/Iasi/Coafor

Salon Chrystine

Strada Profesor Paul Ion 2, Iași 700302, România

Salon Chrystine
Coafor
4.7
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7W+XP Iași, România
+40 232 310 165
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Celino Catalin
Celino Catalin2 ani în urmă
☆☆☆☆☆☆ mereu promți și cu o dovadă mare de profesionalism !
Mara Mara
Mara Mara2 ani în urmă
Este un salon mic și cochet cu niste doamne amabile și profesioniste. Domnișoara Ramona are o mana ușoară și o răbdare infinită.
Doru Adrian Nechifor
Doru Adrian Nechifor2 ani în urmă
Tunsul pentru bărbăți recomand la doamna Irina. Mereu atentă și foarte profesionistă.
Marcela Atanasoai
Marcela Atanasoai5 ani în urmă
Nu recomand! Cel putin pentru tuns si coafat. Este un adevarat dezastru plus ca au si preturile exagerat de mari. Pentru câteva bucle făcute de tot rahatul m-a costat 80 lei plus că a durat o ora ca să mi le facă (lucru pe care îl făceam în 10 minute acasă). Un alt aspect negativ este la tuns. Și-a bătut joc de părul meu, sluțindu-mă. A trebuit să mă tund singură acasă ca să-i dau o oarecare formă părului meu..
Florin Pricop
Florin Pricop6 ani în urmă
Eu merg la acest salon de 8 ani si am citit o recenzie ca au renovat salonul si pare mai mic si dau programarile peste cap!!NImic adevarat !!!!Salonul este mare curat luminos (cred ca managerul este obsedat de curatenie)fetele sunt aceleasi de mult timp sunt foarte respectuoase si profesioniste!!Iar cand este aglomerat nu ma deranjeaza sa astept , ma bucur ca ma ia !!E normal sa astepti cand sunt sarbatori ca vrem toti sa fim tunsi iar ele incearca sa serveasca pe toata lumea!!!!!Le multumesc pentru asta!!Nota 10!!
Alin padurici
Alin padurici2 ani în urmă
Mi-a placut absolut totul la acest salon!!!!!!Personalul poarta masti.totul straluceste de curatenie.dezinfectant la intrare si distanta intre persoane se pastreaza!!!Merg la acest salon de 2 ani la tuns ,manichiura si tratament cosmetic!!!TOTUL a fost perfect ...prietena mea merge de 10 ani la acest salon si este foarte multumita!!!Un plus pentru sefa care are mereu o vorba buna de spus ,te molipsesti pe loc de optimismul ei!!!!Asadar recomand cu drag acest salon!!!Aveti tot respectul meu!!!Tineti-o tot asa!!!!!
Lala Daniela
Lala Daniela2 ani în urmă
Sunt clienta acestui salon de peste 10 ani!!!!Au un personal foarte bun , servicii de calitate ,respect ,siguranță !!!!Tot timpul este foarte curat la ei si folosesc produse de calitate !!!Daca o data nu mi-a plăcut ceva am comunicat și nu m-au lăsat să plec pana nu am fost mulțumită !!!!Recomand cu încredere 👍👍👍
Corina Chiritescu
Corina Chiritescu2 ani în urmă
Personalul foarte serviabil, serviciile excelente, spatiul foarte placut, normele de distantare respectate.
Locații recomandate