/Cluj/Dentist

MIJA LUANA, C.M.I.

Strada Constantin Brâncoveanu nr.28, Cluj-Napoca 400467, România

MIJA LUANA, C.M.I.
Dentist
4.7
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ76+FQ Cluj-Napoca, România
+40 722 314 483
dentistcluj.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 13–20
Mirecuri: 9–15
Joi: 13–20
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Kerekes
Maria Kerekes4 ani în urmă
Am fost la cabinet mi sa spus sa fac o radiografie sa vedem ce tratament trebuie urmat dar nu mi-a mai raspuns niciodata ce trebuie facut mai departe ...am sunat de multe ori a zis mereu va resun si din decembrie si pana acum se pare ca nu are timp....multumesc ce sa spun ca m-ati fct sa arunc bani pe geam pe o radiografie si nici nu ati putut da un raspuns!
Karla Family
Karla Family4 ani în urmă
Un medic stomatolog la care mergi cu plăcere, foarte atentă la reacția de durere. Înainte mergeam cu teama de stomatolog, dar a știut cum să mă trateze si acuma merg cu plăcere si fara teama.
Nicoleta Mocan
Nicoleta Mocan4 ani în urmă
Profesionista
Astilean Andreea
Astilean Andreea6 ani în urmă
Cea mai drăguță :*
Adriana Bianca Bere Romanian Translator
Adriana Bianca Bere Romanian Translator2 ani în urmă
Sunt pacienta Dr. Mija Luana de mai bine de 20 de ani. La prima programare a vorbit cu mine 30 de minute pe hol si mi a facut curaj, sunt cea mai fricoasa pacienta! De atunci am incredere maxima in profesionalismul Luanei si lucrari dentare trainice.

I have been a patient of Dr. Mija Luana for over 20 years now. On my very first appointment she chatted with me on the hallway to encourage me to go in, I am the most fearful patient ever! Since then I have maximum trust in Luana's professionalism and durable dental work.
1st Choice Marketing
1st Choice Marketing2 ani în urmă
(Tradus de Google) Numele meu este Matt și am călătorit din Marea Britanie deoarece aveam nevoie de ajutor pentru a obține un zâmbet frumos și alb pentru munca mea.

Am fost atât de impresionat de cât de profesionist și de un nivel ridicat de calitate și îngrijire pe care Dr. Luana le oferă. Am călătorit din Marea Britanie când am auzit cât de bună este munca ei.

Aș recomanda cu tărie clinica ei dentară altora. Apoi am zburat înapoi în Marea Britanie cu un nou zâmbet alb și atât de mulțumit de tratament, servicii uimitoare și rezultate. Mult mai bine decât orice lucrare dentară pe care aș putea să o găsesc în Marea Britanie !! Și la un preț atât de bun.

Luana este foarte prietenoasă și te simți foarte confortabil că ești pe mâini sigure. Dacă sunteți în căutarea stomatologiei cosmetice, atunci vă rugăm să nu căutați altundeva! Doar vizitați doctorul Luana și ea va rezolva orice problemă dentară. Vă mulțumesc din nou pentru un timp minunat în România și noul meu zâmbet alb minunat :) Sunt foarte mulțumit de rezultate !!

(Original)
My name is Matt and I travelled from the UK as I needed help to get a nice white smile for my work.

I was so impressed with how professional and a high level of quality and care that Dr Luana provides. I travelled from the UK as I heard how good her work was.

I would highly recommend her dental clinic to others. I then flew back to the UK afterwards with a new white smile and so happy with the treatment, amazing service and results. Much better than any dental work I could find in the UK!! And at such a good price.

Luana is very friendly and you feel very comfortable that you are in safe hands. If you are looking for cosmetic dentistry, then please don’t look anywhere else! Just visit Dr Luana and she will fix any dental issues. Thanks again for a wonderful time in Romania and my lovely new white smile:) I’m very pleased with the results!!
Alina C
Alina C2 ani în urmă
Bercu Izabela
Bercu Izabela2 ani în urmă
Locații recomandate