/Cluj/Dentist

MD Clinic

Strada Frederic Joliot Curie nr 2, Cluj-Napoca 400106, România

MD Clinic
Dentist
4.2
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+V6 Cluj-Napoca, România
+40 723 203 639
mdclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad Dala
Vlad Dala2 ani în urmă
Recomand cu caldura MD clinic. O echipa profesionista, care te primeste cu caldura si profesionalism. Recomand serviciile de chirurgie. Procedura a decurs rapid si fara probleme. Multumesc !
Ioana Francu
Ioana Francu3 ani în urmă
Recomand cu mult drag si cu toata increderea. Aici o sa gasiti o echipa de profesionisti extrem de bine pregatita. Am avut o lucrare complexa si de durata care a necesitat multe interventii la diferite specialitati (stomatologie generala si mai cu seama endodontie si estetica dentara). Orice necesitate de schimbare a planului de tratament a fost mereu argumentata si deciziile au fost luate impreuna. Confortul meu, grija de a nu avea dureri pe parcursul fiecarei interventii a fost de asemenea o prioritate atat pentru medici cat si pentru asistenti.
Raman foarte recunoscatoare si multumesc din suflet Domnului Dr. Vlad Neagoe si Doamnei Dr. Florina Petrut pentru profesionalism, competenta, prietenie, mana de aur si rabdarea de fier cu care mi-au redat zambetul mai larg si mai frumos ca niciodata 😊
Recomand din tot sufletul cabinetul MD Clinic pentru serviciile de calitate si pentru intregul personal care asigura mediul prietenos si de incredere. Multumesc tare de tot si fetelor de la receptie mereu cu zambetul pe buze, amabile si care sar imediat in ajutor cu orice informatie sau chiar cafea sau antiinflamator 😊
Laura Grindei
Laura Grindei4 ani în urmă
Experienta mea personala: clinica de stomatologie de top , una dintre cele mai bune din Cluj. Preturile sunt comparabile cu alte clinici si in plus serviciile medicale oferite sunt profesioniste, dotarile ultramoderne , persoanele de la receptie extrem de amabile, iar medicii sunt specialisti cu experienta si oameni deosebiti . Felicitari ! Si multumiri speciale d-nei Dr. Mona Pantir, dr. Florina Petrut, dr. Andra Stanciu.
Ca H
Ca H4 ani în urmă
Am fost se mai multe ori la ei.

Pro: au aparatura in incinta sediului pt radiografii , implanturi și alte lucrari.

Contra:
- lucrează neglijent și că urmare mi.a rupt mie o măsea si soției la fel în aceeași săptămână , același medic(Timea dacă.mi amintesc bine)
- au studenți sau oameni în practică . M.au dus la un cabinet unde m.am trezit că sunt în practică, fara sa.mi dau seama ,iar apoi în altul care a continuat lucrarea.
Asistentele sunt stresate de medici, care au un limbaj f agresiv, deloc profesional.

Nu recomand datorita incidentelor și personalului cu care am avut contact !. (Scz de cacofonie :))

Preturi: măsea plombata pe canale cu nerv scos undeva la 900-1000 Ron.
Alexandrina Coman
Alexandrina Coman4 ani în urmă
Doctori de 5* !!!! Pentru mine e foarte important planul de tratament adaptat pentru nevoia pacientului..nu doar ca e in trend....aceasta mentalitate am gasit-o in acesta clinica. Am totala incredere in dr Indrecan Mona:)
Radu Garba
Radu Garba4 ani în urmă
Recomand cu incredere, am avut tratamente de chirurgie si ortodontie, multumiri in special dnei Dr Mona Pantir si Dr Andra Stanciu. Personal foarte amabil si atent.
Ela ella
Ela ella4 ani în urmă
am fost la d. Delia Moscaliuc un 0 pentru profesionalism iar pentru aroganta 5 stele , a picat plomba definitiva dupa 2 saptamani
Maria camelia berciu
Maria camelia berciu5 ani în urmă
Hoti la drumu mare .Am apelat la clinica di stomatologie anul trecut cu un molar cu infectie la radacina .am intrebat cat mar costa tratamentu complet cu inchiderea canalelor la cald, miau zis 680 de lei.Sa interventi in curatarea canalelor si punerea unui tratament.Astazi mam presentat la clinica ,sa scos teatrametul sau inchis doua canale la cald al treilea era calcificata in mod natural sa pus plomba.Si stiti care a fost costul total 1180 de lei.Nu se trata doar de bani dar vorbim de corectitudine si seriozitate din parte clinici .Mam uitat pe saitu clinici la tarifele clinici si Tratamentu endodologic la cald la un molar cu 1,2,3,4,radacini e intre 120€-180€.nu pot sa zic decat rusine Hotiii!....
Locații recomandate