/Bucuresti/Coafor

Salon Sorriso Mihai Bravu

Șoseaua Mihai Bravu nr.140, București 021337, România

Salon Sorriso Mihai Bravu
Coafor
4.7
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QP+36 București, România
+40 730 795 423
salon-sorriso.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Gina stanciulescu
Gina stanciulescu2 ani în urmă
Mi-a placut atmosfera, amabilitatea personalului, atentia si grija pe care au manifestat-o pentru ca eu sa fiu multimita. M-am simtit rasfatata. Multumesc. Am mai fost si cu siguranta voi reveni la acest salon. Programarea a fost respectata, preturile decente.
Cristina Paun
Cristina Paun2 ani în urmă
Am fost multumita de serviciul oferit.
Personal calificat si amabil
Mihaela bascoveanu
Mihaela bascoveanu2 ani în urmă
Am făcut o programare, fără să cunosc pe nimeni, fără recomandare. Dar am fost plăcut surprinsa . În afară de amabilitate și respectarea programării, doamna Lili mi-a făcut surpriza să mă aranjeze la par mai frumos decât mă așteptam. Spun asta deoarece am părul creț și foarte rar am întâlnit persoane care să știe cum se aranjează.!! Deci profesionalism, respect și cu siguranță voi deveni clienta salonului!!
Revin din păcate cu o nouă observație!!! Am trimis-o pe nora mea ,tot la dna Lili,pentru tuns. Sunt ffff dezamăgită și super nervoasă!!!!! I-a tăiat f,mult din par cu toate că nora mea i-a spus să nu taie mult, a doua zi mergea la un eveniment important pentru ea. Deci retrag toate laudele și stelele!!!!!!!!
Ana Topala
Ana Topala2 ani în urmă
Am cerut sa fac un ballayage, s-a zis un pret si a fost cu 150 lei mai mult. Problema a fost ca nu a tinut nici macar 3 zile. Nuantele ce au fost bagate in par s-au dus si blondul a ramas unul normal pe care mi-l puteam face si singura acasa. Daca nu reusiti sa performati in arta ballayage-ului nu mai puneti clientele sa dea banii aiurea. Am dat 500 lei pe ceva ce a durat 3 zile. A fost efectuat la Cristina insa problema pare sa fi venit din calitatea produselor.
Georgeta Maxim
Georgeta Maxim2 ani în urmă
Am revenit la Salon Sorriso după ceva timp și am avut plăcerea sa o regăsesc pe Lăcrămioara, cu cea mai ușoară mâna din lume!!!! Multumesc, Lăcrămioara!!!
Voi reveni cu încredere!
Gaita anamaria
Gaita anamaria2 ani în urmă
Am fost pentru prima data la Salon Sorriso pentru vopsit si cu siguranta voi mai merge..personalul foarte amabil..Mulțumesc in special Alinei!
Alexandra Pribeagu
Alexandra Pribeagu2 ani în urmă
Am avut programare la epilat la ora 13:00. Am așteptat 25 de minute ca sa nu se respecte programare și sa hotărăsc sa plec. Profesionalism 0. Nu recomand! Din păcate nici nu va asumați. După 15 minute ați fost de la Recepție și ați bătut la usa. Doamna de la epilat a spus ca mai durează puțin. Am mai așteptat încă 10 minute. “Puținul” nu s-a terminat si practic după cele 25 de minute de așteptare am hotărât sa plec. Dacă se întâmpla sa se decaleze programul e normal sa fie anuntați si ceilalți oameni programați si sa vina mai tarziu. Timpul meu costa! Mulțumesc!
Marilena Dobjanski
Marilena Dobjanski2 ani în urmă
Am rămas cu fire albe nevopsite,cel mai tare m a deranjat atitudinea avuta de fete care în loc să încerce să rezolve cumva ,au spus" aaa sunt 3 fire nevopsite" pe la ceafa.Puteau macar sa încerce să să rezolve situația.Imi pare rău fetelor, dezamăgitor🥺🥺am plecat cu firele albe rămase ne opsite.
Locații recomandate