/Bucuresti/Coafor

ABBATE Rosetti

Strada Dimitrie Bolintineanu 2, București 030167, România

ABBATE Rosetti
Coafor
4.6
252 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P4+2H București, România
+40 21 313 1198
abbate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Alexandra Cucu
Alexandra Cucu2 ani în urmă
Ft plăcută experienta. Dna Nina(sau Mina) de la cosmetica ft draguta și eficienta. Iar Doru tunde și coafează nemaipomenit. Cu siguranță voi reveni!
Rebecca Maria
Rebecca Maria2 ani în urmă
Doamna de la Cosmetică este o persoană foarte vorbăreață si extraordinar de culta
Mariana Stanciu
Mariana Stanciu2 ani în urmă
O experienta foarte buna!
Sunt foarte multumita de serviciile manichiura- pedichiura!
Recomand!
Andreea Madalina Haiducu
Andreea Madalina Haiducu2 ani în urmă
Tocmai ce am plecat de la acest salon renumit pentru calitate cu o manichiura cel puțin mediocra, oja aplicata în graba, cu bule de aer. Dar asta nu ar fi marea problema.

Săptămâna trecută când am întrat fizic in salon sa întreb cât este o manichiura cu oja semipermanenta mi s-a spus la recepție ca este 50 lei. Astăzi, când am finalizat cu manichiura, mi s-a trecut pe bilețel 25 lei manichiura (adică pilrea unghiilor si tăiatul cuticulelor) și 50 lei aplicarea ojei. WHAT? Adică atunci când am întrebat "cât costa o manichiura cu oja semipermanenta" și mi s-a transmis suma de 50 lei trebuia sa știu sa vin cu cuticulele tăiate de acasă ca să plătesc doar 50 lei? Am mers în multe saloane și la multe manichiuri, dar nesimțire ca asta nu mi-a fost dat sa întâlnesc niciodată. Iar pe website, pagina de Preturi și Servicii e work in progress, 404 ERROR, și nici nu e mobile friendly (trebuie sa dai cu zoom out ca să poți citi ceva) ca na, Abbate și mega profesionalism. NU RECOMAND!

Asta ca să nu mai zic ca doamna de la manichiura avea niște unghii oribile, cu oja cojita si murdara. De mănuși chirurgicale nu se mai pune problema, de igiena minima. 75 lei well spent. Not!
Tatiana Ion
Tatiana Ion2 ani în urmă
Am fost la Maria pentru manichiura si pedichiura și am fost foarte mulțumită. Și de doamna de la cosmetica(al cărui nume nu îl stiu😬) Recomand Abbate Rosetti.
Cristina Ioana
Cristina Ioana2 ani în urmă
Fetele de la recepție de ce sunt angajate? Să facă programări aiurea, sa sune clientele cu o zi înainte de programarea pe care o au sa verifice dacă o anulează sau nu. Acest lucru nu se face, este a n a oară când nu mă sună nimeni.
Bella J
Bella J2 ani în urmă
Persoana care raspunde la telefon nu stie sa aloce timpul necesar unei programari! Pune clientii pe drumuri degeaba ca apoi sa li se spuna ca nu este timp suficient desi a fost specificat clar telefonic!!
Nicoleta Minculescu
Nicoleta Minculescu2 ani în urmă
Un salon foarte bun, cu oameni profesioniști. Preturi bune pentru serviciile oferite.
Locații recomandate