/Sibiu/Dealer auto

SON Motors Sibiu

Strada Sibiului 28, Șelimbăr 557260, România

SON Motors Sibiu
Dealer auto
4
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5HC+5Q Șelimbăr, România
+40 269 216 113
sonmotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
B Adi
B Adi2 ani în urmă
Mașini scumpe și de proastă calitate, samsari 100 %.nu sa meritat sa cumpăr de la ei
Florin
Florin2 ani în urmă
referitor la service: Cei mai buni si cei mai umani! Foarte prompti, foarte corecti, foarte intelegatori, foarte buni profesionisti!
in ce priveste vanzarile - nu stiu cum sunt, nu am interactionat.
Nicolae Padurean
Nicolae Padurean2 ani în urmă
Piața. Exact ca si in piața. Am intrat de doua ori la ei, a 3-a si a 4-a oara si altele, nu mai merg. Nu te baga nimeni in seama, masinile stau înghesuite una peste alta acolo, parca esti in piata printre legume. atmosfera te respinge in loc sa te atraga sa mergi la ei. Dar na, fiecare isi arunca banii cum vrea. Cică reprezentanta? Probabil. Reprezentanta de "cum te ajutam sa pleci de la noi". Mi-ar fi rușine cu o curte murdara ca la astia. Si frica sa cumpar de la ei. Mai bine logan si second-hand decat masina de la astia, plus alte reprezentante din Sibiu care sunt la fel de praf. Gen Mecatronics cu hyundai si ford. Sa fugiți si de ăștia la fel de aceștia cu Toyota. Efectiv praf, habarnisti si nesimțiți.
Cezar Tănase
Cezar Tănase2 ani în urmă
Domnul Marius este foarte arogant si nesimtit. Am vrut sa cumpar o masina de la ei, iar cand sa plecam in test drive masina mai avea 50km range. Din punctul meu de vedere,nu este normal asa ceva. Atragandu-i atentia cu privire la acest aspect,acesta mi-a ras in nas si m-a intrebat superior: "Si vreti sa va fac eu plinul"? Nu recomand absolut de loc!! Am bătut 350 km degeaba!
Silviu Tatu
Silviu Tatu2 ani în urmă
Am vorbit la telefon cu ei pentru test drive la Camry hibrid, au spus că revin cu telefon când pot merge, că nu știu ce client fidel a primit mașina pentru mai mult timp împrumut. După vreo două săptămâni am fost personal la ei, aceeași poveste, cu promisiunea că săptămâna următoare sigur pot face test drive. Evident că nu a sunat nimeni și după așteptări am mers spre altă marcă. Din păcate, am înțeles de la proprietari de Toyota că nici la service nu strălucesc. Păcat, că Toyota acordă licență unor oameni care nu prea au interes să vândă mașini.
Gama full
Gama full2 ani în urmă
Dau 1 stea pentru serviciile mizerabile , pentru aroganta si minciuna oferite de catre un angajat al acestei firme .
CAZ CONCRET : am vrut sa achizitionez o masina TOYOTA CHR , din 2018 si dupa ce am vazut toate specificatiile pe AUTOVIT , am sunat si am tinut legatura cu un angajat de acolo .D-nul ALIN mi-a garantat ,inclusiv telefonic ca toate specificatiile masinii scoase la vanzare sunt corecte . Am tinut sa-l intreb ,deoarece urma sa merg de la TIMISOARA la SIBIU ,strict pentru cumpararea masinii .
Ajunsi acolo ,ne-a intimpinat un arogant , care timp de 5 minute ne-a ignorat total ,dand mesaje pe telefon , apoi cand a binevoit sa ne prezinte masina , atitudinea lui a lasat mult de dorit .
Masina nu corespundea nici din punct de vedere estetic , nici nu avea specificatiile din anunt .Intrebat de aspectele privind lipsa dotarilor de pe masina fata de specificatiile din anunt , a spus ca probabil cine a pus anuntul la vanzare a bifat toate specificatiile fara sa verifice .
S-a aratat foarte deranjat de toate intrebarile noastre , si a avut chiar o reactie de genul ....imi pierd timpul cu voi "iar daca va uitati la chestii marunte gen ,lipsa senzori parcare spate....atunci.....
MASINA COSTA 19.990 EURO , DECI DA ,MA UITAM LA TOATE DOTARILE
Bine, atitudinea lui m-a si impulsionat cumva si m-a facut sa-mi comand o masina noua .
Am ales sa merg acolo pentru ca am avut impresia ca fiind reprezentatnta TOYOTA ,nu se vand masini ca si in piata la samsari .
NU RECOMAND NIMANUI !!!
Un fel de talcioc acoperit sub denumirea de reprezentanta .
Gligore Todosiu
Gligore Todosiu2 ani în urmă
Recomand, am primit un tratament incredibil, sfaturi si livrare auto la standarde de inalta calitate
Ciprian Virgil
Ciprian Virgil2 ani în urmă
Am achizitionat un autoturism second hand de la aceasta firma dar in momentul in care trebuia sa preiau masina, vanzatorul mi a spus ca nu se pot da anvelopele cu jante de rezervă pentru ca nu a venit masina cu ele. Daca doresc pot ei sa mi vandă separat un set. Culmea, in portbagajul masinii am gasit un set de 16 prezoane de rezerva plus capacele de plastic. Jenant, pentru o firma care se doreste a fi respectata sa se preteze la astfel de chilipiruri. Tipic Românește!!!
Locații recomandate