/Ilfov/Dealer auto

AutoRulateBucuresti - Strada Atomistilor

Strada Atomiștilor, Măgurele 077025, România

AutoRulateBucuresti - Strada Atomistilor
Dealer auto
4.3
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92CV+98 Măgurele, România
+40 737 441 133
autorulatebucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Dragut
Alexandru Dragut2 ani în urmă
Sa nu veniți aici, neseriozitate totala, am ajuns acum la 16:57, iar programul afișat este pana la ora 18, un domn ce lucra aici a ieșit fix când am ajuns și a spus ca au închis ca programul e pana la 17. Eu am batut o ora și jumătate pana aici cu gândul ca ajung la timp . Foarte neserioși!

Mare atenție la ei!
Tiberiu Dinu
Tiberiu Dinu2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută. Dincolo de faptul ca mașina pe care am achiziționat-o merge impecabil după 4 ani, am primit consultanță și ajutor în tot acest timp. Nu am avut o experiență atât de bună la nicio reprezentantă auto a marilor producători auto. Recomand cu mare încredere.
5inci
5inci2 ani în urmă
Recomand!
Am cumparat o masina de Autorulate București , la cumpărarea autoturismului au făcut revizia in fata mea (ulei + toate filtrele) ,chiar si distributia +pompa de apa ,antigel.
Si ce e cel mai important este ca ofera si garantie,ceea ce un privat dupa ce o cumperi se "spala" pe maini si numai are treabă.
Multumesc băieți!
Catalin Almaseanu
Catalin Almaseanu2 ani în urmă
Sunt la al doilea autovehicul cumparat de la ei.
Daca la primul, neatentia mea si a lor a dus la o mica frustare din partea mea, la al doilea nu mai am ce sa reprosez, in conditiile in care au acceptat buy-back cu primul autoturism si au oferit si un discount prin prisma faptului ca diferenta nu a fost acoperita integral din diverse motive, insa ei nu au ridicat acest aspect nici o clipa.
Au incercat mereu sa fie receptivi, dar trebuie retinut ca au un business de condus, nu o asociatie de caritate.
PS: nu sunt "aplaudaci", ci doar o o persoana cu opinie buna vis-a-vis de ei.
Elena Mares
Elena Mares2 ani în urmă
Am cumparat un Citroen C4 de la Autorulate Bucuresti saptamana trecuta. Pentru un necunoscator si cineva deloc pasionat de domeniul auto ii recomand cu drag. Onesti si transparenti despre masina si istoric, cu servicii extra ca revizie completa, garantie si numere provizorii. Pentru mine a fost o placere experienta, mai ales ca ma asteptam la multe batai de cap. Multumesc in special lui Dan ca a fost rabdator si mi-a acordat detalii si suport in tot procesul.
Carol cristian marinete
Carol cristian marinete2 ani în urmă
Recomand cu incredere Auto Rulate Bucuresti ,am cumpărat până anul acesta deja 2 masini si nu am avut probleme cu nici una,personal super in special Dan! Daca doriti o masina fără probleme puteti apela la acest parc auto cu toată încrederea!
Marius Seineanu
Marius Seineanu2 ani în urmă
Am cumpărat un DS5 de la AutoRulate București in urma cu doua săptămâni, o experiența plăcută încă de la primul apel telefonic când am făcut o programare pentru vizualizare auto și pana la achiziția acestui minunat autoturism de care sunt foarte mulțumit. M a impresionat transparenta, seriozitatea și serviciile oferite de aceasta firma, in contextul unei piețe pline de samsari și parcuri auto înțesate de “cazane” vândute la prețuri extrem de mari. L am întâlnit pe Dan, omul care face ca acest business sa funcționeze in mod corect, cu multă experiența in domeniu și dispus sa ofere in mod real o garanție sustenabila. La achizitie am beneficiat de servicii pe care nu le am întâlnit la alte firme și anume: au făcut revizia completa a masinii (ulei + toate filtrele) ,schimbat distributia +pompa de apa ,antigel motor + antigel răcire baterii (mașina este hibrid) si plăcute frâne. Actele toate la zi, km reali si starea autoturismului așa cum este prezentată in poze, adică impecabila.
Recomand cu drag acest parc auto.🏆👍Mulțumesc.
Cataliyna F.
Cataliyna F.2 ani în urmă
Am achizitionat o masina de la dansii in urma cu 1 luna, deocamdata totul e ok, masina functioneaza bine. Angajatii au raspuns tuturor intrebarilor prompt si clar, ne-au ajutat cu toate documentele in timp util, procesul de achizitie a fost rapid si transparent. Poti apela ulterior la dansii pentru intrebari/nelamuriri legate de autoturismul achizitionat.
Locații recomandate