/Gorj/Coafor

ANNE STUDIO

Strada Popa Șapcă, Târgu Jiu, România

ANNE STUDIO
Coafor
4.4
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27QC+4V Târgu Jiu, România
+40 730 182 424
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Cimpu
Cristina Cimpu2 ani în urmă
Am avut o experienta f placuta la acest salon. Coafura si machiajul de mireasa au tinut aproape 2 zile. Recomand Anne si Mada.
Alexandra corcodel
Alexandra corcodel2 ani în urmă
Cel mai important aspect ce caracterizează orice tip de business care se bazează pe lucru cu oamenii este relația cu clinetii, iar la acest salon o găsești la orice pas, ca fiind una foarte buna, fetele sunt foarte calme și deschise acceptând provocările la care le supun clientele! Comunicare între ele este una de altfel foarte bună! Timpul de așteptare foarte scurt! Oamenii frumoși, în care poți avea incredere! Decizia clientului este mereu pe primul plan iar ei sunt primii care o respecta!
Alina Carbunescu
Alina Carbunescu4 ani în urmă
M-am vopsit recent la acest salon si vreau sa mentionez faptul ca mi-a fost distrus parul. Am dorit sa mi se faca un balayage si in momentul de fata am parul ars. Tunsoarea este de altfel stramba. Nu recomand balayageul in acest salon. Fetele din salon sunt foarte dragute insa nu au experienta necesara.
Alexandra Pigui
Alexandra Pigui5 ani în urmă
Nu recomand acest salon nimănui. Nu i-as da nici măcar o stea dar trebuie sa selectezi ceva.E bătaie de joc și de banii pe care ii plătești. Am fost la manichiura semipermanenta și nu am nici măcar o unghie făcută bine, nu este nici una dreapta. Am fost programată la aranjat parul și la machiaj. Am întârziat 10 minute și șefa salonului care trebuia sa ma facă la par a venit mai târziu și tot ea mi-a zis ca am ajuns eu târziu și are pe altcineva.. La machiaj sincer doar culoarea la ochi îmi place in rest fondul de ten este de foarte proasta calitate iar rujul care mi-l pusese probabil era vechi și mi se aduna pe buze... Când am întrebat șefa salonului dacă ii plac unghiile a zis ca ea nu face unghi..In străinătate chiar dacă nu te face bine își cer scuze și îți oferă altceva gratis, in România nu are ce sa zică doar sa nu le scri recenzie proasta pe internet... Halal țara avem...In felul asta niciodată România nu va fi o țara civilizata...
Elena Nicoleta Staicutoiu
Elena Nicoleta Staicutoiu5 ani în urmă
Am avut o experiență foarte proasta cu acest salon. Am avut programare 4 fete in ziua nunții. În primul rând, nu si-au verificat programarile si ne-au luat fiecare cum a nimerit. Eu aveam programare la Anne dar am ajuns la o altă fata care a reușit "performanța" de a realiza o coafura de mireasă in doar 30 de minute. Nici nu am apucat sa plec din salon ca au inceput sa imi pice agrafele. La machiaj.... i-am spus fetei sa nu imi puna foarte mult negru dar exact ce i-am cerut să nu facă, aia a facut. Culoarea pe care a folosit-o pentru ochi nu avea nicio legatura cu poza pe care i-am aratat-o eu. Eu cred ca ea știa să facă un singur tip de machiaj si il aplica la toate clientele. Tot legat de machiaj, au băgat alte fete in fata astfel încât fetele care aveau programare la 7:00 si 7:30 nu erau machiate nici la ora 9:45. Cand a mers sora mea la una dintre ele sa ii ceara politicos sa o macheze dupa ce trecusera 2 ore de la programarea ei, i-a spus ca ea are alta programare. Daca nu ma certam putin cu ele in acel moment, probabil plecau fetele nemachiate de acolo. De menționat că aveam programare facuta de aproape un an și avans dat. Avans de care eu sincer am uitat in acel moment (E si greseala mea, recunosc) dar nici ele nu au ținut să imi amintească. Asa ca au fost bani pierduți. În concluzie, nu toate fetele din acest salon sunt profesioniste asa cum te-ai astepta (Nu as vrea sa generalizez, vorbesc doar din experienta mea), iar legat de organizare sunt complet iresponsabile. Mai nou, se pare ca si-au exclus secțiunea de recenzii de pe pagina de facebook. Oare de ce???
Andreea purec popescu
Andreea purec popescu2 ani în urmă
Seriozitate, personal amabil și priceput
Florica Bordei
Florica Bordei2 ani în urmă
Promptitudine maximă și profesionalism
Anastasia Urucu
Anastasia Urucu2 ani în urmă
Este ok
Locații recomandate