/Bucuresti/Dentist

Evolution Dent

Strada Anton Pann 4, București 030167, România

Evolution Dent
Dentist
4.3
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J6+3J București, România
+40 749 990 900
evolutiondent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
STEFAN ANDREEA
STEFAN ANDREEA2 ani în urmă
Recomand!
Servicii de calitate! Ii multumesc enorm domnului doctor Edmir care m-a facut sa trec peste frica de dentist!
Alex Ghiugan
Alex Ghiugan2 ani în urmă
Servicii de buna calitate, preturi pentru toate buzunarele.Am fost eu pentru inceput la aceasta clinica, apoi am venit cu toata familia.Recomand.
Madda O.
Madda O.4 ani în urmă
O experienta total neplacuta.
Am avut sperante in acest cabinet stomatologic, insa, m-am inselat amarnic.
Avand in vedere ca serviciile nu sunt cele mai acceptabile ca si pret, experienta personalului lasa de dorit.
Totul a decurs bine, atat timp cand am fost pe mainile doamnei stomatolog Dobre Madalina. Ghinionul meu a fost sa demisioneze fix pe perioada procedurii mele.
Fiind preluata de o alta doamna stomatolog/ domn, am fost complet nemultumita.
Am ramas cu probleme grave, si anume, din cauza acestui cabinet, pot manca doar in partea stanga a gurii, in partea dreapta avand dureri groaznice.
In concluzie, bani aruncati in vant, servicii de o calitate inferioara si personal cu o slaba experienta in domeniu.
Mai bine mai scump si servicii high.
Nu recomand #EvolutionDent!
Mada
Mada4 ani în urmă
M-am lamurit cu serviciile oferite de clinica Evolution Dent. Multumesc pentru “relansarea” invitatiei, insa nu-si mai are rostul.
Pentru a face impresie buna, se apeleaza la argumente mai putin adevarate. Tot eu sunt cea care a ramas cu dureri zilnice, deci, irelevant sa mai continue discutia.
Prefer sa apelez la medici cu o vasta experienta in domeniu, vizibila si in practica, nu doar teoretic!
Shou Ete
Shou Ete2 ani în urmă
Am fost pacientă la Evolution Dent în urma unei recomandări primite de la o colegă. Au echipă de medici specializați fiecare pe bucățica lui, am fost informată pas cu pas despre tot ceea ce mi s-a făcut și am reușit să îmi refac toată mandibula. Rezultatul este peste așteptări și am cuvinte de laudă pentru toți cei care s-au ocupat de cazul meu, de la doamna doctor până la chirurg și tehnician. Nu regret nicio secundă alegerea făcută.
Prețurile sunt de bun simț, iar dacă pun la socoteală calitatea lucrărilor, aș putea spune mici. Ceea ce am făcut eu ar fi costat de cel puțin două ori mai mult la alte clinici unde am cerut oferte.
A Ilie
A Ilie2 ani în urmă
In regula, apreciez telefonul si oferta, insa explicatia dvs. este nefondata intrucat "inconsistenta" nu a avut impact asupra obturatiilor de care ma plang. Toate au fost efectuate in sedinte singulare, nu a fost nevoie sa vin de mai multe ori pentru o interventie. (Ex: lucrare provizorie ce trebuia definitivata). in orice caz, multumesc pentru raspuns.O saptamana frumoasa! V-am mai dat o stea pentru ca va intereseaza ratingul de pe Google, nu pentru telefon.
Mihaela Atanasiu
Mihaela Atanasiu2 ani în urmă
Am gasit, intr-un final, o clinica unde ce ti se spune de la inceput, ramane valabil pana la final: preturile sunt comunicate din start si nu se maresc pe parcurs si pronosticurile medicale sunt date corect. Am ajuns la Evolution Dent pentru un tratament cu laser pentru parodontoza. Am avut o boala avansata, asa ca nu am primit garantia unei vindecari 100%, insa medicul a incercat pe cat posibil sa salveze cat mai multi dinti. La final, nu a fost nevoie de nicio extractie,iar dantura mea se afla intr-un stadiu mult ameliorat dupa doar un tratament. Pe tot parcursul tratamentului am beneficiat de consulturi gratuite si la ultima sedinta de laser masuratorile au fost surprinzatoare. Nu am decat cuvinte de lauda. Voi continua tratamentele aici, va multumesc!
Ioana Aimee
Ioana Aimee2 ani în urmă
Nu am nimic de reproșat. Am făcut intai detartraj la un domn doctor, crezând ca am gingivita sau parodontoza. Mi-a sugerat sa nu fac încă tratamentul cu laser care era mai costisitor pentru ca el considera ca nu e cazul, și ca un detartraj și tratament acasă vor rezolva problema. La consultul ulterior am sesizat ca a avut dreptate, am scapat de problema sângerărilor și a durerilor.
Când am avut o masea dureroasa, în regim de urgenta, m-am programat la o doamna doctor din clinica și la fel, am fost super mulțumită, mi-a salvat dintele.

Ii recomand mereu când am ocazia - și preturile sunt foarte bune pentru cât oferă pacienților.
Locații recomandate