/Iasi/Dealer auto

Moldotrans Auto - dealer SEAT

Șoseaua Bucium 11E, Iași 700282, România

Moldotrans Auto - dealer SEAT
Dealer auto
4.5
202 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JP5+H5 Iași, România
+40 232 221 565
oferte.moldotrans.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Smau
Eduard Smau2 ani în urmă
"Profesionalism" este cuvantul care descrie cel mai bine echipa de acolo. Colaborez cu ei de peste 4 ani pe partea de service si am fost de fiecare data multumit de calitatea lucrarilor, preturile fiind decente, atat la piese cat si la manopera.
Cezar Mititiuc
Cezar Mititiuc2 ani în urmă
Promptitudine și termene scurte în comanda pieselor, de exemplu mi au fost comandate set chei pt schimbare încuietori și mi au venit foarte repede.Multumesc domnului Răzvan.Respect.
Catalin Ciobeica
Catalin Ciobeica2 ani în urmă
O reprezentanta cum ar trebui sa fie: oameni seriosi, saritori, inimosi. Nu mai spun ca si preturile sunt ok. Incercati si veti vedea.
Rareş-Liviu Popa
Rareş-Liviu Popa2 ani în urmă
Nu mai calc pe la ei in veci. Mi se aprindea martorul de bujii si decupla acceleratia la 2500 de turatii. Am fost la ei si i-am rugat sa verifice si la pompa de motorina (fusese scoasa pt a goli rezervorul si banuiam ca de acolo e problema) dar nu m-au bagat in seama, au facut 2 diagnoze si ziceau ca problema e de la injectoare. Am fost la alt service si au gasit problema la pompa era inversat turul cu returul, in 10 minute au rezolvat. N-au stiut decat sa faca 2 diagnoze si sa ia bani pt nimic. Am zis ca dau niste bani mai multi dar macar am baza ca sunt reprezentanta si sunt seriosi, dar doar isi bat joc. Nu asculta nimic din ce le spui si te trateaza arogant.
Cojocaru Adrian
Cojocaru Adrian4 ani în urmă
Un service impecabil în care Domnul Răzvan și Domnul Cristi reușesc să ofere servicii profesionale și să ofere o consultanță la nivel înalt. Felicitări conducerii ca au reușit să țină de partea lor asemenea persoane calificate într-o plină criză de forță de muncă. Timp de lucru foarte scurt recomand cu încredere!
Ioan Nemeti
Ioan Nemeti2 ani în urmă
Apreciem cu sinceritate şi respect felul în care am fost tratati, prompt și cu profesionalism.
Prețuim atât consilierea in alegerea autoturismului, cât și pregatirea masinii pentru drum si cu toate setarile necesare. Ținem să le mulțumim tuturor. In doar cateva zile am plecat cu o masina minunata, bine dotata, cu un raport calitate - pret ok.

Cu deosebită considerație,
Ioan Nemeti
Silviu Dan
Silviu Dan2 ani în urmă
Service de excepție, personal amabil și prompt.
Cosmin A
Cosmin A2 ani în urmă
Cea mai slaba "reprezentanta" din Iași! Evitați pe cât posibil aceasta locație. Pentru service eu merg acum la Galați ( cel mai apropiat), însă merita fiecare leu cheltuit pe benzina și fiecare ora făcută pe drum. Am avut experiente neplăcute în repetate rânduri cu aceasta "reprezentanta". Pana acum 2 ani în urma, mergeam la Suceava, însă și ei au renunțat la Seat si au luat alta marca.
Locații recomandate