/Bacau/Dentist

Clinica Dentara Dr. Rusei

Bulevardul Alexandru cel Bun 8, Bacău 600058, România

Clinica Dentara Dr. Rusei
Dentist
4.2
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW7C+9H Bacău, România
+40 744 639 933
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marcel Palade
Marcel Palade2 ani în urmă
Crize de isterie și mahalagism făcute de dr.Rusei Andreea,ieri 30 decembrie 2021,după ce soțul ei a venit la mine să nu facem plângere, eu și soția mea,pt. modul în care se comporta(atins sinusul in timpul extragerii unui nerv,căzută lucrarea definitiva de 2 ori,care și acum se clatină,soției nu a reușit sa-i scoată în 2 ședințe nervii la o măsea,crapat de lucrare de 3 ori în 8 zile,butonat de telefon în timpul actului medical,lipsa bonuri fiscale,etc)Mai exact,am spus ca venim noi la 10.30 la cabinet pt a ridica actele medicale și a încheia colaborarea. Acolo,țipa de față cu soțul ei,de față cu mine și asistenta și lucru extrem de grav,IRONIZEAZĂ OMUL CU ANXIETATE DE STOMATOLOG,spunând și redau exact:"M-am săturat de pacienți care spun :Vai mi-e frica,vai poate ma sufoc!!".
Ținea actele la spate,ca să își termine circul.Nici soțul ei,nici atitudinea noastră de șoc nu o potoleau,pana când efectiv soția mea a smuls actele medicale personale,pt a putea scăpa de această individa agresivă,dar prefacuta amabilă,doar pana când frumos,civilizat o întrebi de ce încasează pt ceva ce nu i-a reușit sau de ce la o plomba de copil,încasează prețul maxim de 300 de lei.
Ruxandra Palade
Ruxandra Palade2 ani în urmă
Acum câteva minute am ieșit din cabinetul Rusei,(nu clinică asa cum se prezintă),pentru a treia oara cu o lucrare provizorie crăpata pe care am plătit 700 de lei fără bon,ultima provizorie fiind făcută ieri,deci un timp extrem de scurt.Pt a nu oferi motive ca am mâncat eu oase sau am spart acadele în dinți, merita a fi menționat ca în această seară în timpul montajului i s-a crapat în doua lucrarea doctoriței, în timpul montajului. Am fost trasa de obraz,cu oglinda,aproape de insuportabil, nu aveam timp sa clătesc gustul amar al chestiilor care le folosea,iar când pilea/finisa lucrarea au sărit în ochi resturi,deoarece ochelarii sunt oferiți doar dacă ești machiata. Penultima oară trebuiau scoși nervii la măseaua de sub lucrare (am plătit 400 de lei din nou fără bon) si nu a reușit decât pe 3 canale ,asa ca mi-a spus sa merg la cineva cu microscop.Normal că am fost deranjata și i-am spus ca nu este corect din punct de vedere financiar dar și al stresului.
Am o prietena care mi.a povestit ca acum câțiva ani era un program de detartraj gratuit la care participa și Rusei. A fost la ea și a fost cea mai dureroasa și sângeroasă experienta din viata ei.
Puțin respect și atenție as fi meritat și eu,nu numai domnii ce intra și beneficiază de vorbe dulci, și prețuri preferențiale (fata mea 300 de lei pt o plomba și dl de ieri 200 de lei),dat fiind ca întreaga familie a investit în lucrările făcute la acest cabinet 22.000 de lei

Raspuns:Deci în reclamația la colegiu dar mai ales la ofițerii antifraudă vor corespunde bonurile pe "care nu le-am luat" și cu mesajele cu programări,precum și cu timpul de pe locația google. De-asemenea,mulțumirile erau pt a îndulci atitudinea dv aproape recalcitranta când eu ma întorceam tristă ca nu m-i s-a făcut lucrarea bine.
Si va referiți la programarea pe care de altfel nici nu mi-ati facut-o la microscop sau la faptul ca oricum ati încercat pe pielea și banii mei ceva ce va depășea competentele de ortodonție afișate la întrarea în cabinet?
Pt a demonstra câte bonuri aveți în contabilitate pt prezenta mea,a soțului, cumnatului,copiilor va tine de competenta organelor abilitate
Multă înțelepciune!
Laura Harhata
Laura Harhata2 ani în urmă
Un doctor excepțional care mi-a făcut o lucrare de nota 10, atat estetic cât și funcțional! Copilul meu merge cu placere la dna doctor (are 5 ani) și abia așteaptă sa o viziteze pe dna doctor pt a mai vedea ce a mai lăsat "Zâna Maseluta" pt el. Mulțumim pentru tot!!
Sustac Andrei
Sustac Andrei2 ani în urmă
Ana Maria Buiciuc
Ana Maria Buiciuc2 ani în urmă
Livia Iuliana
Livia Iuliana2 ani în urmă
Responsabilitate, comunicare și profesionalism.
Alexandru Bengalici
Alexandru Bengalici2 ani în urmă
Daniel Mircea Rotaru
Daniel Mircea Rotaru2 ani în urmă
Locații recomandate