/Olt/Companie de asigurari

Casa de Asigurări de Sănătate Olt

Aleea Muncii 1-3, Slatina 230016, România

Casa de Asigurări de Sănătate Olt
Companie de asigurari
3.8
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9H9+MW Slatina, România
+40 372 756 690
casan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Scarlat
Gheorghe Scarlat2 ani în urmă
F.repede am rezolvat certificatul european de sănătate.OK.
Cristi Mic
Cristi Mic2 ani în urmă
Pentru o copie de buletin m-au trimis sa ma plimb in tot orasul prin ploaie dupa un xerox. Ma oameni buni, cereti 2 lei, 10 lei sau cat e nevoie, in plus. Dar nu mai trimiteti oamenii sa caute xerox in tot orasul. Apropo de xerox, dupa indelungi cautari, am gasit un xerox si ce credeti ca a zis doamna de acolo? "Nu avem hartie!" :))
Camelia Paun
Camelia Paun2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte plăcută, s..a rezolvat cu operativitate și maxima seriozitate activitatea pentru care am venit.
Sunt foarte mulțumită.
Recomand cu încredere!
Costica Andrei
Costica Andrei2 ani în urmă
Personal foarte respectuos și promt,asemenea oameni fac cinste instituției.
Acord cu placere 5 stele
Adela Nicola
Adela Nicola2 ani în urmă
Păcat că nu se pot pune -5 steluțe că aș fi pus. Faceți ceva cu doamnele pt că efectiv își fac treaba in batjocura. Păcat că sunt atâția studenți care termina o facultate și lucrează la KFC din cauza acestor incompetente plictisite, băgati persoane tinere, pline de viață care sa ți explice bine care să nu și aduca problemele la locul de munca. Chiar as fi vrut să fac o reclamație pentru felul în care mi a vorbit. RUSINE!!!!
Iulian Andreescu
Iulian Andreescu3 ani în urmă
Ias încuiată , două ghișee la care ajungi după ce sari peste borduri și bănci ...la ghișeu pe interior nu e foarte multa înghesuială , dacă este afară de ce ar fi și în interior...pe bune , in ce epoca trăim ?! Nu era mai buna o peșteră?! In interior există spații delimitate ....ce este asta frica sau prostie ?! Orice ar fi nu este normal , înțeleg măsurile de siguranță , dar nu exagerări de genul acesta ....
Mihai Achivei
Mihai Achivei2 ani în urmă
M-am prezentat vineri 8 ianuarie la ora 14,40 pentru o adeverință de asigurat și am fost "poftit afara" pentru ca programul este numai pana la ora 14.00 (a se vedea programul instituției 8.00-16.30)
Ana-Maria Alexie
Ana-Maria Alexie2 ani în urmă
Foarte PROMTI!

Am trimis un email catre CNAS Olt, intre timp am gasit numarul de telefon de la relatii cu publicul si am sunat, mi-au vorbit si explicat foarte frumos, dupa ce am inchis, m-au sunat din nou pentru ca vazusera email-ul de la mine (altcineva fata de cine vorbisem)... Am ramas frumos surprinsa! FELICITARI!
Locații recomandate