/Sibiu/Dealer auto

Peugeot

Șelimbăr 557260, România

Peugeot
Dealer auto
4.3
215 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5FG+74 Șelimbăr, România
+40 369 101 720
peugeot.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Voina
Alin Voina2 ani în urmă
Am facut ITP ul conform programarii. Personal foarte amabil si profesionit.
UNGUREANU MARINELA
UNGUREANU MARINELA2 ani în urmă
Platoul unde sunt parcate masinile se poate aranja sa pars ani primitor? Poate niste bancute nu strica.
D
D2 ani în urmă
numarul de telefon nu e functional. Am fost la showroom si nu era nimeni disponibil pentru informatii comerciale. Veniti maine imi spune singurul baiat de la receptie. Eu zic ca puteti incuia si usa. Si maine aleg alt dealer, unul care sa si vrea sa vanda.
Mircea Nicolae Ionescu
Mircea Nicolae Ionescu2 ani în urmă
Dl. Liviu (ITP) rămâne același: amabil, civilizat, gata să te ajute în situații limită, dar în cadrul legal. Felicitări și mulțumiri!
Bogdan Hosu
Bogdan Hosu4 ani în urmă
Am oferit doar o stea deoarece inainte sa duc masina cu un element la vopsit si am discutat cu ei si m-am programat, au promis ca va fi gata in 1-2 zile . Am dus masina luni, a doua zi i-am sunat mi-au spus sa revin miercuri. Am revenit miercuri au spus ca nu poate sa fie gata pana luni. deci din 1-2 zile s-a tranformat vopsirea unui element de caroserie in 7 zile. Nu as recomanda nimanui acest service auto.
Adrian Carauleanu
Adrian Carauleanu4 ani în urmă
Nu recomand!
Dupa ce mi-au montat o piesa second, (pompa de benzina), pe care mi-au cam bagat-o pe gat cu un pret de 4 ori mai mare decat la una noua...iar pe cea second mi-au dat-o la un pret la care se gaseste una noua pe piata, aceasta nu a functionat corect si mi-au tinut masina in service aproape 2 luni incercand sa o repare. In final dupa multe discutii , un mic scandal, mi-am luat masina, le-am dat inapoi pompa si mi-au dat banii pe pompa, manopera nu.
Marius M
Marius M2 ani în urmă
Am avut masina la ei la reparat, la restituire intoriorul plin de praf, urme de incaltaminte pe praguri, vopsitul lasa de dorit, nu au fost in stare sa scoata formele initiale, primer peste vopsea, chedere gazate.
Nu recomand!
Mihu Claudia
Mihu Claudia2 ani în urmă
Recomand cu mare drag reprezentanta Peugeot din Șelimbăr, Sibiu! Personalul amabil, profi, seriozitate din toate punctele de vedere! Nu ezitați dacă aveți nevoie sa mergeți cu mașina la service sa mergeți la cei de la Peugeot!
Locații recomandate