/Braila/Dealer auto

Viper SRL

Strada Griviței NR. 466, Brăila 060274, România

Viper SRL
Dealer auto
4.2
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XJ9+RJ Brăila, România
+40 748 060 080
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doru Apostol
Doru Apostol2 ani în urmă
Profesioniști Adevărați.!
Dorin Vasilescu
Dorin Vasilescu2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumit. Sper să rămână așa și pe viitor!
Geanina Rascanu
Geanina Rascanu2 ani în urmă
Am apreciat personalul amabil
Marian Pintrijel
Marian Pintrijel2 ani în urmă
Profesionalism, calitate, servicii utile, personal calificat, prețuri rezonabile. Recomand tuturor celor interesați în rezolvarea unor probleme auto pe partea electrică /electronică!
Dragos Brasoveanu
Dragos Brasoveanu4 ani în urmă
In mod normal nu am timp pentru a scrie review-uri pe net dar de data asta fac o exceptie. De doua ori am fost cu masina la acest service si de fiecare data a fost o experienta tare neplacuta. Am incercat de doua ori ca am gandit ca prima ocazie a fost doar un accident. In nici una dintre ocazii nu am rezolvat problema acolo desi pentru un service care spune ca e profesionist si specializat pe partea electrica a masinii nu ar fi trebuit sa fie nici o provocare. De fiecare data am fost intampinat de un domn care degaja atata lipsa de vointa in a-si face treaba incat abia raspunde la intrebari. Pur si simplu pare că e angajat acolo doar să te impiedice să intri în service. M-am dus cu o problemă absolut minoră pentru un service care spune că e profesionist și specializat pe asa ceva si anume să îmi schimbe semnalizarea din oglinda masinii. Am fost intampinat de acest domn total lipsit de orice vointa de a asculta macar care era problema. Mi-a spus ca nu are timp, nu are led-ul, nu... Cand am spus ca sunt dispus sa dau comanda de led si sa revin mi-a spus ca nu mi-l poate cumpara ca nu au un soft bun de cautat piese si ca daca il cumpar din alta parte poate mi-l schimba ei. L-am cumparat de la colegii lor de magazin si când m-am intors am gasit un alt domn care mi-a spus ca ei nu schimba semnalizarea din oglinda ca le e frica sa nu rupa nu stiu ce cleme. Pai daca tu nu esti in stare sa rezolvi aceasta problema, cum ti-as da masina pentru a rezolva alte chestiuni mai complicate? Eu cred ca ori ei au proprii lor clienti si nu-si bat capul cu altii ori chiar nu merita sa calci prin acest service. Felul sictirit de a aborda clientul e oricum un motiv suficient de a nu a mai avea de-a face cu ei si dovedeste o totala lipsa de profesionalism. Nu pot sa nu-i compar cu (probabil) colegii lor de la Bosch Car Service Viper unde chiar am intalnit niste adevarati profesionisti, oameni amabili si competenti care merita tot respectul. Imi pare rau pentru experienta de la Viper (str. Grivitei), imi pare rau ca m-au determinat sa scriu acest review dar cel putin in raport cu mine, il merita pe deplin.
Sorin Daniel Draghici
Sorin Daniel Draghici2 ani în urmă
S-au ocupat imediat de problemă. Am avut defectă macaraua geamului ușii de la șofer. În doar 3 ore s-a rezolvat si cu comanda la supplyer și cu manopera. Recomand vizita la "Viper".
Cata Catalin
Cata Catalin2 ani în urmă
Foarte multumit. Baieti de treaba si stiu ce au de facut.
Morpheu
Morpheu2 ani în urmă
ocupati in permanenta si aroganti maxim,preturi pentru monopera in functie de cum esti imbracat,nu dau bon fiscal sau factura pentru manopera,intr.un cuvant excroci
Locații recomandate