/Galati/Dealer auto

Radacini Motors Galati

Drumul de Centură 42-44, Galați 800248, România

Radacini Motors Galati
Dealer auto
4.1
246 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2Q4+9P Galați, România
+40 236 426 361
opelgalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreia marchidan
Andreia marchidan2 ani în urmă
Serviciile comandate au fost executate conform celor stabilite, in termen și fără alte costuri suplimentare. 👍
Roy Roy
Roy Roy2 ani în urmă
Programare făcută cu usurinta, personal amabil. Experienta de nota 10 cu aceasta reprezentanta. Profesioniști !
Recomand !
Ioan Muntianu
Ioan Muntianu2 ani în urmă
Dezastru, revizii executate de mântuială nu sunt trecute în calculatorul mașinii, nu se cunoaște modul de programare la un autoturism Peugeot 3008 etc.
Liviu doar Liviu
Liviu doar Liviu2 ani în urmă
Pot spune ca este cel mai slab service pe care l am intalnit si unde nu voi mai merge in veci. Dupa ce mi a pus o pe tester de nu stiu cate ori a inceput sa o ia pe ghicite ,ba ca e EGR ul ba ca e filtrul de particule ba ca e o problema din calculator ba ca ar fi o problwma de la nu stiu ce senzori pana cand nu au facut nimic.Mi au schimbat filtrele de ulei de aer si de polen mi au schimbat trei bujii incandescente s au facut ca i mi curata EGR ul dar numai curatat na fost ala ca la bagat intr o solutie de diluant la scos la sters si la montat la loc si la final mi au umflat vreo 1400 lei recomandandu mi sa schimb EGR ul ca asta e vinovat daca mi face probleme sau sa duc la curatat filtrul de particule. Dupa ce am plecat de la ei la vre o douazeci de kilometrii parcursi a inceput iar sa faca la fel .Sunt cei mai neprofesionisti meseriasi care sunt specializati in a jupuii clientii dar calitate pauza . Am un peugeot din 2008 .Si am jurat sa nu mai calc pe la ei vreodata. Ar trebuii desfiintati ca in stilul lor nu fac altceva decat sa jecmaneasca potentialii clienti si sa le distruga masinile.Rusine Radacini daunatoare rusine.
Eugen
Eugen2 ani în urmă
Pentru mn a fost ok.
Revizia de 1 an ,schimb de filtre plus ulei.
Am masina de 30 ani, este prima oara cand cineva imi curata si motorul si plasticele din compartimentul motor , la un service.
Dan-Alexandru Martin
Dan-Alexandru Martin2 ani în urmă
Totul a fost minunat de la inceput pana la sfarsit. Am fost foarte multumit de pretul final cat si de calitatea lucrarii efectuate. Recomand cu incredere oricui!
ADRIAN COJOCARU
ADRIAN COJOCARU2 ani în urmă
Total neprofesioniști, programare la ora 9.30 pt. Revizie la 1 an, la ora 10.10 când vor sa se apuce de mașină constată că nu au filtrele pentru mașina mea, și că au primit altele din greșeală, aștept până la 12 până când vin alte filtre și la 12.10 începe operațiunea de schimbare ulei, la ora 12.30 mașină e gata, îl asist pe mecanic îl întreb dacă e ok nivelul de ulei, el îl întreabă pe ajutorul lui cât se baga iar acesta spune că maxim 3.9 l, după care pune el cat crede că e bine , el zice că a pus vreo 3.6 l și e ok, sa uitat la joja și am avut încredere în el. Când am ajuns acasă la TULCEA am verificat uleiul personal pe joja și era mult peste maxim, am verificat pe net și se pune 3.3 l la revizie, am scos cam 1/2 l de ulei pe la.joja și de-abia acum e aproape la limita maxima, deci a pus cu jumătate de l in plus....... aveți mare grijă la mecanici și dealerii auto ca habar n-au și va strica și mașina.....TOTAL NEPROFESIONIȘTI DE LA RECEPTIE PANA LA MECANIC
Petrica Balaoiu
Petrica Balaoiu2 ani în urmă
Managementul aplicat nu e pliat pe clientela romanească, nu toti isi cumpara masini cu banii in mana si nici nu isi permit sa le schimbe cu frecventa celor de afara, asa caa . . .
Locații recomandate