/Iasi/Coafor

Donna Carina

Palas Mall, Iași, România

Donna Carina
Coafor
3
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5Q+2X Iași, România
+40 748 284 343
donnacarina.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Donna Carina
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Iulia
Iulia312 zile în urmă
Serciciu: cosmetica - pensat.
Serviciul prestat nu a fost unul foarte bun, dat fiind faptul ca sprancenele mele au fost subțiate prea tare și nu mai au formă cu toate ca i-am spus că le doresc cât mai naturale și nu le vreau subțiri.
Irina Dogariu
Irina Dogariu1 an în urmă
Un salon unde revin cu drag pentru ca stiu ca sunt pe cele mai bune maini. Atat pe partea de coafor cat si pe cea de manichiura/pedichiura am fost mereu foarte multumita. Vii recomand cu cea mai mare incredere pe Nicu sau Alina Ioana pentru servicii de coafor si pe Mihaela pentru manichiura/pedichiura. Mereu atenti si dedicati clientului!❤️❤️❤️
Ciubotaru alexandru
Ciubotaru alexandru2 ani în urmă
machiaj dupa o ora de la plecarea Din celebrul salon Donna Carina!
In atentia viitorilor clienti!!
Nu au pic de respect fata de clienti,te iau la misto,cand am fost inapoi la salon sa le arat opera de arta ce a costat 200 de lei o domnisoara blonda de la receptie mi-a zis ca daca tot iti iei banii inapoi vreau sa iti iau si machiajul razand cu alti colegi de acolo!!!
Carmen Scurtu
Carmen Scurtu2 ani în urmă
Am mers la acest salon citind cateva din pareri pentru schimbare culoare la par. L-am avut ca drept stylist pe Nicu si am fost foarte multumita. O personalitate placuta, profesionist si cu o intelegere clara la ce nevoi ai. M-a ascultat mai intai,a sfauit si iata ca am ajuns sa imi placa foarte mult ceea ce a facut. Voi reveni cu siguranta daca este sa merg tot la Nicu.
Ioana Ionela
Ioana Ionela2 ani în urmă
Un salon pentru cei care au timp... de așteptat!
Nu știu de ce mai cheltuie bani pentru personalul care cace programările pentru ca nu se respecta!

Pe scurt: lipsa de profesionalism, programările nu sunt respectate, clientul este tratat cu indiferenta.

Groaznic, o pierdere de timp!
Gabriel Morariu
Gabriel Morariu2 ani în urmă
Dacă vrei să fii cobai pe banii tai, acesta este locul potrivit!
Roxi Riglea
Roxi Riglea2 ani în urmă
Nu recomand pedichiura realizata de doamna Claudia in cadrul salonului Donna Carina Palas! Pe langa unghie mi-a taiat si pielea degetului pana la sange, am plecat de la salon pansata! In plus, pe langa aceasta lipsa de profesionalism, pretul achitat a fost cu 50% mai mult decat acelasi serviciu in cadrul Donna Carina Iulius.
Monica Arnautu
Monica Arnautu2 ani în urmă
De fiecare data cand merg la Dona Carina Palas, apelez la serviciile lui Nicu. Nu am plecat mai incantata de rezultatul final de la niciun alt salon din Iași. Nicu este foarte atent la detalii, foarte dedicat muncii si ofera consultanta pre si post "operatorie" de fiecare data, aspecte care fac diferenta. Salonul este foarte accesibil ca locatie, preturile sunt poate ceva mai mari decat un salon de cartier insa pentru mine a meritat întotdeauna rezultatul. Fie ca a fost vorba de tuns, ras pe o parte, suvite, vopsit, mereu am fost extrem de mulțumită de rezultat. Recomand salonul si in special serviciile oferite de Nicu. ♥️
Locații recomandate