/Iasi/Coafor

Alpha Style Salon

Bulevardul Nicolae Iorga 57, Iași 700259, România

Alpha Style Salon
Coafor
3.1
3 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
4HWQ+GG Iași, România
+40 232 277 099
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Horga131 zile în urmă
Foarte scump , exagerat de scump, cand ai preturi mari trebuie sa fie afisate pentru ca clientul sa poata hotara daca vrea! 60 lei tuns barbat si lasat 10 lei la frizer(daca stiam ca e asa scump nu lssam nici un leu). Eu m-am simtit furat pentru banii care am dat .Recomand Venus Salon unde costa 35 lei si cu mare drag voi reveni acolo .Acum inteleg de ce la Venus e ocupat si nu se mai fac programari.
Mihaela308 zile în urmă
NU recomand. Angajate infatuate, decalaje mari fata de programari, eventual lipsa programarii... Eventual coafeza nu vine deloc la serviciu, implicit nici la programare.... Ceri bucle lejere si iti iese un permanent african. Intre timp, "sefa" glumeste cu o angajata noua :"Asculti ce vrea clienta si tu faci ce poti !" Asta de fata cu clientii! Asta e nivelul lor de profesionalism...
Claudiu Cardasim
Claudiu Cardasim2 ani în urmă
Se tunde bine cam pe masura preturilor, dar personalul responsabil de programare o cam da cu bata-n balta, am așteptat 20 de min. dupa ce am spus initial la cine sunt programat ca trebuie sa mai aștept 25 pt ca sunt decalati cu programarile.
PS. Nu este prima data cand astept dupa ora fixata imprealabil.
Maricel Bercu
Maricel Bercu2 ani în urmă
A fost bine ,nu am asteptat deloc si pretul deasemenea bun.
Doinita Cojocariu
Doinita Cojocariu2 ani în urmă
Curat frumos , elegant , și eu super mulțumită de doamna Anca care mi a facut sprancenele. Nota 10 + pentru acest salon
Madalina Crasmaru
Madalina Crasmaru2 ani în urmă
Evitati acest salon! "Doamnele" nu te pot tunde decât dacă neapărat te spala pe cap și îți întind părul, evident pentru umflarea prețului! Au prețuri mari pentru serviciile oferite, nu mai vorbim de aroganta unelor angajate...
Ilona M
Ilona M2 ani în urmă
Feriti-va sa mergeti la acest salon, daca vreti blond. Daca dupa 2 spalari sa ramai ca mine(trebuia sa fiu un rose perlat, dar macar 4 saptamani trebuia sa ma tina), clar ca nu sunt profesioniste. Ma fac blonda de peste 10 ani, la diferite saloane, dar niciodata nu mi s-a intamplat asta. JALNIC!!! Si pret de occident😡. Sa nu mai zic, ca la o saptamana de la decolorare, inca nu mi-au trecut ranile de pe scalp, ma bucur ca inca mai am par in cap.😅 Asa ma faceam si singura, tot acest rezultat il aveam. NU RECOMAND!
Gavi Gavril
Gavi Gavril2 ani în urmă
Lipsa de respect ,am sunat si am intrebat un pret in mare pentru tuns si vopsit si a zis ca maximul sumei este pana in 300lei asta nu ma deranjat, ma deranjat ca asa zisa vopsea este defapt nuantator si nu mai am pic de culoarea in par si am stat si 3 ore doar pentru atat insa a luat alta suma mai mare .
Nu m-ai spun ca bonul fiscal nici nu l-am primit.
Adrian Moisei
Adrian Moisei2 ani în urmă
Am fost la ei, am ramas uimit cat de mare este salonul, de la strada se vede putin. Sunt peste 50 profesionisti gata sa te ajute sa arati impecabil. Oameni frumosi si prietenosi.
Roxana Bulciu
Roxana Bulciu2 ani în urmă
Ultima data cand merg la ei!Ceri ceva si iti face altceva....si platesti dublu fata de ultima data. ...dezastruos..😡😡😡😡😡😡
Locații recomandate