/Sibiu/Dealer auto

Târgul de Mașini

Calea Șurii Mari, Sibiu 550089, România

Târgul de Mașini
Dealer auto
3.7
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R582+55 Sibiu, România
+40 755 366 686
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 7–13
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: 7–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: 7–13
Scrie o recenzie
Adrian Dan Cheșcu
Adrian Dan Cheșcu2 ani în urmă
Mai lejer , se intră doar cu certificat . Bravo lor !
GAMER RCF
GAMER RCF2 ani în urmă
Dupa nume se înțelege ce e folosiți carvertical :)
Cosmin Barsan
Cosmin Barsan2 ani în urmă
Nu mai e ce-a fost targul de masini, dar oferta e inca destul de interesanta!
Cristi Baiculescu
Cristi Baiculescu2 ani în urmă
Acum e o mizerie de nedescris... Pare că s-au descărcat camioane cu moloz în incinta târgului! Și nu interesează asta pe nimeni!
Daniel Rosca
Daniel Rosca2 ani în urmă
mașinile sunt vechi și de calitate îndoielnică. second hand sunt putine, mai degrabă third, fourth ...
Oana Ciocan
Oana Ciocan4 ani în urmă
Târgul de mașini sau piata obor. Este o piata de duminică in care găsești tot felul de vechituri adunate de oameni de-a lungul anilor sau aduse de dincolo. In cadrul acestui târg este o zona dedicata vânzării automobilelor la mana a doua. Tot in aceasta piata gasesti si vanzare de animale vii ( câini, găini, iepuri, pui de păsări, porumbei, miei etc). Se vând si fructe si legume de sezon, produse apicole si oua de casă. Sunt oameni care vând ghivece de flori sau puieți de copaci fructiferi. Sunt amenajate câteva chioșcuri cu terase care servesc tradiționalii mici dar si grătare de porc sau pui, cartofi prăjiți si băuturi răcoritoare. Intrarea costa 1 leu de persoana. Majoritatea parcărilor din zona pietei sunt publice si costa un leu pe ora. Preferabil de vizitat duminica dimineața pana in ora 10 deoarece mai târziu este foarte aglomerat.
Tractari Auto Constanta
Tractari Auto Constanta5 ani în urmă
Exista lucruri care pot fi inbunatatite dar in comparatie cu tirgul din Constanta,acesta merita 5 stele.Datorita faptului ca marfa este structurata pe compartimente.Datorita calitatii marfii vindute in tirg.Datorita preturilor mai bune fata de alte tirguri.Gasesti o masina buna la pret ok,gasesti o anvelopa buna,o bicicleta,o pereche de schiuri sau ce altceva te intereseaza.Markt-ul din Germania in regasesti aici in proportie de 50%.
Viorel Dinu
Viorel Dinu2 ani în urmă
Mașini puține si relativ scumpe, oameni mulți și tarabe disproporționate la târgul de vechituri unde, marfa este scumpă !? Negocierea te aduce la prețul la care cumperi un produs nou în magazin și, ai și garanție !? Am intenționat să cumpăr un cablu HDMI si o pompa de apă dar, la prețurile negociate, m-am hotarat să platesc 13 lei in plus pentru articole noi in magazine ! Nu cred că, am să mai merg curând la târg !
Locații recomandate