/Sibiu/Dealer auto

AUTO MALL BAND

Strada Vulcan, Sibiu 550261, România

AUTO MALL BAND
Dealer auto
3
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R54C+RP Sibiu, România
+40 752 752 352
automall.autovit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Anton
Cosmin Anton2 ani în urmă
Evitați acești oameni. Am vrut să merg să cumpăr o dacie de la ei și am verificat kilometrajul pe aplicația car vertical. Uitați anunțul lor, 95000 de km. Iar mașina avea în 2017 la ultimul control 141000km.
Asta spune tot!
S-ar putea să nu puteți vedea pozele din cauza copyright ului. Însă mă puteți crede pe cuvânt.
Oana Nistor
Oana Nistor2 ani în urmă
Un vanzator foarte corect la fel ca si masina pe care am cumparat-o de la el. Recomand cu incredere!
Alex Roman
Alex Roman2 ani în urmă
Masini bune si ingrijite! Raportul Calitate pret foarte bun!
Victor Vonica
Victor Vonica2 ani în urmă
Masini OK. Raportul pret/calitate este foarte bun.
Gheorghe Ifrim
Gheorghe Ifrim2 ani în urmă
UN VÂNZĂTOR CORECT ! Am achiziționat un auto Mazda 6 din 2007, pe care l-am verificat riguros și a fost in totalitate conform descrierii din site-ul autovit. Prețul cel mai bun de pe piața și vânzătorul prompt in ceea ce tine de întocmirea documentelor pt înmatriculare ( factura fiscală, numere provizorii, certificat fiscal, document introducere autoturism in România ) Văd comentarii rautacioase la adresa acestei firme dar vânzătorul mi-a explicat ca toate aceste comentarii nu sunt de la clienții reali ci de la vizitatori ai parcului. Cine cumpara de la ei cu siguranța va fi mulțumit de alegerea făcută !
Aescht Kuno
Aescht Kuno2 ani în urmă
Nici nu stiu de unde sa incep... vorbisem cu ei la telefon pentru a vizualiza 2 masini, zis si facut, ajung acolo, ma uit la masini. Dupa cateva minute intreb diverse legate de ele, deaorece nu corespundeau descrierii de pe Autovit (una era lovita in partea din spate, vanzatorul a negat ca s-a intervenit in vreun fel, torpedoul rupt la ambele). Dupa zic hai sa vad macar cu merg ca un torpedeu se poate inlocui, nimic, tot intreba daca sunt hotarat sa iau o masina... insa pentru a lua o masina trebuie intai sa vezi daca sunt in regula, tot o tinea una si buna cu avans cu faptul ca el vrea sa stie daca sunt interesat sau nu. Nu am facut niciun test drive ca nu era dispus sa lase pe oricine sa se plimbe cu masinile lui daca nu este hotarat sa cumpere. Cert este ca in afara faptului ca umbla la km cu mare nesimitire sunt si ei la fel de nesimtiti. Asa cum m-am dus am si pelcat ba chiar plin de nervi deoarece cei 7 ani de acasa lipsesc cu desavarsire acelor persoane. Nu inteleg cum pot rezista asemenea specimene pe piata....
Popescu Petre
Popescu Petre2 ani în urmă
Niste nesimțiți nici nu stau de vorbă. ,,Daca vrei să te uiți la masini du-te in târg. ,,
A Stf
A Stf2 ani în urmă
Groaznic. Urâtă experiență cu acest târg... Nu merită nici măcar o stea! Pozele nu corespund cu cele din anunțuri. Oameni fără bun simț.. Am parcurs 350 km pe degeaba!
Locații recomandate