/Bucuresti/Dentist

Cabinet No Pain Center

Bulevardul Chișinău, București 022147, România

Cabinet No Pain Center
Dentist
4.2
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P5+JW București, România
+40 21 255 1824
nopaincenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Darius Alexander
Darius Alexander2 ani în urmă
Multumit de servicii, doamna doctor foarte draguta si cu o mana usoara.
Diana Cristea
Diana Cristea2 ani în urmă
Andreea Nitulescu
Andreea Nitulescu4 ani în urmă
Foarte mulțumită 🤗
Dl. Doctor Dandara Andrei, lucrează excepțional!
De la extracții, plombe, pivot, coronița pana la detartraj. Mulțumesc echipei No Pain Center 🤗
Petro
Petro5 ani în urmă
Adresa e gresita, e pe Bdul Chisinau aproape de Bdul Basarabia
Teodor-Ștefan Zotescu
Teodor-Ștefan Zotescu5 ani în urmă
Ionut Trandafir
Ionut Trandafir7 ani în urmă
Atât asistenta, cât și doctorul au fost foarte amabili. Adevărați profesioniști.
Mihai M
Mihai M9 ani în urmă
Au în cabinet o doamnă în vârstă care depășeste limitele bunului simț și ale decenței verbale, foarte băgacioasă și cu chef de scandal. Nici nu te lasă să discuți cu doctorul.

Cabinetul în sine este unul tipic comunist, renovat pe ici-colo, fotografiile de pe site nu prea corespund cu realitatea (sunt editate excesiv, mai ales la partea cu luminozitatea). Deși am fost ziua în amiaza-mare, am avut impresia că am intrat în vreo grotă, atât de multă lumină era. Ce-i drept încă este criză, măcar la lumină să facă și ei economie...

Domnul doctor la care am fost mi-a creat în schimb o impresie buna, păcat de dumnealui că acceptă să lucreze într-un astfel de mediu.

Ca drept dovadă, când am fost în cabinet nu am văzut acolo pe nimeni din echipa care este prezentată pe site, semn ca acei medici e posibil să-și fi luat zborul de ceva timp de acolo. Dl. doctor la care am fost nici măcar nu este prezentat pe site.

Nu încercați să vă faceți programare pe site sau pe e-mail, nu o să primiți nicio confirmare. Să răspunzi la un mail probabil presupune o tehnologie mult prea avansată. Sau poate că au deja prea mulți pacienți, deși acest aspect pare puțin plauzibil.

Cât despre Mihai Bendeac, cabinetul este al lui doar cu numele de pe logo. Spun asta pentru că doamna aceea în vârstă și cu comportament provincial, susținea că dumneaei este responsabilă cu activitatea din cabinet. Nu mare mi-ar fi fost mirarea dacă m-ar fi luat de mână să-mi arate ușa.

Dacă aveți nervii tari și nu vă deranjează să fiți jigniți vă recomand cu toată căldura acest cabinet! Este o glumă la fel de proastă ca și glumele pe care le face Mihai Bendeac.
Daniela Mladin
Daniela Mladin2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită atât de asistenta cat și de dl Dr Andrei am avut de făcut o extracție a fost super și ușor mulțumesc dl Dr !!!!!!
Locații recomandate