/Bacau/Dentist

Dr. Colodiuc Andreea - medic stomatolog

Calea Mărășești nr 13, Bacău 600015, România

Dr. Colodiuc Andreea - medic stomatolog
Dentist
5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW67+Q7 Bacău, România
+40 748 380 731
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ovidiu Cojocariu
Ovidiu Cojocariu2 ani în urmă
Servicii de inalta calitate la preturi cat se poate de decente. Recomand!
Andra-Flori Rîmbeț
Andra-Flori Rîmbeț2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea!
Foarte buna doamna doctor Colodiuc, este calma , are rabdare, iti explica in amanunt ce lucrare urmeaza sa execute .
Am avut o experienta foarte plăcută, recomand cu încredere❤️❤️
Cosmin Viliche
Cosmin Viliche4 ani în urmă
recomand acest cabinet dentar! sunt foarte multumit de calitatea serviciilor stomatologice oferite de Dr. Colodiuc. are mana usoara, este foarte atenta si rabdatoare, tratamentul este lipsit de durere iar rezultatul final este imbucurator! raportul calitate-pret este foarte bun- un factor, zic eu, important.
Ovidiu Stoian
Ovidiu Stoian4 ani în urmă
Experienta cu Dr. Colodiuc a fost minunata, dansa lucrand cu multa atentie si profesionalism in toate intalnire noastre. Preturile sunt foarte bune iar aparatura utilizata este de varf de gama. Recomand cu caldura si voi reveni oricand va fi cazul.
Maria Langu
Maria Langu4 ani în urmă
Multe multe aprecieri pentru toate serviciile de calitate oferite de Dr. Colodiuc Andreea. Am ajuns prima data la cabinetul acesteia cu o problema in regim de urgenta pentru o măsea cu o carie uriasa si niste dureri insuportabile care a fost reparata foarte profesionist cu minimum de dureri (pentru ca dr. Colodiuc e contra durere sustinand ca la cabinet vii sa scapi de durere nu sa te doara mai tare) ceea ce m-a determinat sa revin cu drag si pentru alti dintisori cu probleme. Un stomatolog care iti pune intr-adevar zambetul pe buze.
Andreea Rindasu
Andreea Rindasu2 ani în urmă
Mereu am fost putin fricoasa cand a venit vorba de dentisti pentru ca niciodata nu gasisem dentistul potrivit pentru mine, insa acest lucru s-a schimbat odata ce am mers la doamna dr. Colodiuc.

Un doctor minunat, profesionist, o persoana calda, empatica, ce isi doreste tot ce e mai bun pentru pacientul sau.
Am avut o experienta placuta cu dumneaei, mi-am invins frica de dentisti.. si cu siguranta voi reveni cand voi avea probleme!

Recomand cu toata increderea!
Ciprian Jicmon
Ciprian Jicmon2 ani în urmă
De-a lungul multor operatii la nivelul dintilor, mergand la Dr. Colodiuc Andeea am ajuns sa am mai mare incredere in stomatologia din Romania. Dna dr. imi explica fiecare operatie pe care urma sa o efectueze, facea totul sa para atat de clar si simplu, poate chiar daca nu era si pentru dansa. Recomand cu toata inima cabinetul dansei. Un loc unde puteti merge cu incredere si chiar si cu placere, doamna doctor fiind foarte sociabila si va v-a face sa va simtiti ca si acasa.
Madalina Irimia
Madalina Irimia2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea!Inainte sa merg la dansa imi era frica de să merg la dentist,având o experiență neplăcută cu un alt doctor stomatolog,însă dânsa a fost foarte calma,m-a incurajat,mi-a explicat fiecare operație pe care urma să o facă si nu mai spun ca are mana foarte usoara si nu am simtit nicio durere.Mergeti cu încredere,cu dansa o sa va invingeti teama! ❤
Locații recomandate