/Constanta/Dealer auto

Alliance Auto

Șoseaua Mangaliei 74, Constanța 900111, România

Alliance Auto
Dealer auto
3.9
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J3G+HG Constanța, România
+40 241 698 044
fordallianceauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Ionescu
Alexandra Ionescu2 ani în urmă
Am venit cu o problema la sistemul de franare, pe perioada reparatiei mi s a oferit masina la schimb gratuit. Serviciile au fost bune si consilierul din receptie este foarte amabil si rabdator cu miile de intrebari pe care le am avut. Multumesc celor de la Ford Alliance Auto.
Adrian Alexandru
Adrian Alexandru2 ani în urmă
Foarte neserioși! Am fost pentru o verificare la o mufa, nici nu mi-au ridicat capota la masina, m-au ținut 25 minute și m-au taxat pentru 2 ore de verificări la instalația electrică.
Opris Bogdan
Opris Bogdan2 ani în urmă
Buna ziua,
Nu pot oferi nici macar o stea din cauza "profesionalismului" celor de la service. M-am prezentat la service cu mai multe probleme: la motor, frana de mana si zgomote la puntea spate. Problema de la motor nu se manifesta permanent, doar cand si cand, dar le-am dat cod eroare obtinut cu dispozitiv proriu.
Diagnoza "specialistilor" : masina nu are decat cablul de la frana de mana blocat, in rest totul ok...... Bani aruncati pe diagnoza......
A doua zi, alt service =inlocuit placute frana (cele de pe spate produceau zgomotele) si investigarea serioasa a problemei de la motor, dupa ce mi-au confirmat codul de eroare cu testerul lor.
Inca ceva: lipsa platii cu cardul.....in anul 2021 la reprezentanta auto/service.
In concluzie nu recomand.
L G
L G2 ani în urmă
Foarte neserioși.Programare cu 4 zile inainte doar ptr a pune testerul pt erori la ceasuri de bord.Ajuns la ora programării am așteptat o oră și jumătate ptr a verifica mașina.Puteau să mă anunțe sa vin mai tärziu ( aveau nr meu de tel).
Eugen Raicu
Eugen Raicu2 ani în urmă
Personal foarte amabil și destul de profi.Orice întrebare are un sfat un răspuns. De câte am fost totul s-a rezolvat întocmai și la timp. Mulțumiri întregului personal din service. Preturi decente și omenești mult sub Tiriac. Voi reveni de fiecare data cu placere și încredere.
Cristi U2
Cristi U22 ani în urmă
Sunt client de 16ani cu masina sotiei. Daca pot repara, o fac fara sa te puna sa cumperi piese noi. Din pacate producatorii auto fac tot mai putine componente reparabile.
Pana acum nu am avut probleme, spre deosebire de reprezentantele vw unde periodic trebuie sa te intorci pentru remedieri.
Bogdan Tamaianu
Bogdan Tamaianu2 ani în urmă
A fost o experiență foarte neplăcută începând de la faptul că au desființat POS-ul și nu se mai poate plati cu cardul. Am fost chemat cu mașina marți dimineata și am primit devizul de reparații abia miercuri după amiază după ce am sunat miercuri de trei ori în cursul zilei sa aflu în ce stadiu se află mașină. După primirea devizului a trebuit să plătesc un avans de materiale deși valoarea facturii nu depășea 1000 Ron și în condițiile în care în patru ani de zile de când foloseam acest service pentru revizii nu a fost cazul să plătesc avans. Intr-un final am reușit să ridic mașină abia miercuri după amiază la o săptămână de la intrarea in service deși trebuiau înlocuite doar fulia la alternator, cureaua și un furtun. Mă întreb pentru intervenții mai ample cât durează ?
Mircea Isaila
Mircea Isaila2 ani în urmă
Am sunat la service pentru a cere o oferta de pret pentru o interventie mecanica (schimbare pompa de apa). Mi se spune ca nu mi se permite sa vin cu propria piesa ci trebuie sa cumpar piesa (pompa de apa) de la ei. Ii intreb de ce sunt conditionat de achizitia piesei de la ei si mi se raspunde ca ei nu ma conditioneaza dar nici cu piesa mea (noua) nu pot veni.
Locații recomandate