/Ilfov/Dealer auto

AutoStark - Otopeni - Auto Rulate

Calea Bucureștilor Nr. 1, Otopeni 075100, România

AutoStark - Otopeni - Auto Rulate
Dealer auto
4.6
203 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3P8+3X Otopeni, România
+40 721 283 535
autostark.autovit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Georgiana SOGOR
Georgiana SOGOR2 ani în urmă
Personal amabil, profesionist, care ofera asistenta pe tot parcursul procesului de achizitie! Gama larga de vehicule, cu garantie si istoric verificabil!
Ionut Iana
Ionut Iana2 ani în urmă
Am fost sa vad un auto care este si acum postat pe site. Insa la fata locului am aflat ca s-a vandut! Am batut deci drumul degeaba, si nu e nici chiar atat de usor de ajuns la locatie! Daca erau seriosi, scoteau imediat anuntul de pe site. Asa e firesc! Neseriosi!
Emanuel Constantin
Emanuel Constantin2 ani în urmă
Acum o luna de zile am achiziționat o masina de la acest "Dealer". Toate bune până faci plata,după care lucrurile se schimba. I-am sunat pentru a le prezenta problemele apărute recent după achizitie. Răspunsul consilierului de vânzări ( Catalin) a fost,,nu ma interesează".
Ionut Bucur
Ionut Bucur2 ani în urmă
O experienta placuta ! O echipa foarte primitoare , a cautat cele mai bune solutii de credit pentru mine , masina arata 10/10 ( i-am facut si o verificare pe AutoDNA : nu a prezentat daune , iar km sunt cei anuntati ) . Inca un plus pentru garantia oferita . Ma declar un client multumit si o sa va recomand tuturor ! Ramaneti tot asa ! :)
Raluca Constantinescu
Raluca Constantinescu2 ani în urmă
Superb! Mi.am luat masina acum un an de la fetele de la AutoStark ( masina foarte buna, nu am avut nicio problema cu ea) si acum cateva zile am fost si cu sora mea sa isi aleaga una.
Fetele cu care am discutat au dat dovada de profesionalism, amabilitate si cel mai mult m.au ajutat foarte mult cu gasirea unei solutii ideale pentru credit. Le sunt recunoscatoare pentru efortul si empatia echipei AutoStark si pentru masinile calitative achizitionate!
Alexandra Andronic
Alexandra Andronic2 ani în urmă
Mulțumim personalului care a fost foarte amabil ; mașina arată ca in poze . Mă declar un client mulțumit!
Dorian Cristea
Dorian Cristea2 ani în urmă
Foarte mulțumit
Extrem de serioși
Personal super Ok , in special domnișoara Dumitrache Alina
Catalin Malcea
Catalin Malcea2 ani în urmă
După aproximativ 2 săptămâni de cautari, în care am vizitat aproape toate parcurile auto din jurul Bucureștiului (fără să pun la socoteală telefoanele date la parcuri auto din Ploiești, de la care am primit un tratament jalnic, dar asta este o alta poveste), dupa mai multe intalniri și discutii cu ei in care am analizat posibilitățile de finanțare dar in care am și negociat pretul de achiziție, am luat o mașină de la AutoStark. Acum, dupa mai bine de 5000 de km, pot spune cu mana pe inimă ca a fost cea mai buna decizie. Tratamentul pe care l-am primit de la întreaga echipă, de la colegele care ne-au prezentat soluția de finanțare la Catalin - din punctul meu de vedere - cel mai bun consilier (e mult mai mult decat vânzător) pe care l-am întâlnit vreodată.
Oamenii sunt pasionați și asta se vede cu ochiul liber. Calitatea serviciilor pe care le-am primit a fost peste nivelul așteptărilor, și sunt exigent și pretențios.
Cătălin a fost prompt la fiecare solicitare dar, cel mai important, a fost sincer in legătură cu ce poate face și ce nu poate face. Post-vanzare am avut cateva solicitari la care el a răspuns și mi-a dat si soluții - de furnizori si chiar a urgentat intervenția în service (am ajuns cu mașina acolo din vina mea). De la el am primit doar DA-uri și soluții daca ce voiam nu se putea.
!!! Un aspect important pe care l-am omis - a fost singurul parc auto care mi-a permis sa fac un test-drive in adevaratul sens la cuvantului. Am folosit mașina in trafic inainte de a o cumpara și nu doar o data și nu pe o distanta de 500 de metri.
Experiența fiecaruia diferă iar aici contează caracterul si așteptările cumpărătorului. Daca ai pretenții juste vei avea o experiență excelentă.
RECOMAND
Locații recomandate