/Galati/Dealer auto

Import Automobile

Strada Brailei, DN2B nr. 344, Galați 800036, România

Import Automobile
Dealer auto
4.3
179 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
CX5J+57 Galați, România
+40 732 252 354
importautomobile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Haracicu Nicolae1 an în urmă
Foarte neseriosi. Am cumparat de la ei un Vitroen C4 Grand Picasso.Dupa ce amparcurs 750km am vazut cu totul o alta masina de cit cea prezentata in anunt. Le fotografiaza din pozitie favorabila ascumzind defectele.Am platit 5800 euro so 100eu numere rosii urmind ca eu sa fac RAR.In prima faza am fost respins din cauza caucicurilor si a defectelo la onstalatia electrica.Am platit inca 100 eu pentru traducere trimisa prin curier dar nu au trimos cartea de service a masinii, iar factura au trimiso pentru 3800eu.La doua lunu s-a spart motorul din cauza blocarii unui tachet lucru constatat de un service autorizat.Amcomunicat cu vinzatorul in acest sens si am convenit de comun acord sa inpartim factura de reparatii in doua parti egale adica cite3800ron fiecare .Mau mintit patru luni ulterior mi-au inchi telefonul in nas. Am sesizat ANAF si protectia consumatorilor.Astept sa inceapa procedurile. Ulterior daca nu a. un raspuns favorabil, cu tote ca nu vad alta solutie legals ,ma voi adresa instantei.In aceasta perioada a mai cazut electromotor, alternator si compresor ac. Va recomand da nu colaborati cu acesti tepari.
Florin Dragnea
Florin Dragnea2 ani în urmă
Am cumparat un Bmw X3 2.0i benzina din 2007 . Automobilul a fost exact ca in descriere si in poze , mi-a placut ca ti se ofera cheile si esti lasat singur sa te uiti la tot ce vrei . Se poate iesi in proba cu nr de proba . Automobilele sunt cumparate de la case de licitatii auto din Europa de Vest , al meu e din Franta . Cei de la parcul auto sunt deschisi , draguti si mai ales flexibili spre negocierea pretului . Numerele rosii au fost gata de pe o zi pe alta . Am verificat si seria de sasiu pe internet si a fost in regula . Km afisati in bord se trec pe factura de achizitie . Sa nu uitam ca automobilele sunt second hand si au o varsta , dar si pretul e potrivit pentru ce se ofera . Toate cele bune !
Ionut Bejan
Ionut Bejan2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Sunt super ok! Oamenii de încredere! Foarte mulțumit, în toate punctele de vedere. Felicitării!!
Daniel bradea
Daniel bradea2 ani în urmă
Un parc auto cu mașini pt toate buzunarele. Ce mi-a plăcut e ca poți face test drive mașinilor. Alta chestie faina e ca dacă vrei sa vezi o mașină, îți dă cheia și mergi singur și te uiți la ea fără sa stea cineva sa te bata la cap ca e buna și alte prostii. Am achiziționat un renault scenic xmod 2013 de la ei în urma unui test drive și a unei verificări amănunțite inclusiv pe car vertical și pe alte site-uri. Masina nu avea km modificați și după 2 sapt și aprox 3000 km ma declar super mulțumit. Recomand cu încredere.
Constantin Dervis
Constantin Dervis2 ani în urmă
Oameni serioși, am cumpărat acum 2 luni o mașina de la ei adusă din afară cu toate ca-mi era teamă sa cumpăr o mașină adusă de afară. Mi-au explicat procedurile de înscriere , credibilitatea firmei și a personalului, ocupandu-se de toate procedurile pentru a pleca cu o mașină în regulă. Mașina am verificat-o și este conform descrierii.
Recomand cu încredere, servicii de calitate.
Mult succes în continuare !
Marinescu Eugen
Marinescu Eugen2 ani în urmă
Nu au oferte deosebite, nu am văzut nici o mașină să aibe încă un set de cauciucuri si jante pentru iarnă, deși de obicei așa se vand afară iar prețurile sunt puțin cam mari.
Am mai pus o steluță datorita celor care lucrează acolo, foarte drăguți și amabili, altfel locația ar fi de o stea.
Stefan C.
Stefan C.2 ani în urmă
Sunt niste samsari clasici. Am sunat acum 1 luna de zile sa.mi rezerve o masina ce avea sa ajunga la ei la un pret. Cand a ajuns masina au ridicat pretul la care ne intelesesem deoarece aveau un client si de ce sa nu incerce sa scoata niste bani in plus. Am sunat iar sa vad daca au adus masina de care eram interesat, mi.au spus ca urmeaza sa aduca doua si ca una imi este rezervata mie. Sun in ziua in care mi.au zis sa sun si imi zice ca va ajunge o masina saptamana viitoare rezervata pt mine. Magarii ce fac, vor sa fie siguri cau au un client in cazul in care pica inteleferea cu un altul. Si asa stai pe timpul tau si astepti sa.si faca ei vanzarile. Frustrsrea e ca masina o acgizitionez cash dar am pierdut timp asteptand niste nesimtiti.
Daniela Iordache
Daniela Iordache5 ani în urmă
Buna ziua, am ajuns la dumneavoastra, datorita reclamei de la RADIO ZU . Am achizitionat auto OPEL ZAFIRA . Este super ok autoturismul, exact asa cum mi l-ati descris dumneavoastra. Va multumim pentru tot, si sa o tineti tot asa!! Mult succes in continuare !
Monica Avram
Monica Avram2 ani în urmă
Oameni seriosi , foarte transparenti !
Am achizitionat un Audi A4 , iar dupa unele verificari mai amanuntite , am observat ca intr-adevar kilometrii sunt reali , iar masina corespunde perfect descrierii ! Va multumesc frumos baieti !
Locații recomandate