/Ilfov/Dealer auto

Auto Rulate Leasing

Calea București nr.111, Tunari 077180, România

Auto Rulate Leasing
Dealer auto
4.3
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G4QV+28 Tunari, România
+40 786 505 100
autorulateleasing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Damian SIRBULESCU
Damian SIRBULESCU2 ani în urmă
Salut,

Eu am luat un Focus 1.0 de la ei, mașina este buna, personalul a fost amabil și ma ajutat cu solicitările mele.
Am dus-o și la reprezentantă pt schimburile obișnuite și cei de acolo au zis ca nu are nevoie de alte intervenții.
Per total am fost mulțumit. Succes
Valentin Gheorghe
Valentin Gheorghe2 ani în urmă
Toată experiența a fost una plăcută. De la momentul în care am văzut mașina dorită, până la cumpărarea propriu-zisă. Personalul este foarte amabil și îți explică fiecare nedumerire pe care o ai. Recomand tuturor garanția! Cuprinde multe probleme și merită banii :) Am mașina de 8 luni și se poartă exemplar. Nu am avut nevoie de garanție dar este bine să ai mereu o acoperire :)
Cupsa augustin
Cupsa augustin2 ani în urmă
Văd ieri o mașină. Scrie si online, și pe cartonul pus în geamul mașinii din parcul auto, Preț:...Negociabil, Garantie 24 Luni, Intreb cât e negociabil? Nu e negociabil. Negocierea se face la garanție. Vă reduc garanția la jumătate, adică 6 luni, și vă fac discountul. Ce să mai zic? Jumătate la garanția de 24 de luni ar fi fost 12 luni. Discountul pe care-l cerusem era de vreo 200 de euro, mai mult de formă, în ideea de negociere, la câți bani dădeam jos, chestia asta era pur și simplu ca să stabilești o relație de negociere cu omul, ceva amical. Omul se scuză: cică oricum era scăzut prețul. Într-adevăr pe cartonul pus în geam era prețul vechi tăiat cu o linie neagră și prețul nou pus lungă. Ok, asta nu e tocmai o negociere. Si eu pot să pun un preț cu 100000 mai mare, să-l tai cu o linie si sa zic uite, ce reducere fac. Negocierea se face intre două părți, nu între proprietar și el însuși, își imaginează prețuri și apoi le scade singur. In fine, nu am comentat. Astazi sun la firma, raspunde alt dealer, Cristi, superok tipul, zice garantia e de 24 Luni și prețul e negociabil, sunați la colegul meu (că nu sunt la birou) sa vă spună ultimul preț. Sun la colegul de ieri, vorbim din nou de garanție, zice 24 de Luni, de ultima revizie, etc, îl întreb care e ultimul preț, îmi zice nu se negociază, tocmai s-a vândut. Asta după ce vorbeam de mașină de vreo 5 minute. Bravo, măi, Alex, felicitări, faci o treabă bună în vânzări. Ai super skilluri de afaceri. No hard feelings, chestia asta mă confuzează.
Ioana B
Ioana B2 ani în urmă
De cand am intrat in curtea lor si pana am ieșit, am avut parte de profeaionalism si amabilitate. Vazusem masina pe internet, si am decis sa o vedem. Ni s-a dat cheia din prima secunda (fara sa stea cu noi) si am putut verifica fiecare detaliu ceea ce nu s-a întâmplat de exemplu la alte firme la care am fost. Masina era conform descrierii, avea un mic defect la plafon si am fost placut impreaionata sa vad ca atunci cand am primit masina acel defect era remediat. Am discutat toate detaliile prin telefonu, au fost promti și diaponibili in a da toate detaliile. Deocamdată nu pot da o recenzie despre cum funcționează masina pt ca abia am primit-o. Voi reveni dupa o perioada. Pt servicii, amabilitate, profesionalism pe care nu le-am întâlnit la alte firme, recomand!!!
Abo Laur
Abo Laur2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta placuta cu personalul Auto Rulate Leasing. Mi-au fost oferite date tehnice si foto telefonic care au corespuns cu vizionarea la fata locului. M-am dus cu un inspector auto si mi-au permis orice test dar nu au fost gasite probleme deosebite. Personal profesionist si amabil. Recomand!
Razvan-Paul Tudose
Razvan-Paul Tudose2 ani în urmă
So far so good, le voi da 5 stele pana la proba contrarie :D

Am cumparat un VW Polo automat din 2015 de la ei acum aproximativ 3 luni. Oameni prompti, deschisi sa rezolve anumite inconveniente/cerinte daca ele apar. Am primit garantie 2 ani la motor si la cutia automata ceea ce m-a facut sa-i si aleg pe langa starea masinii care era una buna. Masina se comporta ok desi rareori au inceput sa apara niste "ciupituri" la schimbul de viteze.
Corina Pelin
Corina Pelin2 ani în urmă
Am cumparat o masina Skoda Rapid din 2017 pe diesel si sunt super multumita de ea. Este foarte sprintena, usor de condus si cu un consum foarte bun: 4,9 in medie la drum mai lung. Am fost foarte multumita de serviciile celor de la Auto Rulate Leasing si daca mai cumpar o masina tot de la ei as mai cumpara. Ii recomand calduros!
Panait Elena
Panait Elena2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte plăcută cu băieții care ne-au vândut mașina, ne-au ajutat mult informațiile și recomandările lor, plus RCA, acte, tot. De asemenea, mâine se face un an de când am cumpărat-o și nu am avut nicio problemă cu ea, merge extraordinar. Recomand cu căldură!
Locații recomandate