/Iasi/Dealer auto

Kia Iasi - Trado Total

Strada Luca Arbore 40, Iași, România

Kia Iasi - Trado Total
Dealer auto
4.1
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GCR+J9 Iași, România
+40 735 424 274
kiaiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana O
Oana O2 ani în urmă
Cei mai bun raport calitate pret👍
Petru R
Petru R4 ani în urmă
Nu recomand la nimeni sa incerce sa viziteze sau sa cumpere ceva de aici clientul este tratat forte rau, plus la asta am cerut oferte sa-mi transmita pe posta pina acum nu am primit,
In rezultat am cumparat un kadjar full super in loc de sportage
In show-room nici masini nu au mai multa informatii obtii de pe youtube decit de la ei
Nu perdeti timpul in zadar
Mihail Niculescu
Mihail Niculescu4 ani în urmă
Cred că este cea mai puțin dotată filiala ,,KIA Motors,, să ai in tot showroomul trei mașini din care două acelasi model și să vrei sa faci vinzari, e hilar...Cînd am intrat in showroom ,in loc sa fiu întrebat ce doresc să cumpăr ,întrebarea a fost pe cine caut..
Vicoveanu Dragos
Vicoveanu Dragos6 ani în urmă
Cel mai prost service multi marca! Lipsa de personal calificat. Diagnoza este o gluma proasta in care un mecanic iti sterge erorile pe care le recomanda calculatorul. In rest, nada! Mi-au stricat motorul datorita lipsei de profesionalism și bineînțeles, vina este a motorului.
Preturi mari, beneficii zero.
Bogdan Fedeles
Bogdan Fedeles2 ani în urmă
Acest service nu merita nici o stea. E foarte scump si calitatea serviciilor e la cel mai scazut nivel. Oameni profesionisti nu au, ce sa mai vorbim de scule. Cand iti schimba lichidul de frana tot compartimentul motor e mânjit si luati in calcul ca e coroziv!!!Nu au o instalatie de incarcare lichid frana etanșa!!! Si vorbim de service autorizat de Kia!!!! La schimbul de ulei iti toarna si pe lângă, sa vezi ce frumos arata motorul. In final daca e o defectiune la motor, imi spun ca nu stie ce are, pe tester nu apare numic...de parca mecanica asta ar fi doar senzori si iti spune ce sa faci. Rusinos, sper sa vada si Kia Romauto ce se întâmplă...
New Perspective of Art
New Perspective of Art2 ani în urmă
Lipsa completa de profesionalism si seriozitate. Am lasat masina in service o luna si am luat-o la fel cum am lasat-o timp in care nu au mai raspuns la telefon decat daca sunam de pe alte numere, fiind deranjati ca suni sa intrebi daca au stabilit ce problema are si de ce dureaza asa de mult. Nu recomand aceasta reprezentanta la nimeni motiv pentru care am renuntat si la marca.
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Am sunat de mai multe ori si obtinut cu greu informații despre cateva modele de care eram interesat. Dupa ce am obtinut si am cerut un stoc la un model persoana de la reprezentanța a spus ca imi trimite, după doua zile si cateva apeluri am renunțat. Jalnic.
Posteuca Ovidiu
Posteuca Ovidiu2 ani în urmă
Am întâlnit niște oameni profesioniști, amabili și dispuși să mă ajute în rezolvarea situației avute.
Îmi amintesc de ei cu plăcere.
Locații recomandate