Cea mai buna clinica! O echipa super profesionistă !
Demirel Abduraman
Demirel Abduraman3 ani în urmă
excelent
Laura Gabriela Vasile
Laura Gabriela Vasile3 ani în urmă
Cristian Marin
Cristian Marin2 ani în urmă
Super doctoritza....recomand.Prostul de sub mine care i.a pus recenzia slaba...este un mare dobitoc.Sper pe viitor sa foloseasca prezervativul sa nu se inmulteasca.
Mi.am dus la D.na Dr. multe cunostinte. Nu am auzit vreo plangere. Mi.am lucrat toata dantura cu Dr.Filiz atat eu cat si sotia mea si suntem f multumiti.Este o profesionista in adevaratul sens al cuvantului. Si spun asta deoarece inainte de dânsa am mai umblat si prin alti medici stomatologi. Nu se compara. Nu spun ca nu mai exista alti medici ,poate si mai buni ca dansa ,dar este unul dintre cei mai buni medici stomatologi din judetul Constanta. Mergeti cu incredere si nu va luati dupa un tâmpit.
Carmen Florentina
Carmen Florentina2 ani în urmă
Dna doctor este o persoana care stie sa lucreze cu copiii, sa le disteaga atentia. Fiica mea a fost incantata de ea!
Cristiana Hariton
Cristiana Hariton2 ani în urmă
Locații recomandate