/Bucuresti/Coafor

Bella Studio - Salon de infrumusetare Soseaua Stefan cel Mare | Frizerie zona Obor | Manichiura | Cosmetica | Salon coafor Soseaua Stefan cel Mare

Șoseaua Ștefan cel Mare 234, București 020163, România

Bella Studio - Salon de infrumusetare Soseaua Stefan cel Mare | Frizerie zona Obor | Manichiura | Cosmetica | Salon coafor Soseaua Stefan cel Mare
Coafor
4.9
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42C+8W București, România
+40 770 332 757
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ababei Florentina
Ababei Florentina2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile oferite de salon. Am plecat acasa cu o tunsoare superba realizata de doamna Flori de care sunt extrem de incantata. Iar pe aceasta cale tin sa ii multumesc frumos cu mentiunea ca de azi parul meu va fi rasfatat doar de dansa.
P.S. V-am spus ca am cea mai frumoasa tunsoare din lume? 😁
Gabriela Ionescu
Gabriela Ionescu2 ani în urmă
O echipa de nota 10. Seriozitate si profesionalism. Florentina este capabilă sa reproducă orice coafura, dar nu numai atât, da dovada și de multă imaginație in creerea unor cocuri elaborate. Recomand.
Denisa-Maria Pantelimon
Denisa-Maria Pantelimon2 ani în urmă
Merg regulat la cosmetica, iar serviciul este ireprosabil, o recomand pe Angi cu caldura. De asemenea, preturile sunt rezonabile.
Corina Cauc
Corina Cauc2 ani în urmă
Foarte multumita si recunoscatoare! Dupa cum se poate vedea din primele poze m-am prezentat la salon cu o urgenta. Intr-un alt salon imi fusese distrus parul cu niste suvite foarte foarte prost facute. Insa Florentina de la Bella Studio mi-a salvat parul. Rezultatul final este cel din ultima poza. Recomand cu caldura!
Mark Helen
Mark Helen2 ani în urmă
Salon modern si cochet, ambient intim,placut.Veti intalni O echipa de profesionisti, excelenta, pe care o cunosc de mai bine de 15 ani.Un loc, unde iti face placere, sa-ti petreci o dupa-amiaza de răsfăț si infrumusetare cu Flory,Angelica si Mariana.Il recomand cu multa căldură.
Marcela golda
Marcela golda2 ani în urmă
Un salon foarte bun cu personal profesionist. Pana acum mi-am facut parul si mani - pedi si, pe langa ca rezultatul e mereu super, fetele sunt foarte deschise si de treaba. Recomand acest salon cu draga inima.
Mara Stanga
Mara Stanga2 ani în urmă
O experienta minunata. ♥️ am plecat de la salon cu un mare zambet si cu un look nou genial. Recomand cu drag. Toata echipa este geniala.
Elena Borza
Elena Borza2 ani în urmă
Este un loc al respectului fata de trupul uman, al relaxarii si al sanatatii.
Locații recomandate