/Ilfov/Dealer auto

AutoPlaza Bucuresti

Str. Mărțișor, Bragadiru 077025, România

AutoPlaza Bucuresti
Dealer auto
4.4
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9XXW+FP Bragadiru, România
+40 765 880 643
autoplazabucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Săndel Ionut Vasile
Săndel Ionut Vasile2 ani în urmă
Recomand! Firma de încredere, angajați foarte amabili, mașini fără defecte ascunse, m-au ajutat cu informații în domeniu chiar și după achiziționarea mașinii.🔝🔝🔝
Bogdan Bradu
Bogdan Bradu2 ani în urmă
Super profesionisti si transparenti . Masina se prezinta exact cum a prezentat-o 👍
Gundam Man
Gundam Man2 ani în urmă
Profesiniști pe doeparte, total neprofesioniști pe de altă parte. Cea mai mare țeapă la ei este garanția. Îți spun că asigură garanție timp de 3 luni pentru tot ceea ce ține de motor și cutie de viteze. Dar dacă se întâmplă să ai probleme cu una dintre acele părți ale mașinii în cele 3 luni de garanție o să-ți zică:„Aaaaaa, păi noi putem decât să vă ajutăm cu o piesă ceva, dar care să nu coste 2-3 sute de lei. O piesă mai ieftină. Constatarea și manopera trebuie să le plătiți dumneavoastră.„ Garanție ca aici n-ai să vezi nicăieri! Aveți grijă ce mașină alegeți, că nici să o conduceți așa cum ar trebuii nu o să vă lase, doar acolo în zonă puțin și cam atât, că de, poate îi prinde poliția și nu e bine.
Dantes Place
Dantes Place2 ani în urmă
Am achiziționat de la ei un Opel Astra K , iar colaborarea cu ei a fost foarte bună.... personalul manifesta seriozitate în relația cu clientul .... și chiar dacă am fost mai reticent la început m am convins ca am de aface cu profesioniști responsabili. Eu unul ii recomand ...
Robert D.
Robert D.2 ani în urmă
Am fost în parcul auto pentru a vedea un Golf 7 break, văzut pe Autovit. Nu am avut speranțe prea mari însă am zis să încerc. Puteți vedea mai jos raportul car vertical pentru mașina în cauza (nu o sa fac vin ul public). Pentru un parc auto ce se da corect, mi se pare inacceptabil. Țin sa precizez ca nu știu în ce condiții sunt celelalte mașini, eu m-am uitat și verificat doar Golf-ul precizat mai sus.
Bogdan Caciula
Bogdan Caciula2 ani în urmă
Nu pot sa dau mai mult de o stea, am fost pe neanunțate sa vad o mașină care apare la vânzare la dumnealor( sa vad poate o mașină neincalzita, nespălata,) , când am ajuns am aflat ca masina era "ca și mașina personala soție", deci o mașină care rulează în condiții București - Bragadiru(trafic și infrastructura), o mașină care face km, la care se uzează diferite componente, dar la care prețul este unul pe masura(20000€ superb 2016).
Totusi eu am fost sa vad un anunț de la un dealer, nu masina personala cu km în creștere, mai multe lucruri nu pot spune.
COV AUTO CONSULT
COV AUTO CONSULT2 ani în urmă
În primul rand țin să mulțumesc echipei Auto Plaza pentru disponibilitatea și modul în care a gestionat o situație apărută.
În al doilea rând, apreciez modul de lucru al acestui dealer auto, acuratețea informațiilor puse la dispoziție, pregătirea documentelor și livrarea.
Mașina este ce trebuie 🤘
Bests!
Petrica Bonea
Petrica Bonea2 ani în urmă
Profesioniști și foarte serioși
Locații recomandate