/Cluj/Dentist

Stoma Care

Piața Republicii 23, Turda 401157, România

Stoma Care
Dentist
4.7
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HQCP+54 Turda, România
+40 747 153 994
clinicastomacare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mury7000 m
Mury7000 m2 ani în urmă
Am fost pacientul d-nei. Dr Maria Harceaga, pe data de 06/11/21 . Am ajuns la StomaCare printr-o recomandare. Am avut o problema cu un implant, problema care a fost rezolvata ulterior intr-un timp record si cu mult profesionalism !
Pe aceasta cale tin sa multumesc d-nei Dr Maria Harceaga , cat si intregi echipe StomaCare!
Popa Anca
Popa Anca2 ani în urmă
Cea mai placuta experienta la dentist. Rapiditate, eficienta, atmosfera placuta, profesionalism total. Dr Boncoi si asistenta dansului - o echipa minunata.
Anca Topfeldi
Anca Topfeldi2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile lor,în special îl recomand pe domnu dr Călin Nemes care mi a lucrat exceptional.
Maria Alexandra
Maria Alexandra2 ani în urmă
O echipa de profesionisti! Cei care au frica de stomatolog, recomand sa apeleze Stoma Care Turda. Acum a devenit o placere!
Comunicarea foarte buna m-a ajutat sa inteleg ce inseamna o obturatie si cat de mult conteaza sa mergem la acea consultatie de rutina. Toata familia este tare multumita.
Multumim pentru sfaturi si ne vedem peste 6luni!
Magda Negru
Magda Negru2 ani în urmă
O echipa de médici si asistente tineri si profesionisti vor avea grija de tine, pacientul lor. Vei fi intampinat mereu cu zambetul pe buze si vei pleca foarte multumit de serviciile oferite de Stoma Care. Recomand cu incredere.
Roxana Iclenzan
Roxana Iclenzan4 ani în urmă
👏👏👏👏👏 Sunteți profesioniști, mulțumesc pt tot!👏👏👏👍👍
Sanda Vitca
Sanda Vitca6 ani în urmă
Ma numesc vitca sanda nascuta in 1957 16 martie am lucrat in domeniu curatenie in spania germania am multa experienta 20 ani asi dori sa lucrez in domeniu curatenie femeie de servici am fost foarte apreciata de aceste 2 tari imi place ceia ce fac stau pe str pamait cerna 27 turda sant casatorita
Denisa Seghedi
Denisa Seghedi2 ani în urmă
O echipa de medici profestionisti in adevaratul sens al cuvantului ! Sunt pacienta la aceasta clinica de mai bine de 11 ani, si nici nu as vrea sa incerc in alta parte. Am avut aparate dentare, implante, albire, de toate. Apreciez seriozitatea cu care se ocupa de fiecare pacient, totul intr-un mediu prietenos. Este o echipa tanara si dinamica. Echipamentul este de ultima generatie, iar faptul ca exista si posibilitatea de a face radiografii in incinta este grozav, deoarece te scuteste de multe drumuri in plus iar tratamentul este unul de precizie. Cel mai mult apreciez faptul ca mi-au fost rezolvate toate urgentele intr-un timp foarte scurt. Am sunat odata intr-o sambata dimineata la ora 7 , si chiar a venit un medic de acasa ca sa imi rezolve urgenta pentru ca trebuia sa plec din oras. Multumesc mult pentru tot sprijinul si increderea acordata! Va iubesc !
Locații recomandate