/Bucuresti/Coafor

Londra 17

Usa MOV cu Mustata ROZ, Strada Londra 17, București 011761, România

Londra 17
Coafor
4.7
163 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33V+Q4 București, România
+40 727 390 200
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cornaciu Nicoleta
Cornaciu Nicoleta2 ani în urmă
Am ales serviciile acestui salon încă din anul 2017 și cu siguranță am să continui să merg tot la Londra 17, ori de câte ori am să mai am nevoie. Bogdan Mirica este cu adevărat un profesionist, la fel ca si echipa lui. Ceea ce mi-a plăcut din prima la el și m-a făcut să revin a fost că, lucrează foarte atent și la cel mai fin detaliu, făcând ca rezultatul dorit să fie pe măsura așteptărilor chiar peste de fiecare dată. Totodată are și un vibe bun care te face să te simți bine că ești acolo ! DA, Recomand ! 💯 Și DA, am să revin ! Curând. ❤ 🥇
Cosmina Bodea
Cosmina Bodea2 ani în urmă
Cu siguranță nu voi uita prea repede ziua de astăzi!! 😜🤪❤
Mulțumesc frumos, Bogdan!! 🙂🙃
Mulțumesc frumos întregii echipe!! 🥰💇‍♀️💆‍♀️
THE BEST TEAM!! ❤
Alexandra Pușcașu
Alexandra Pușcașu2 ani în urmă
Am mers mulți ani la Londra 17 dar din păcate de anul acesta nu voi mai continua.
De fiecare dată sunt programată peste alte persoane (deși fac programarea cu mult timp înainte) și este un haos total în care personalul aleargă de la un om la altul. Acest lucru scade mult calitatea.
Indicațiile pe care le-am dat la început au fost uitate cu desăvârșire, culoarea dorită nu a fost respectată. Per total, rezultatul a fost foarte diferit de ceea ce arătasem. Dacă nu s-ar programa așa mulți oameni unii peste alții poate ar fi timp să se acorde atenția cuvenită detaliilor care fac diferența. Calitatea oferită nu se ridică la nivelul prețurilor solicitate.
Personalul este foarte drăguț, ceea ce este un mare plus, dar acest lucru nu este suficient.
Silviu Marin Romania
Silviu Marin Romania2 ani în urmă
Personal calificat. Hosting de calitate.
Claudia Gruianu
Claudia Gruianu2 ani în urmă
Bogdan este un om minunat, intelegator, cu care se poate ajunge la un consens cu privire la ce urmeaza sa iti faca. M-am dus extrem stresata pentru un tuns, eu avand un par lung, cu firul subtire si ondulat, care se incurca ingrozitor. Bogdan a reusit sa imi faca o tunsoare asa cum am cerut, fiind foarte delicat si atent cu parul.
Locatia este una de exceptie, decorul si ambientul intr-un stil artistic, deosebit de placuta. Recomand acest salon fara nici un dubiu. Multumesc intregii echipe si voi reveni de fiecare data cand voi vizita Romania. Keep up the great work💪
Valentina val
Valentina val3 ani în urmă
Locație centrala, prietenoasa, cu Hair Styling profesioniști (Radu, Bogdan, Sebi), cu preturi de bun simt. ❤️
Alexandra Iulia Mirica
Alexandra Iulia Mirica2 ani în urmă
In general merg cu foarte mare reticenta la “tuns” si aproape de fiecare data plec dezamagita.

As vrea sa ii multumesc lui Bogdan pentru ca mi-a ascultat dorinta de a nu imi scurta din lungimea parului foarte mult si pentru ca a reușit sa dea o forma frumoasa parului meu cret si mofturos.

Este o echipa foarte faina si ii recomand cu mare caldura.

Un rasfat pentru par si suflet.
Alexandra Manolea
Alexandra Manolea2 ani în urmă
Recomand! Am fost la acest salon pentru a imi vopsi parul - la recomandarea unei prietene si dupa ce am consultat instagramul lor. La cateva zile dupa vizita mea am fost contactata de ei pentru a ma intreba daca a iesit totul cum mi-am dorit. Mentionez ca este primul salon care ma contacteaza ulterior pentru a ma intreba daca rezultatul final este ceea ce voiam. Le-am spus ca nu sunt in totalitate multumita si m-au invitat iar la ei pentru a obtine rezultatul dorit. A 2-a oara culoarea a iesit fix asa cum am vrut si tin sa precizez ca nu a trebuit sa platesc absolut nimic.
Multumesc intregii echipe pentru dovada de profesionalism de care au dat dovada. Cu siguranta o sa mai apelez la ei!
Locații recomandate