/Bacau/Dentist

Dr Lupu Stomatologie Implantologie Bacau

Strada Aprodul Purice 7, Bacău 600408, România

Dr Lupu Stomatologie Implantologie Bacau
Dentist
4.7
95 recenzii
12 comentarii
Indicații de orientare
HWM6+33 Bacău, România
+40 745 195 600
drlupu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu iulian325 zile în urmă
Super super professionali!!!!
Biea Agurița340 zile în urmă
Amabilitatea;Dialogul;Găsirea soluției optime pentru ca orice pacient să fie mulțumit la final sunt punctele forte care caracterizează întreaga echipă.Cu această ocazie țin să mulțumesc tuturor
Puscuta Vlad
Puscuta Vlad1 an în urmă
Medicul implantolog Dr. Lupu Florin si asistentele sunt foarte bine instruiti, amabili si empatici la suferinta pacientului.
Cabinetul este bine dotat, modern si curat, amplasat într-o zona buna a orasului.
Revin la cabinet de fiecare data cu zambetul pe buze, fara stari de anxietate!
Recomand cu incredere!
Rusu angelica1 an în urmă
Dupa doua consultatii, una online si a doua clasica, in cabinet, la doi medici diferiti, inca nu eram convinsa, nu ma puteam hotari.
Gratie internetului, I-am descoperit pe dl doctor LUPU.Am citit, m-am informat si, dupa ce am purtat un dialog cu dumnealui la telefon vis-a-vis de problemele mele stomatologice, m-am decis.
Dupa prima etapa- radiografii, CT - am ajuns intr-un cabinet de un alb imaculat, cu dotari de ultima generatie si, nu in ultimul rand, cu un personal extrem de prietenos, de amabil si am asteptat cu emotie sosirea domnului doctor.
Este tanar, serios, explicit, empatic, stie sa creeze o atmosfera propice pentru atenuarea stresului pacientului, lucrand pe un fundal muzical adecvat. Lucreaza fin, concentrat, precis, fara ezitari, are manualitate si nu produce pacientului nici cel mai mic disconfort!
Dupa aprox.1,5 ore scapasem de o lucrare din zirconiu, care mi-a creat probleme si aveam sase implanturi "de toata frumusetea"!
Dupa inserarea implanturilor n-am avut dureri, tumefieri, echimoze, iar la numai cateva ore aveam dinti (provizorii)! Deja am fost la primul control, unde mi s-au facut mici ajustari, iar peste o saptamana va fi al doilea control pentru
"muscatura".
Am incredere ca peste sase saptamani voi fi toata numai un zambet! Si asta multumita incredibilului domn doctor LUPU si echipei sale!
Domnului doctor, toata consideratia pentru efortul sau nobil de a transforma meseria in vocatie!
Madalina lucanu
Madalina lucanu2 ani în urmă
Recomand clinica stomatologică dr. Lupu pentru că în cadrul acesteia lucrează oameni profesioniști care înțeleg foarte bine care sunt nevoile pacienților și care oferă soluții de ultimă generație!
Gsc 90210
Gsc 902104 ani în urmă
Spatiu extrem de înghesuit, vreo 12 persoane in 15mp.
Intimitate ZERO, se vede și se aude tot ce vb personalul cabinetului cu pacientul.
Cabinet aglomerat, nu se respecta absolut deloc programările, nu știu să facă programări, degeaba are multe recenzii pozitive că în realitate nu e cu nimic mai bun decât alte cabinete care nu au nici măcar o recenzie pe Google.
Nu recomand acest cabinet.
Ciobotaru Adrian
Ciobotaru Adrian4 ani în urmă
Un dentist extraordinar, am facut eu si tatăl meu dantura la el pot sa spun că lucrează foarte bine. Vi-l recomand cu incredere. Merita nota 10+ cu felicitari. La Dentist Lupu nu există durere s-au umflare.
Flori Florentina
Flori Florentina5 ani în urmă
Recomand! Dupa o extractie de masea, mi-am facut o parere pripita, destul de negativa deoarece mi se parea ca am inca resturi de radacina nescoasa. M-am intors la cabinetul domnului doctor, cam suparata de toata durerea ce o avusem timp de 4 zile. Spre mirarea mea, m-a intampinat cu mult calm, profesionalism si rabdare sa imi explice tot ce era necesar sa inteleg. Am iesit din cabinetul dumnealui, mai linistita si increzatoare ca este un dentist care stie ce face si merita sa fie recomandat.
Alexandra Hazi
Alexandra Hazi2 ani în urmă
Recomand din toata inima!!! Personal tânăr și dedicat, foarte profesioniști si amabili!
Lucrările se fac cu seriozitate, programul se respectă si măsurile de igienă sunt implementate corespunzător!
Istoc Mariana
Istoc Mariana2 ani în urmă
Dupa ce am fost la mai multe clinici stomatologice in Bacau pentru tatal meu care avea parodontoza si avea nevoie de implanturi dentare, am reusit sa prindem o programare la
dr Lupu Florin si a fost singurul care ne-a oferit varianta de tratament cu implanturi dentare rapide, in aceiasi interventie i-au facut extractiile radacinilor si i-au pus 6 implanturi dentare. Nu a avut dureri dupa, iar in 6 ore i-au facut o lucrare la laboratorul de tehnica dentara cu 12 coroane!
Tatal meu a fost foarte incantat ca la sfarsitul zilei a avut dintii cu care sa poata manca si nu a fost nevoit sa poarte proteza dentara mobila 6 luni ca in alta parte!
Este aglomerat si se asteapta pe sala de asteptare fiind tot timpul
Pacienti, dar merita!
Andrei Manolache
Andrei Manolache2 ani în urmă
Recomand echipa Dr Lupu pentru solutia gasita in cazul meu, dr Lupu Florin si cu Dr Giuroiu Cristian mi-au salvat dintii pe care alti medici voiau sa mi extraga.
Am facut tratament cu laser si tratamente de canal si nu am simtit nimic eu avand fobie de ace si dentist.
Robert Soiman
Robert Soiman2 ani în urmă
Când suni pentru programare, îți răspunde o domnișoară de la București, nu știe să-ți dea detalii , nu vorbește clar, îți dă numere de telefon la mișto. Suni la numărul afișat pe geam, îți răspunde cineva tot de la București. Am fost trimis să fac OPG, într-un final, apoi mi-au spus că mă vor suna pentru lucrare. Au trecut peste 5 săptămâni și nimic. Păcat că numele da bine, dar calitatea și atitudinea personalului lasă de dorit. (Probabil că au mulți fraieri pe lista de așteptare și își permit să trateze totul cu superficialitate.)
Locații recomandate