/Braila/Dealer auto

Min Trans Service

Șoseaua Baldovinești 14A, Brăila 810176, România

Min Trans Service
Dealer auto
4.4
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XR2+P3 Brăila, România
+40 751 520 844
mintrans.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roza Azor
Roza Azor2 ani în urmă
Dacă aveți o mașină care vrea la service, încercați cu încredere Min Trans Service, indiferent de anul de fabricație și de tonajul mașinii. Mașina dumneavoastră va fi perfectă și portofelul mulțumit.
Stefan Gabor
Stefan Gabor2 ani în urmă
Am fost prima data la ei. Un serviciu impecabil. Am dat de niste băieți de treabă și foarte amabili. Recomand!
Sudystu Dany
Sudystu Dany2 ani în urmă
S au miscat repede,au rezolvat problema,totul ok
Florin Buzoianu
Florin Buzoianu2 ani în urmă
Service auto multi marca ptr autoturisme camionete și camioane. La camioane dispune de o linie ptr servisare tahografelor. De asemenea dispune și de o linie itp.
Ionel Mircea
Ionel Mircea3 ani în urmă
M-am programat pentru o revizie si ITP la un Renault Megane; cand m-am prezentat la Service, dupa 2 saptamani, conform programarii, nu aveau cele necesare; dopa 2 ore de asteptare, au sosit uleiul si filtrele, dar a plecat mecanicul pentru o ora, trimis undeva de sef; la ITP masina a fost respinsa pe motive de jocuri inchipuite...voiau alti bani pentru reverificare; am plecat la un service serios care mi-a rezolvat problemele in 2 ore, fara programare.
Gabriel Buzoianu
Gabriel Buzoianu4 ani în urmă
Pentru o bujie defecta care afectase chiulasa motorului si pe care nu au fost in stare sa o verifice, ei erau foarte siguri ca trebuie inlocuit kitul de distributie, ceea ce ma costa cam 400E. Asadar m-am dus la alt service pentru a doua opinie si am constatat cu dovezi fizice, nu pe auzitul unui tacanit, ca trebuie demontat motorul, ceea ce m-ar fi costat in total la acesti bine pregatiti mecanici aproximativ 1000E. Recomand doar pentru revizii si atat.
Nicusor Eftinca
Nicusor Eftinca2 ani în urmă
Am intrebat la telefon daca fac geometrie la Iveco Daily si mi-au zis ca da. Am dat 200 lei degeaba, ca sa imi spuna la urma ca nu imi poate face unghiul de fuga si caderea. Culmea tupeului a fost cand cel care mi-a facut așa zisa geometrie, inafara de cei 200 lei m-a intrebat daca nu ai dau si lui ceva. Niste șarlatani, a fost prima si ultima data care m-am dus la ei.Nu vă luati după recenzile altora.
Paunel Aduducesei
Paunel Aduducesei2 ani în urmă
Schimbat toata distribuția,plus curea accesorii,plus toate rolele,amortizoarele spate și filtru motorina la o Sonata diesel motor 2.0 din 2007.Pot spune doar atat,manopera de excepție.A doua zi am pornit cu masina spre Spania acolo unde am ajuns cu brio.Pretul manoperei caci piesele le-am avut achiziționate deja a fost unul chiar mai mic decat ma așteptam să fie.Am lasat masina dimineata la ora 9 si seara la ora 17.30 am ridicat masina de la service.A meritat sa merg la ei,recomand!
Locații recomandate