/Ilfov/Dealer auto

ALM Automobile

Șoseaua Alexandriei 56, Bragadiru 077025, România

ALM Automobile
Dealer auto
4.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92R9+47 Bragadiru, România
+40 770 668 668
almautomobile.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps ALM Automobile
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Ivan
Mihaela Ivan162 zile în urmă
Recomand cu toată încrederea! Am avut o experiența foarte plăcută! Foarte serioși, mereu dornici sa ajute și sa răspundă la orice întrebare, foarte amabili și foarte de treaba cât despre mașina, o bijuterie! Mulțumim mult pentru tot.
George Catalin Ilie
George Catalin Ilie162 zile în urmă
Seriozitate si incredere!!!
Recomand 100%
Daniel Bitescu
Daniel Bitescu162 zile în urmă
Seriozitate si încredere
Recomandat 100%
Daniel Costache
Daniel Costache254 zile în urmă
Am cumpărat de la ei o Toyota C-HR, fabricație 2019 si 3700km la prețul de 20 000 euri .Recomandat sa cumpărați de la acest dealer . Acesti băieți sunt foarte serioși, îți oferă toate informațiile legate de toate mașinile din parc + ca toate autoturismele au seria de sasiu pe autovit și nu a mai fost nevoie sa le cer seria de sasiu . Va mulțumesc băieți pentru tot sprijinul acordat în achiziția acestei frumuseți!
Bit Tune
Bit Tune254 zile în urmă
Prețuri mult peste media pieței la masinile sh. Plus ca vor bani cash și nici nu negociază, decât cel mult 200 euro. Garanție acordată pe perioadă foarte scurtă, 3 luni sau 5000 km pentru o mașină din 2015. Puțin, in comparatie cu alti dealeri. Si la locație este destul de greu de ajuns, nu există metrou, iar linii de transport sunt puține și rare. Traficul însă este foarte intens, dacă te incumeti să vii cu mașina.
Florin Ioniță
Florin Ioniță1 an în urmă
Foarte corect și sincer Managerul de parc, un domn cu părul cărunt, Cosmin. Mi a explicat în detaliu toate dezavantajele și avantajele la mai multe mașini. În plus mi a organizat cu firma de leasing toate hârtiile să meargă rapid . Am luat un golf și sunt mulțumit. Are mână bună.. 😁 .Recomand !
Vlad Varlan
Vlad Varlan2 ani în urmă
Am cumparat un automobil de la ALM si sunt foarte multumit de experienta avuta.Personalul serios si amabil.Am ridicat masina la data promisa cu tot cu actele necesare inmatricularii.Recomand acest dealer.
Multumesc domnului Cosmin pentru seriozitate si sfaturile utile.
Daniel Costache
Daniel Costache2 ani în urmă
Cei mai serioși! Am achiziționat de la ei un renault laguna coupe adus pe comanda . Recomand cu încredere!
Locații recomandate