/Prahova/Dealer auto

People Automobile

Bulevardul București 50 a, Ploiești 100520, România

People Automobile
Dealer auto
4
157 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W25P+XQ Ploiești, România
+40 786 766 206
peoplecars.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Darius130 zile în urmă
Giovanni Aletta
Giovanni Aletta2 ani în urmă
Nu recomand !!!!
Acum doi ani am cumparat o masina de la ei .Mi-au oprit a doua cheie Surpriza a fost ca amabilitatea a disparut ca si a doua cheie a masinii .
Am incercat sa fac o alta cheie .....costa 700 lei. Stau si ma intreb daca la o masina de 9500 Euro s-au comportat asa,daca luam o masina mai ieftina mi-o dadeau fara roti ?
Dan D
Dan D2 ani în urmă
Am sunat joi după amiază să văd dacă pot veni sâmbătă( peste 2 zile) la vizionare, mi s-a spus că se poate fără nici o problemă până la ora 16, chiar și fără telefon în prealabil. Fiind pățit, am sunat înainte să plecăm, dar bineînțeles că nu a răspuns nimeni. Am decis să mergem totuși, am ajuns pe la 13 si.... Surpriză! Mașina care ma interesa și de care întrebasem se vânduse cu o seară înainte, dar anunțul era în continuare activ pe OLX. Era acolo doar o fată care lucra la curățenie, nici un alt angajat. L-a sunat pe d-nul șef și așa am aflat că mașina fusese vândută. Țin să le mulțumesc tuturor de la People Cars pentru faptul că am fost puși pe drumuri degeaba de la București la Ploiești. Spun la plural pentru că am luat cu mine și un prieten căruia am ținut morțiș să îi stric programul de weekend. Bravo vouă, d-lor samsari, ține-ți - o tot așa pe mai departe!

P. S. - Am uitat să precizez un alt fapt care demonstrează neseriozitatea celor de la People Cars: aveau un alt anunț tot pe OLX în care era prezentată o altă mașină cu 205000 km la bord. Când am văzut-o în parcul dânșilor, pe anunțul de vânzare de la geam, avea 265000 km. O nimica toată de 60000 km. Nici nu se cunoaște, nu-i așa?
Oana Vraciu
Oana Vraciu2 ani în urmă
Am batut 200 de km sambata, sa vedem o masina, si surpriza... La ora 13:00 era inchis (+ ca am asteptat 30 de minute) Avand in vedere ca programul afisat pentru sambata este de la 10-16, si cu o zi inainte am sunat special sa vedem daca e deschis sambata si ni s-a spus ca da... Consider ca e dovada de neseriozitate si bataie de joc vis a vis de timpul oamenilor. O data ce am ajuns la fata locului, am si sunat de nenumarate ori si niciun raspuns. Nu recomand!
Cristian Bucur
Cristian Bucur3 ani în urmă
Nu recomand, am vrut sa cumpăr o masina EURO 5 si am venit la ei crezând in postarea de pe OLX dar surpriza! Masina pe care doream sa o cumpăr avea probleme grave si la o verificare simpla am descoperit o mulțime de probleme doar privind-o in parc fara sa mai fac drive test! Plus ca in Brief-ul de Germania apărea Euro 4! Angajații erau atât de amabili ca păreau suspect de generoși! Nu funcționa incalzirea in scaune, climatronicul iar la motor am gasit o eticheta care spunea ca masina avusese ultimul schimb de ulei in 2017 la 205.000 km iar acum avea 208.000 km! Am descoperit doar uitandu-ma pe dedesupt in parc ca are toba finală gaurita grav si rugină fara numar pe articulatiile si podea! Dar ei spuneau că este Ok masina ! Mazda 5, 2009! Sa radem!
Alex varu
Alex varu2 ani în urmă
AVETI GRIJA !!!
Va trebuii sa aveti foarte mare atentie atunci cand cumparati o masina din acest parc.
Eu am achizitionat o masina in luna Decembrie 2021 iar in Ianuarie am sunat referitor la garantia pe care parcul o promite...(minte).
La achizitie am solicitat garantia si ei au sustinut cu tarie ca sunt obligati sa ofere garantie si aceasta este in baza facturii emise... Inventii si minciuni...M-au pacalit.
Cand am revenit pentru a solicita ajutorul in probleme asociate motorului masinii. Mi-au spus sa vin cu cati avocati vreau eu ca nu exista garantie. Si ca legal nu am nici un drept, NU CONTEAZA ceea ce au mintit la achizitie conteaza doar ce este legal... "Noi facem asta de mult"(prostim oameni) asa s-au exprimat cei care au reusit sa ma pacaleasca.
Poate ca masinile sunt bune si am avut eu ghinion ...Doar aveti grija la SERVICIILE oferite si solicitati dovezi pt tot ceea ce sustin. SUCCES !
Alexandru Stoica
Alexandru Stoica2 ani în urmă
Neseriozitate , nu raspund la telefon, va mint in legatura cu termenii contractuali, blocheaza nr de telefon . ATENTIE !
George Tintea
George Tintea2 ani în urmă
Am fost sa vad audi-ul 6 all road, impecabil cica...200 k km. Trec inainte pe la reprezentanta audi si verific vin-ul. In 2017 masina avea 250 k. Ma duc la ei...le zic de treaba asta...au dat-o din lac in put, ca ei nu stiu, ca le iau la licitatie. Vad ca in continuare nu au actualizat km desi au fost informati. Daca prima oara aveau prezumtia de nevinovatie acum e insalaciune pe fata. Daca masina arata ok o luam si cu 300 k, la banii astia doar nu vrei avion, insa era intr-o stare ...nici bateria nu era pe ea (va dati seama ce consumatori aveau pe ea)
Cris gireada
Cris gireada2 ani în urmă
Initial am dat 4 stele, dar acum revin si acord 2 stele pentru ca .... sunt neseriosi si banii conteaza mai mult decat cuvantul dat.
In 15.07.2020 am achizitionat de la People Automobile un autoturism Opel Astra J 1,4 benzina, 140 CP. Masina este ok, doar ca desi in anunt aparea eronat ca dispune de sistemul start-stop, bluetooth, comunicare cu telefonul s.a., am negociat pretul si dupa efectuarea platii (din cont bancar) am constatat ca nu se potriveste cheia nr. 2, lipseste roata de rezerva iar carligul de remorcare - din dotare - a fost imprumutat de transportator... Mi-au promis ca le voi primi - la prima cursa din Germania. Deocamdata am primit cheia nr. 2 pentru care am achitat transportul de 15 lei... ;)) si o roata de rezerva - luata de pe OLX, care nu se potriveste la prezoane pentru care am platit 57 lei curierului. Din discutia telefonica mi s-a sugerat sa imi achizitionez un kit de pana care ar costa 80 lei.
Ori aceste componente lipsa ar fi trebuit sa mi le asigure vanzatorul fara nici un cost suplimentar. Roata am returnat-o catre People Automobile Ploiesti si astept... La telefon nu mai raspund si nici la mesaje...
Le-am comunicat ca rabdarea mea e pe sfarsite si daca nu se rezolva cu roata de rezerva si cu carligul de remorcare ma voi adresa Protectiei Consumatorului si voi avea grija sa afle toata lumea de cat sunt de seriosi.
Promit sa revin cu completari le acest review.
Revin - NU RASPUND LA TELEFON....
Locații recomandate