/Sibiu/Dealer auto

Automobile Bavaria

Strada Europa Unită 2, Sibiu 550018, România

Automobile Bavaria
Dealer auto
4.3
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q3RR+4G Sibiu, România
+40 269 259 950
bmw-bavaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vladut Alexandru Nitisor
Vladut Alexandru Nitisor2 ani în urmă
Personal foarte amabil şi profesionist, prompt si eficient. Multumiri speicale pentru Sergiu Procopii.
Ferencz Joo
Ferencz Joo2 ani în urmă
DACĂ se si tin de cuvânt să vină airbagurile, merită toate steluțele
Neagu Marius Liviu
Neagu Marius Liviu2 ani în urmă
Chiar și fără programare ești ajutat.MINI tester asigurat.
Ciobyvasi
Ciobyvasi2 ani în urmă
Super profesioniști, personal placut și profesional, servicii de calitate
J Park
J Park4 ani în urmă
Am asteptat o ora desi aveam programare. La a doua programare cand m-am prezentat, nu ma aveau trecut in sistem pentru ca "colegul vechi, eu sunt doar de o saptamana". Masina a iesit de la revopsire cu urme de polish astfel ca insusi seful a trimis-o inapoi ca nu mi-o poate preda in halul asta. Si pe langa asta, foarte scumpi
Andrei-Cristian Balaj
Andrei-Cristian Balaj4 ani în urmă
Incompetenți.

Am fost la ei cu o problemă la unul dintre faruri. În primul rând comportamentul tehnicianului care s-a ocupat de mașina mea lasă mult de dorit. În al II-lea rând, deși amuzant, m-a dat pe spate faptul că un tehnician BMW nu a știut diferența dintre lumini de parcare si poziții. În retrospectivă trebuia să plec în secunda aia.

Problema era că farurile nu mai făceau leveling pe verticală (lucru pe care îl zice și mașina în bord). Mi-a facut diagnoză și recomandarea a fost să schimb becurile. Serios? Asta e ca și cum ar spune că nu are cum sa mai pornească mașina că e zgâriată bara față.

Am luat rezultatul diagnozei că și așa îl plătisem și l-am analizat eu acasă. În câteva minute mi-am dat seama că problema poate fi din unul din 3 locuri. Apropo eu nu sunt mecanic sau tehnician auto.

Am fost apoi la un service independent unde am fost întâmpinat de un mecanic clasic (basca-n cap, țigara-n mână...). I-am expus problema și bănuielile mele. În nici 10m problema a fost rezolvată. După cum îi explicasem și lui Gigel de la BMW a fost una din problemele pe care le banuiam:
1. Ars stepper motor.
2. Întrerupt conexiunea dintre s. motor și far.
3. Întrerupt un fir care conectează farul de sistemul electric.

Problema a fost nr.3 și anume era un cablu decapat care făcea scurt.

Nu recomand nimănui o vizită la acest service mult sub mediocru, unde vine clientul cu soluția si nici atunci nu sunt in stare să remedieze problema.
Adrian Puflea
Adrian Puflea2 ani în urmă
Foarte mulțumit! Profesionalism și personal foarte amabil. Tot respectul pt. domul Florin, am avut o dauna la autoturism iar dansul chiar s-a implicat in rezolvarea problemei, am tinut legatura in permanenta cu dânsul, am primit informatii exacte si detalii despre stadiul interventiei. Lucrarea a ieșit de nota 10+ va multumesc!
Paul Daniel
Paul Daniel2 ani în urmă
Chiar daca au preturi mari, au fost singurii care au reusit sa imi ofere o solutie la problema pe care o aveam la masina si anume Pompa de Inalta Presiune. Dupa ce am umblat cu masina pe la diversi mecanici si am schimbat piese care nu trebuiau schimbate, am hotarat sa las masina la reprezentanta si s-a dovedit a fi alegerea buna, pt ca si-au dat seama din prima de problema si au reparat masina intr-un mod profesionist!
Locații recomandate