/Bacau/Dentist

Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău

Bloc 1, Strada Miron Costin 1, Bacău 600161, România

Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău
Dentist
4.6
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW79+C8 Bacău, România
+40 745 066 830
profismile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mina Vulpe
Mina Vulpe2 ani în urmă
cand se rezolva numai cazuri usoare, refuzand a solutiona un caz urgent ca sa nu te doara capul, mai bine te ocupi de altceva...adevarata medicina asta inseamna, sa rezolvi cazuri complicate. macar sa incerci.
Tunaru Madalina
Tunaru Madalina4 ani în urmă
Fiind din Bacau am dorit sa imi fac o programare la acest cabinet. Sunand mi se raspunde intr-un mod foarte nepoliticos. Cerand anumite informatii de asemenea mi se raspunde intr-un mod extraordinar de urat. Ca si cum daca am nevoie de informatii sa ma prezint la cabinet. Sfarsit de apel, nici macar Buna ziua nu stie sa dea D-soara respectiva.
Daniel Ghe
Daniel Ghe6 ani în urmă
Neseriozitate si neprofesionalism!
Inițial am avut programare la 16:30, aparent s a ivit o urgentă si Doamna Dr nu era acolo sa -si respecte programarea, mi s-a spus sa revin in 2 ore..(.. lucru care trebuia sa l facă înainte sa ajung acolo si sa nu pierd atâtea ore pe drum... ) am trecut peste ... se intampla( sa zicem)
La 18:00 ajunge înapoi la cabinet.... nimeni la receptie k si mai devreme dar având in vedere k stiiam ca am programare am așteptat ... si așteptat si iar așteptat ... la un moment dat o Domana mai exact ( Dr Alexandra Ioana Rosu) la care aveam programarea a ajuns s-a Așezat pe scaunul receptionistei si nu m a întrebat absolut nimik ... nu stiiam la momentul ăla ca era zisa doctor .....
Mai pe scurtDoamna Doctor a chemat pe altcineva înaintea mea si atunci am avut o discuție aprinsa cu dansa la care mi a dat replica k ea are probleme personale si k eu ar fi trebuit sa o abordez si sa i spun de programarea mea. Total inacceptabil , nu am avut de unde sa ghicesc Doctorița plus ca eu eram clienta si plăteam serviciile dânsei care sunt destul de piperate .!!! Nu as recomanda -o personal!!
Rares Braescu
Rares Braescu8 ani în urmă
Personal foarte amabil si atmosfera care m-a ajutat sa trec peste teama de doctori. Recomand acest cabinet deoarece a dat dovada de promptitudine si seriozitate . Pe langa toate acestea, sunt foarte multumit de lucrarile pe care mi le-au executat si s-au dovedit toate a fi de calitate .Personal foarte amabil si atmosfera care m-a ajutat sa trec peste teama de doctori. Recomand acest cabinet deoarece a dat dovada de promptitudine si seriozitate . Pe langa toate acestea, sunt foarte multumit de lucrarile pe care mi le-au executat si s-au dovedit toate a fi de calitate .
Bogdan Stamate
Bogdan Stamate2 ani în urmă
Recomand! 👍🏻

Am vrut sa-mi indrept dintii si dupa sa-mi micsorez spatiile dintre ei.
Dupa o prima consultatie la dna dr. Jicmon, am inteles ca tot procesul va dura undeva la 1 an jumatate.
Pot sa spun ca in doar 10 luni, dintii mi s-au indreptat si spatiile au fost corectate cu ajutorul fatetelor.
Le multumesc pe aceasta cale dnei dr. Jicmon si dnei dr. Rosu pentru profesionalism, rabdare si pentru ca mi-au oferit cele mai bune sfaturi.

Daca ar fi sa o fac din nou, as face-o fara ezitare!
Laura Dragomir
Laura Dragomir2 ani în urmă
Recomand!Ii mulțumesc din suflet Doamnei Doctor Andra Liciu ca mi-a redat încrederea in stomatologi și mi-a demonstrat ca mai exista oameni cu suflet și dragoste pt meserie. La fel ii mulțumesc și doamnei asistente ca a fost extrem de empatica și glumeața și m-a făcut sa ma liniștesc. M-am dus pt 2 extracții de molar de minte și pot sa zic cu mâna pe inima ca procedura nu a fost dureroasa. Contează enorm comunicarea pacient-doctor, aceasta mi-a explicat fiecare etapa a procedurii.Profesionalism și amabilitate. De asemenea, se respecta toate programările.
Bogdan Rata
Bogdan Rata2 ani în urmă
Mi-au fost rezolvate toate probleme dentare cu amabilitate si profesionalism. Cabinetul este foarte primitor si aparatura de mare calitate. Va puteti lasa cu incredere pe mana medicilor de la ProfiSmile. Recomand!
Livia Rata
Livia Rata2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta, de la primire pana la plecare. Nu am simtit nicio durere, iar doamna doctor a avut foarte mare rabdare cu mine, explicandu-mi dinainte tot ce urmeaza sa faca.
Locații recomandate