/Bacau/Dentist

Clinica Denti Service

Strada Ștefan cel Mare 34, Bacău 600364, România

Clinica Denti Service
Dentist
3.9
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWH7+R7 Bacău, România
+40 749 153 874
dentiservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Matache
Anca Matache2 ani în urmă
După un consult de doua minute in care mi s a explicat un program de tratament exorbitant de scump fără să se uita măcar la dintele meu doar pe radiografie am achitat 170 lei . Groaznic !!!! Deci nici nu am deschis gura și am plătit suma aceasta , nu recomand !!!!
Cristina popovici
Cristina popovici2 ani în urmă
Consulatie nici 5 min, 100 lei platiti ! M-am programat chipurile pentru niste fluorizari care ziceati ca vor costa 100 lei pt partea de sus si partea de jos, m-am trezit ca mi se cer 300 lei pentru nu stiu ce " lipituri " care bineinteles ca au cazut si nu au avut nici un efect .Doctorita foarte amabila mi-a enumerat vreo 7-8 carii , probabil eram o sursa de "muls " bani ! Am consultat alt medic, aveam doar o singura carie destul de adanca dar care nu facea parte din cele 7-8 gasite de medicul dvs . In concluzie 400 lei pentru nimic. Si va mai si suparati pentru recenziile negative , blocati pe toti cei care au reclamatii privind neprofesionalismul cabinetului dvs !
Eki Ekiii
Eki Ekiii2 ani în urmă
Investiti enorm in publicitate in loc sa investiti in calitatea actului medical. Eu am avut o experienta urata la dvs. Pe langa faptul ca am platit 160 lei consulatia?!?! Adica, nu stiu, chiar e nevoie de consultatie si mai ales, sa platesc 160 lei? Pe langa asta, acum sunt nevoita sa dau alti bani pentru a repara ce ati stricat voi. Imi pare nespus de rau ca v am ales!
Monica Dogaru
Monica Dogaru2 ani în urmă
Merg la acest cabinet de mai bine de un an și sunt mulțumită de rezultate, mai ales că procedurile nu au fost printre cele mai simple (aparat ortodontic, implanturi dentare). Recomand pentru seriozitate, profesionalism, comunicare deschisă și încrederea pe care o transmit pacienților.
Diaconu Violeta
Diaconu Violeta2 ani în urmă
Servicii impecabile - de la receptie, la doamnele asistente si pana la medicul stomatolog. Felicitari intregului colectiv !
Sunt foarte incantata si totodata multumita de experienta avuta.Cred ca cel mai important cand mergi la doctor e sa te simti in siguranta.
Recomand cu incredere.
Octav
Octav2 ani în urmă
Le-am călcat pragul acum vreo 3 ani parca... Doream un aparat dentar. Mi s-a explicat frumos ca nu se poate pt ca am paradontoza (nota bene). Mi s-a făcut un detartraj cu laser, parcă, foarte atent facut(iarăși nota bene).Doar ca, în momentul în care am cerut un tratament pt paradontoza, au început s-o dea cotita:ba ca n-au preț, ba ca București,ba ca ca nu știu costul materialelor/manoperei, ba ca implant osos.Problema s-a rezolvat, ca de obicei, tot la Iași (ESTHETICS Iași), fără operații, fără implant, doar tratament. Față de alte clinici din Bacău, care au vrut să-mi facă extracție doar pt ca aveam puroi la baza dintelui(din cauza paradontozei), ei sunt peste, dar noi nu mai călcăm pragul nici unui medic din Bacău, oricare ar fi specialitatea lui.
Daniel Sorin A
Daniel Sorin A2 ani în urmă
Foarte mulțumit de prestația, profesionalismul și atitudinea Dr. Raluca Cruceanu.
A studiat în US, este calma, răbdătoare, modesta și o recomand cu bucurie.
Am făcut tratament cu laser împotriva retracției gingivale, paradontoza, apoi am fost la control după 2 luni. Urmează să mai vin peste 3 luni, sau 6 funcție de evoluție.
Deși vin de la distanță de cca 160 km din Botoșani se merită efortul.
Ramona Maria Conache
Ramona Maria Conache2 ani în urmă
Recomand cu încredere ,doamna doctor și doamna asistenta sunt niște persoane minunate ,ma bucur ca am ajuns sa merg la dânșii .
Locații recomandate