/Bucuresti/Coafor

Salon coafor Eva Beauty Drumul Taberei

Strada Brașov 25, București 061449, România

Salon coafor Eva Beauty Drumul Taberei
Coafor
3.8
290 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28P+VC București, România
+40 728 594 725
evabeautysalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Miruna Mihalache
Miruna Mihalache2 ani în urmă
Am vizitat prima data salonul pentru servicii de coafor și am fost încântată, însă nu recomand deloc manichiura. Am mers pentru o manichiura cu gel ( întreținere) și pe drum am observat ca mi s-a dezlipit materialul pentru ca nu a fost uscata cum trebuie, unghiile nu erau acoperite în totalitate... Acolo am observat ca oja se strânsese, însă mi s-a spus ca nu am ținut bine mâna în lampa și a "rezolvat" dând al treilea stat de oja peste... Nu am experienta încât sa știu ca asta urma sa se întâmple, altfel as fi atras pe loc atenția ca nu e ok ce se întâmplă. Am plătit 100 lei ca să mi se strice în 10 minute de la plecare... Am avut încredere ca este salon cunoscut și ca personalul ar trebui sa aibă experienta, însă sunt total dezamăgită. Oamenii plătesc și nu mi se pare normal sa existe experiente de genul...!!!!!!
Irina Alexe
Irina Alexe2 ani în urmă
Nu mi se pare normal ca după vopsire sa pleci mânjit în ultimul hal pe frunte,tample și ceafa.Si acasă dacă te vopsești și nu ramai în halul asta.Posibil ca doamna respectiva nu prea a avut chef de munca.Sa-si caute o meserie care sa-i placa,nu doar pt bani și sa-si bata joc de oameni.
Ionut Gabriel Ivanciu
Ionut Gabriel Ivanciu2 ani în urmă
Am ajuns la rand 3 copii și un adult sa stăteam la rand, angajata de la recepție care vorbește cu lumea de parca ar fi regina cu un comportament lamentabil.
Am fost total de dezgustat în momentul în care a băgat pe altcineva în fața mea spunand ca are rezervare la 13:30
Eu am înțeles că a fost 14:30, iar când s-a întâmplat acest lucru era ora 14:00
Din orice punct de vedere al afacerilor și al businessului, în momentul când nu ajungi la timp la programare, tu pierzi aceastaposibilitate de a mai intra
Nu a interesat-o de nimeni și a băgat persoana respectivă în fața mea, avand in vedere ca era randul meu
Acsta a fost și motivul pentru care am refuzat categoric să mă mai tund la aceast salon și nu o voi mai face în vecii vecilor.
Copii eroau deja pe scaun, deci era randul meu. Cum sa ai nesimtirea si neobrazarea sa aduci pe cineva in fata, sa vorbesti clientilo cala usa de cort, sa nu te intereseze ca e la rand si ca trebuia sa intru eu si efectiv sa bagi pile si relatii in fata, avand in vedere ca acea programare cum am dau cum nu am dao era in afara oricarui program spus de aceasta angajata.
Daca voi credeti ca asa se fac afacerikle, va inselati amarnic. Cun astfel de oameni veti pierde cateogoric clientii.
Liana Gava
Liana Gava2 ani în urmă
În ultima vreme nu i-am vizitat deloc...personal veșnic obosit și sictirit , de aici și serviciile de mântuială...poate acum că au schimbat locația , au dat și un "refresh" la personal...în rest , sănătate tuturor și un An Nou mai bun.
Alex ivancu
Alex ivancu2 ani în urmă
M-am tuns astazi in jurul orei 18 la o doamna . Multumesc
Alexyss 14
Alexyss 142 ani în urmă
Sunt foarte dezamagita de serviciile angajatilor, niciodata nu am avut parte de o experienta atat de urata. am fost recent la o sedinta de pedichiura unde angajata, o femeie departe de a fi profesionista. pe langa ranile provocate, unghiile mele arata groaznic: mi-a taiat unghiile pana la carne, iar oja este depasita total. nu este prima data cand mi se intampla la acest salon, si nici a mamei mele. pretul exagerat pentru o astfel de pedichiura pe care initial nu am vurt-o. eu am cerut o forma partata, nu rotunda si scurta pana in carne. personalul a fost foarte neglijent si lipsit de orice perfectionalism. unii dintre angajati nici nu purtau masca. nu o sa mai revin si o sa ma asigur ca apropiatii mei nu o sa beneficieze de aceasta experienta.
Dumitru Samy
Dumitru Samy2 ani în urmă
Cel mai bun frizer Valentin, merg în fiecare luna, dar el ma tuns de 2 ori
Bogdan Gabriel Marinica
Bogdan Gabriel Marinica2 ani în urmă
M-a tuns odata o fata foarte bine. Dar in general am nimerit la baieti care sunt neglijenti, pe graba, nepasatori, iar cand ajungi acasa identifici imediat zone unde nu au luat si finisaje nefacute.
Locații recomandate