/Iasi/Dealer auto

BMW XCARS Store S.R.L.

Strada Principală 800/ H, Cristești 547185, România

BMW XCARS Store S.R.L.
Dealer auto
4.6
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GG42+MQ Cristești, România
+40 365 450 330
bmw-xcars.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Zel Pics
Zel Pics2 ani în urmă
Personal foarte amabil, showroom impecabil, servicii de calitate și de încredere. Am fost pentru o rechemare , mi-au făcut și filmuleț la sfârșit despre mașina. S-a înlocuit "ceva" la egr. 🙂
Mihaela Cretu
Mihaela Cretu2 ani în urmă
Personal amabil,bine pregătit,prompt în răspunsurile solicitate,politicoși.
Csaba balazs
Csaba balazs2 ani în urmă
Personal slab calitativ. După ce am intrat, nimeni nu m-a observat, ca și cum nu eram acolo, deși eram singurul posibil client. M-am dus la primul birou să spun ce mă interesează, a zis că nu îmi poate da detalii, dar o sa vină un coleg. După 10-15 minute printre mașini în showroom, colegul nu a mai venit. Am plecat, desigur, dar nici nu o să mă mai întorc.
SlickMoto
SlickMoto2 ani în urmă
Groaznic serviciu.
Am mers cu un Jaguar XE cu niste probleme, am scos-o cu mai multe.
Lucruri de baza de genul: contact imperfect la camera de marsalier nu au putut fi rezolvate, ba din contra acum nu mai merge deloc.
Pentru un rulment mi-a fost propusa o suma total exagerata, ca dupa sa aflu ca e de peste 4 ori mai ieftina piesa originala.
A aparut si o noua problema la AdBlue. La prima pornire dupa ce am scos-o de la service a aparut ca nu am suficient Adblue, eroare pe care nu o aveam inainte si in ciuda faptului ca masina a avut detailing facut si portbagajul nu a mai fost folosit, acum am urme de substanta uscata in jurul busonului de Adblue.... oare de ce?
Eu am mers si pentru revizie. Mi-a fost spus ca are un anumit pret in ordinul de sute de lei plus piesele necesare. Pretul final l-am aflat doar cand am venit dupa masina si era de 3500 de lei fara sa fie comunicate si confirmate in prealabil sumele si consumabilele/piesele.
Am asteptat acolo o ora dupa factura, timp in care angajatii stateau adunati la un loc si nu stiau ce a fost schimbat la masina pentru a intocmi factura.
In concluzie, am mers pentru revizie si rezolvarea unor probleme, am plecat de acolo cu mai multe probleme, erori noi, nimic rezolvat, peste o ora de asteptare si o gaura de 3500 lei. Sub orice critica
Adryan Adrian
Adryan Adrian2 ani în urmă
Lipsa profesionalism. Nu recomand!!!
Cel putin pe partea moto, sub orice critica.
Aveam probleme la aprindere si n-au fost capabili sa-mi spuna ca de vina sunt bobinele de inductie desi mi-a fost emisa factura pentru diagnoza.
Tinca Andrei
Tinca Andrei2 ani în urmă
Am așteptat 20-30 min pentru un litru de ulei, cu toate ca eram singurul client din reprezentanta
TT C
TT C3 ani în urmă
Foarte primitori. Drive test complet
Stefan adrian maftei
Stefan adrian maftei4 ani în urmă
Foarte amabili si respectosi pana ajungi sa-i cunosti mai bine dupa cara NU i-ti mai raspund la telefon si i-ti trimt binenteles daca au timp SMS,
asa procedeaza oare firma BMW ?
NU recomand aceasta firma !!!
Locații recomandate