/Bacau/Coafor

Şcoala Comerciala - Cursuri Perfectionare, Beauty Classes si Pagina cu Gust

Strada, Pasajul Revoluției nr.3, Bacău 600018, România

Şcoala Comerciala - Cursuri Perfectionare, Beauty Classes si Pagina cu Gust
Coafor
4.9
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW87+75 Bacău, România
+40 749 150 297
scsbacau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria Lungu
Ana Maria Lungu2 ani în urmă
M-am înscris la acest curs din necesitate, surpriza a fost ca dincolo de acest curs am întâlnit oameni de calitate, iar amabilitatea si profesionalismul sunt ingredientele care reprezintă situația ideala a ceea ce se învață la curs, extrem de important e ca ai cu cine vorbi chiar și după curs, deci BRAVO!!!!
Daniela Scripnic
Daniela Scripnic2 ani în urmă
Minunat!!! M-am înscris la acest curs fără să am o idee de cata măiestrie și artă ai nevoie. Am pășit cu pași temători și am ieșit cu vise mărețe. Grupă excepțională (fete minunate, vesele, simpatice, deschise, senine). Ce să vă spun despre lectorul nostru? Este o EA, este o persoana speciala, vesela, optimista, răbdătoare dar mai ale o profesionista. Repet :profesionista!!!... Fetele din secretariat? Dacă am hotărât sa fac cursul asta a fost și datorita uneia dintre ele care la telefon m-a convins și asigurat ca voi ieși cu foarte multe lucruri învățate și mai ales ca este și pentru mine acest curs chiar dacă nu sunt în domeniu... Da, recomand cu placere și mai ales cu încredere Școală Comerciala din Bacău. Vă mulțumesc și abia aștept sa ma reîntorc pentru un curs de perfecționare.
Pieadore Balan
Pieadore Balan2 ani în urmă
Scrisoare deschisă de mulțumire
atât pentru echipa de profesioniști PR ai școlii cât și pentru
Specialiștii - Profesorii Școlii Comerciale – Bacău

Am plăcerea și mă alătur cu mulțumirile mele pentru efortul extraordinar al specialiștilor și profesorilor Școlii Comerciale Bacău.
Deși sunt puțin trist pentru că nu voi mai avea ocazia, ca de obicei, să petrec timpul on-line alături de toți ceilalți colegi parte din familia extinsă. Tristețe care a venit odată cu finalizarea cursurilor pentru grupele: Manager Hotel și Manager Agenție de Turism.
Anul 2021 a fost un an provocator pentru profesorii din întreaga lume. Cu acest lucru în minte, voi redacta o scrisoare de mulțumire adresată profesorilor,
atât de încercați de perioada de izolare socială.
Cu o deosebită recunoștință mă simpt onorat să trec în revista rapid echipa de specialiștI și profesori implicit specialitatea acestora în carul programei și suportului de curs.

Dnei. DANIELA BRUMĂ și integii echipe PR ai Școlii Comerciale Bacău
O echipa tânără, ambițioasă si profesionistă.
Dl. CRISTIAN DRAGOȘ – Curs de Management
Un profesionist cu un concept nou de abordare.
Dl. DAN TATARU – Curs de Informatică
Cursul de Informatică a fost bine structurat și prezentat.
Dna. Profesor ANCA STAN – Managementul Financiar
Cursurile prezentate de doamna Profesor au fost bine structurate și susținute de informații actuale legate de noile modificări aduse Codului Fiscal în anul 2021.
Dna. ROXANA - SPECIALIST MARKETING- TURISM
În opinia mea un bun marketer, o profesionistă.

Dl. Profesor TEODOR PETRU – Modul LEGISLAȚIE
Un bun preparator care te poate coordona în vederea aplicării cu ușurință
a Legii 31/1996.
Dna. ALINA SOVA – Antreprenor și Specialist în vânzări servicii Hoteliere
Cursul doamnei Antreprenor a fost foarte bine fundamentat. Domnia sa pe lângă temele abordate cursului a venit și ne-a prezentat exemple, tipuri de servicii care au apărut odată cu situația pandemica, instalată în toată Industria Turismului și Industria Hotelieră.
În opinia mea doamna Alina Sova a reușit cu o eleganta și rafinament să ne prezinte realitatea cu care se confrunta astăzi agențiile de turism, tur operatorii și hotelierii români.

Anul acesta specialiștii și profesorii au fost uimitori !
Dragi profesori,
Și anul acesta ați făcut trecerea de la predarea față-în-față la o pedagogie a pandemiei. În doar câteva luni, ați găsit soluții inovative pentru provocări uriașe.
Ați conceput lecții online având la dispoziție un timp și resurse limitate!
Nu a existat vreun model sau vreo hartă. Dar ați fost acolo, prezenți pentru noi, cursanții voștri on-line. Ați demonstrat că distanțarea socială nu înseamnă și distanțarea relațiilor.

Te poți simți secătuit atunci când ai de răspuns la o grămadă de email-uri sau când ai o sesiune online cu elevii/cursanții și ai în față un perete de ecrane negre.
Dar vreau să știti un lucru, acțiunile dumneavoastră au impact asupra unor vieți.
Chiar acum, există un fost cursant care-și va aminti întotdeauna cu drag de dumneavoastra, ca fiind persoana…. care ai fost acolo, on-line pentru el, în acele timpuri….
Dragi profesori ai Scolii Comerciale schimbați lumea, chiar dacă nu puteți să vedeți asta!
Pentru toate aceste trăiri și gânduri frumoase prezentate mai sus …..
Vă mulțumesc!
În încheiere, doresc foștilor mei colegi,profesorilor și echipei PR ai Școlii Comerciale Bacău
CRĂCIUN FERICIT și UN AN NOU CU SĂNĂTATE ȘI ÎMPLINIRI ALĂTURI DE FAMILIA DVS !

Cu respect,
Pieadore Bălan
Andreea Georgiana
Andreea Georgiana2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență minunată aici și m-aș întoarce oricând pentru încă un curs. Personalul foarte profi și dedicat total, iar de lector nici nu mai zic, o bombonică de femeie care a reușit să ne facă pe noi, cursantele, să iubim meseria minunată pe care a predat-o.❤️❤️❤️❤️❤️
Ana ulmanu
Ana ulmanu2 ani în urmă
Am descoperit cursurile Scolii Comerciale in momentul in care am avut nevoie de un curs de Director de Agenție de Turism.
Cursurile au avut loc dupa-amiaza, dupa terminarea programului de munca. Lectorii au fost minunati iar ca urmare a webinariilor si a suportului de curs am invatat multe informatii ce imi vor fi necesare pe viitor.
Maya May18
Maya May182 ani în urmă
.... Pot spune de școală comerciala ca are cel mai bun, amabil, profesional si respectuos personal, încă de la primul apel telefonic doamna care mi-a dat toate detaliile de curs mi-a dat un vibe super si asa a fost si pe tot parcursul cursului pana la final. MULTUMESC
Biatris Buzinchi
Biatris Buzinchi2 ani în urmă
Un curs ce mi-a oferit o experienta nouă și care m-a ajutat extrem de mult . Ii mulțumesc din suflet lectorului Livia Vitelariu, o doamna răbdătoare, caldă, nota 1000. Sunt foarte mulțumită și de personalul școlii, niște doamne foarte primitoare.Va mulțumesc pentru susținerea acordată și abia aștept sa ne revedem.
Florentina Gabor
Florentina Gabor2 ani în urmă
Disponibilitatea personalului în a-ti oferi tot suportul lor legat de cursuri, înscriere și informații pe tot parcursul cursului. Amabilitatea, profesionalismul și răbdarea mentorilor de a învață cursanții sa practice cât mai bine ce curs au ales sa facă.
Locații recomandate