/Bucuresti/Coafor

Salon Bravory Crangasi

Calea Crângași 8, București 060336, România

Salon Bravory Crangasi
Coafor
4.6
288 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F333+MM București, România
+40 761 686 686
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert
Robert2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta, lipsa de seriozitate. Programul nu si-l respecta si te face sa vi degeaba pana la salon
Bia
Bia2 ani în urmă
Dezgustator! Am fost impreuna cu mama mea, coafat pentru nunta. Oribil! I-am aratat domnisoarei ce vreau facut la par(un coc si niste bucle), sa isi taie din timp a spus ca nu va merge pe tipul meu de par. Am aratat altceva mai simplut(bucle), a spus ca sa vedem si pana la urma doar a spalat parul si l-a uscat. A caruta de bani pentru ce? Pentru o spalare pe care am facut-o de acasa oricum. Mama cand a ajuns acasa si l-a refacut ea, ca arata oribil. Total dezamagita si nu voi mai reveni.
Tudose Cristina
Tudose Cristina2 ani în urmă
Sunt total dezgustata de modul in care este tratat clientul in acest salon, fac acest review pt va am avut cea mai neplcuta experienta la coafeza Cornelia . Am dorit sa imi fac suvite din vopsea pt ca asa ii mi fac fac de la 26 dd ani, am ales cest salon pt a vazut ca a produse de calitate, dar in rest serviciile sunt de cra mai ptoasta calitate. Suvitele nu mi au iesit pe o parte doar cateva deasupra , am cerut tuns in scari si el e aproape drept, gherutele sunt inegale, de coafat ce sa mai zic, 50 de lei pt coafat putin cu peria, fara volum, fara spuma sau fixativ. Si sa fie totul complet pt a mi reface suvitele se partea unde nu ai iesit mi s a cerut 210 lei , inainte platisem 285 pt 2 tubiri de vopsea, manopera tuns ,spalat si coafat. Acum sunt nevoita sa chelti alti bani pt ca aceasta amatoare de coafeza nu si a asumat greseala, de fapt yot eu eram de vina ca am vrut din vopsea. Sunt total lipsiti de profesionalim angajatii, mi s a oferit o apa de la.robinet , in ultimul hal de salon sa nu stii cum sa ti tratezi clientii.
Alina P
Alina P2 ani în urmă
1 ☆ pt ca mai putin nu se poate dupa o programare pt un simplu tuns: parul nu a fost pieptanat bine inainte de a fi tuns, nu mi s-a dat o pelerina asa ca m-am umplut de par si nici macar nu a fost tuns uniform.
O experienta foarte neplacuta.
Andra Potor
Andra Potor2 ani în urmă
Am fost la manichiura cu gel la doamna Gina, unghiile mele au aratat groaznic, nu le-a masurat sa se asigure ca sunt egale, nu a taiat cuticula, s-a grabit si n-a fost atenta la cum aratau unghiile, le-am vrut mate si le-a facut cu acetona pt mat, nu cu finishul mat, nu a tinut cont de ce forma voiam la unghii. Am fost f dezamagita cand am plecat de la salon, m-am asteptat, la pretul pe care il au la manichiura, la calitate superioara. Sigur nu voi mai reveni.
Racovita Alex
Racovita Alex3 ani în urmă
Acum o luna aproximativ mi-am facut o programare pentru tuns cu gandul de a schimba si modul in care imi aranjez parul. Florin m-a ajutat in alegerea celui mai bun stil si nu puteam sa fiu mai multumit de felul in care m-a tuns. O sa revin!
Cristina Mirea
Cristina Mirea2 ani în urmă
Profesionalism + dragul pentru munca depusa. Acestea sunt cuvintele care descriu ceea ce eu am vazut la oamenii ce lucreaza in salonul Bravory - Crangasi.

Am fost la machiaj si la coafor la acest salon de multe ori. De aceea, am sa scriu aici ce m a determinat sa revin si sa tot revin si sa mi duc familia si prietenii in acest minunat loc:

1. Profesionalismul

2. Ma simt frumoasa de dinainte sa se termine de realizat coafura/ machiajul deoarece: chit ca i doamna ce te coafeaza, chit ca i doamna ce machiaza, ambele se uita cu o atentie deosebita la tine si pe langa faptul ca ti dau sfaturi, iti arata si plusurile pe care trebuie sa punem accent.

3. Cei de la salon vad frumosul in orice om, si pornesc la o aranjare potrivita in primul rand dorintei tale, in al doilea rand potrivit stilului tau si mai ales: potrivita modului tau de a fi.

4. As zice chiar ca, in acest salon, datorita experientei acumulate, de ani si ani, de femei multe aranjate, se stiu, aici, dorintele fiecarui om, in functie de personalitatea fiecaruia pentru ca finalul coafurii mele plus machiajul au iesit intocmai ce mi doream fara sa explic foarte detaliat.

5. Unul dintre lucrurile ce nu le am vazut in celelalte saloane, este faptul ca se tine cont de parerea ta, de dorinta ta, se comunica foarte deschis cu clientul, lucreaza in echipa stransa doamna de la coafor cu cea de la machiaj, totul pare o echipa ce te face sa te simti bine de cum intri in salon, pana la final cand rezultatul coafurii/ machiajului este exact ce ti se potriveste.

Pe mine m a incantat accest salon. Rezultatul fiecarei coafuri, fiecarui machiaj a fost unul conform dorintelor mele si adaptat la mine, astfel incat: sa mi se puna accent pe ceea ce am frumos, sa ma faca sa ma simt frumoasa si pretioasa. A fost elegant, stilat, de calitate, cu munca realizat, atent lucrat si mai ales: cu pasiune.

Fiecare dintre voi reprezinta, pentru cei ce lucreaza la salon, o provocare. Provocarea consta in: ii ghicesc stilul? O voi face sa iasa din salon zambind de fericire! Am vazut toate calitatile rochiei, fizionomiei, dorintele si cerintele clientului, astfel incat sa i pot pune in accent tot ce are mai frumos si sa l mulez pe stilul pe care clientul si l doreste!

Recomand acest salon fiecarei femei!
Georgiana Denisa
Georgiana Denisa2 ani în urmă
Recomand din suflet , ce-l mai bun salon pentru relaxare , personal deschis cu clientela se lucrează cu cele mai bune produse de calitate .
Am terminat cursul de baza prezentat de doamna Cornelia am învățat foarte multe lucruri nu ma așteptăm sa fie toată lumea atat de sociabila si deschisa și am avut parte mereu de ajutorul lor si orice întrebări puneam primeam răspunsuri chiar dacă nu înțelegeam din prima ,are foarte multa răbdare și tot ceea ce face o face cu drag și cu dragoste ❤
Locații recomandate