/Sibiu/Dealer auto

Materom Autohaus

DN1 KM 303+380, Șelimbăr 557260, România

Materom Autohaus
Dealer auto
4.1
325 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q632+F4 Șelimbăr, România
+40 269 560 377
materomautohaus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Ioan Milaciu
Marian Ioan Milaciu2 ani în urmă
După o oră de testare cu un audi m-au informat exact ce îi anunțasem eu la început. După altă oră de teste(în realitate 30 minute) mi-au spus că se poate actualiza softul (contra cost ridicat) dar e posibil să nu mai meargă MMI-ul deloc. Totul doar 490 de lei, o nimica toată pentru nimic.
CRD Videos
CRD Videos2 ani în urmă
Pentru prima experienta la reprezentantia VW pot spune ca sunt extrem de prietenosi, foarte profi si raportul calitate pret este la el acasa!
Alexandru B
Alexandru B2 ani în urmă
Personal amabil. Locatia e departe de oras ai ca sa ajungi acolo trebuie sa mai mergi cativa km pana la un giratoriu unde trebuie sa intorci sau sa faci o manevra ilegala la intersectia cu Cisnadia.
Andra Craciun
Andra Craciun2 ani în urmă
Foarte mulțumită de calitatea si profesionalismul de care s-a dat dovada! Recomand cu incredere!
Nicu Munteanu
Nicu Munteanu2 ani în urmă
Profesionalism,punctualitate! Personal bine pregătit și receptiv la necesitățile clientului,dar poate prea putini.
Ion Soaica
Ion Soaica2 ani în urmă
Aproape 20 de ani am colaborat cu o reprezentanta auto. In luna august am fost nevoit sa contactez reprezentanta VW Sibiu unde am l-am întâlnit pe D-l Florin Busoi. Am fost încântat de modul in care a recepționat problema apărută la mașina, de seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada, precum si de promptitudinea in rezolvarea problemei. Multumesc! Bravo Florine!
Marius Simona
Marius Simona2 ani în urmă
Experiența mea cu un Audi A8 generație 2020: cu adevărat profesioniști de la preluarea mașini până la predare. Florin foarte receptiv și dedicat la toate solicitările mele. Recomand cu căldură 🙏
Mircea Todescu
Mircea Todescu2 ani în urmă
Detin un Audi A4 B9 2017 si in aceasta reprezentanta am efectuat in ultimele 3 luni lucrari de complexitati diferite: schimb complet discuri si placute, inspectie service, schimb kit distributie, schimb kit accesorii, schimb antigel de la G13 la G12Evo, schimb ulei si filtre, schimb lichid frana. Toate lucrarile sunt insotite de certificat de garantie pentru piese si manopera, iar plata se poate face cu cardul. In functie de vechimea masinii, exista niste intervale de reducere de pret, atat pentru manopera, cat si pentru piese. Toate operatiile sunt inregistrate in istoricul de service online al masinii si s-au executat in intervalul orar comunicat, fara intarzieri. Exista zona de asteptare cu vedere la zona de atelier. Domnul Florin Florea (directorul de service) este un profesionist desavarsit care mi-a raspuns cu rabdare la orice intrebare. De asemenea, domnul Adrian Bursa (consilierul service) si mecanicul specializat pe Audi au fost deschisi sa imi prezinte parti din lucrare unde am avut intrebari (rolele si cureaua de distributie, in timpul lucrarii). Per total, a fost o experienta placuta si cu siguranta o sa revin la aceasta reprezentanta.
Locații recomandate