/Cluj/Dentist

Smile Dental Clinic - Cabinet Stomatologic Cluj

Strada Louis Pasteur 74, Cluj-Napoca 400335, România

Smile Dental Clinic - Cabinet Stomatologic Cluj
Dentist
4.7
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4G+38 Cluj-Napoca, România
+40 746 466 461
smiledentalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mary Puscas (Marinela-Carmen)
Mary Puscas (Marinela-Carmen)2 ani în urmă
Totally recommend!
Smile Dental Clinic este o echipă minunată cu oameni calzi și primitori. Inca de la început ești întâmpinat cu profesionalism de către personalul de la front desk iar asistentele și medicii fac întreaga experienta cât mai plăcută și pain free.

Recomand cu căldură pe D-na doctor Elena Amariei și D-nul doctor Dan Bartoș deoarece datorita lor am scăpat de frica de dentist ❤️
FarmacistClinican
FarmacistClinican4 ani în urmă
Oraşul fiind unul mare, este greu de ales o clinică stomatologică. Mai jos amintesc câteva aspecte care mă fac să recomand această clinică: Locaţie excelentă, deoarece este aproape de staţia de autobuz şi în faţa clinicii sunt multe locuri de parcare. Clinică curată şi spaţioasă. Medici foarte bine pregătiţi, cu răbdare şi zâmbitori. Personal am ales această clinică în urmă cu câţiva ani deoarece am dorit un sfat direct şi sincer, lăsând la o parte preţurile şi componenta de marketing. Prin urmare, cine doreşte să beneficieze de serviciile clinicii, va fi întâmpinat cu profesionalism, sinceritate şi cel mai important cu zero toleranţă la compromisuri. Niciodată nu am avut probleme cu obturaţiile realizate de dl. dr. Dan Bartoş. Materialele utilizate sunt de calitate superioară, instrumentar şi aparatură completă. Se poate achita atât cu bani cât şi cu card bancar. Din considerentele amintite mai sus, clinica primeşte 5 stele.
Mihai Domi
Mihai Domi4 ani în urmă
Până acuma am fost la 4 dentisti și în sfârșit mă bucur că am găsit unul bun.
De aproape un an mă duc la domnul dr.Bartos Dan și tot timpul am fost foarte mulțumit. Mână ușoară lucrări rapide, implicare prin discuții cu pacientul despre lucrări și opțiuni posibile și cel mai important treaba solidă și bine făcută.
Vă recomand cu încredere!
Pintilie Andreea
Pintilie Andreea4 ani în urmă
Clinica curata, servicii de calitate, medicul care a aplicat tratamentul a fost foarte ok insa la receptie am fost dezamagita de comportamentul doamnei. Acolo ar fi de imbunatatit. In rest, keep up the good work.
Claudia Dascal
Claudia Dascal2 ani în urmă
O clinica curata,cu personal care se face placut. Am avut o colaborare foarte buna cu doctorul Adam Radu-Andrei pentru un tratament endodontic. Este un om placut,explica cu rabdare ce urmeaza sa faca si raspunde intrebarilor intr-un mod in care sa fie sigur ca ai inteles. Raport calitate-pret bun.
Monalisa Iancu
Monalisa Iancu2 ani în urmă
Experienta mea cu domnul doctor Adam Radu a fost una extrem de buna. Lucreaza curat, usor, atmosferă relaxata. Am scazut o stea pentru primirea de la receptie. Din pacate lipsa de profesionalism si-a spus cuvantul. Cand am intrebat ceva s-a aratat deranjata ca o intrerup din treburile dumneaei chiar raspunzandu-mi ca e la curs si nu ma poate ajuta.
Marius Cotor
Marius Cotor2 ani în urmă
Clinica primitoare, curata, cu personal amabil si calificat.
Tin sa o remarc in mod deosebit pe Dr Elena Amariei, un medic de exceptie si o persoana deosebita (profesionista, empatica, rabdatoare, atenta la detalii).
A realizat cele 3 implanturi intr-un mod impecabil (nu am avut nici o durere sau efect advers), mi-a facut un plan de tratament foarte clar si mi-a dat incredere ca sunt pe maini bune. Totul a mers perfect.
Iulia Oana
Iulia Oana2 ani în urmă
Pentru prima dată în viața mea când mă așez pe scaunul unui Stomatolog fără frică! Aceasta este experiența mea, mă simt ca și acasă. Felicitări Dr. Bartoș Dan, Dr. Radu Adam întregii echipe. Pentru cei care se plâng de prețuri ,vreau doar sa vă zic că materiele și calitatea operațiunilor costă, fie investiți în ceva bun, fie reparați de 10000 de ori.
Locații recomandate